משהו שפרסמתי בפורום

LiranTheWizard

New member
משהו שפרסמתי בפורום

קוסמים וקסמים ונמרוד הראל. אז חשבתי לפרסם זאת גם כאן לכל המעוניין... טירונות הקסמים טוב, זאת לא בדיוק טירונות... (אולי "מחנה אימונים"). בכל אופן, למי שרוצה להתחיל את התהליך, הוא צריך להכיר קסמי קלפים, מטבעות, קסמי תקריב (Close-Up Magic), קצת חבלים, גומיות וכו'. זו הרשימה שכדאי לעבוד לפיה: קסמי קלפים: Robert Giobbi's Card College Volumes 1-5 Self-Working Card Tricks by Karl Fulves Encyclopedia of Card Tricks by Glenn Gravatt The Royal Road to Card Magic by Jean Hugard & Frederick Braue (זמין גם כסט של 5 תקליטורי DVD) יש עוד המון חומר בנושא מנלטיזם: Max Maven's Video Mind (סדרה של 3 קלטות וידאו. זמינה גם כסט של 3 DVD-ים). Richard Osterlind's Easy To Master Mental Miracles (vol. 1-4) Richard Osterlind's Mind Mysteries (vol. 1-7) Steve Banachek Psi-Series (vol. 1-4) מנטליזם בסגנון נמרוד הראל: כאן יש חומר שמתייחס לקריאת שפת גוף וכו'. יש להתמקד בעיקר בחומרים של Derren Brown. אני עצמי לא מתעסק בזה כ"כ אבל זה מה שאני מכיר. יש כמובן אינסוף חומרים גם בתחומים שונים שלא הוזכרו (כמו גומיות של Dan Harlan וכו'). יום טוב. נ.ב. ערבבתי חומרים למתחילים ולמתקדמים כאחד.

../images/Emo45.gif אורי גלר יכול להתחיל ללמוד...

ואם אורי גלר רוצה להתמקצע אי-פעם - שיצפה בתוכנית של נמרוד הראל ויראה מה זה מקצוען אמיתי.
ארגנת יפה את החומרים וההמלצות.

Jacko12

New member
באמת אורי גלר צריך ללמוד ולהתפרסם

הוא היה מאוד אנונימי ואין לו אגורה...אני מקווה שהוא יהיה יותר מוכר כאשר הוא ילמד מנמרוד הראל ומכל קוסם אחר בארץ שעושה מיליונים...הלוואי עליו...

../images/Emo41.gif לאורי גלר יש מילארדים, ולכן...

הוא צריך לעשות פרסומות ברדיו כדי להשלים הכנסה... תמסור גם לשרי אריסון (מילארדרית באמת - ולא עבודה בעיניים כמו אורי גלר) - שגם לה כדאי לעשות פרסומות לרדיו כדי שתוכל לגמור את ההחודש. בחייך
, אורי גלר ממציא את עצמו מחדש כל שנתיים - איש שצריך לחבוש מגנט על האגודל בטלביזיה - יש לו מיליארדים
תחשוב קצת בעצמך בנאדם, תפסיק לאכול כל שטות שמאכילים אותך.

Jacko12

New member
אתה יודע...

אני לא באמת מאמין שהוא הזיז את המצפן בעזרת מה שהוא טוען. את הפרסומת הוא אמר שזו תרומה למען בי"ח ואני מאמין לו כי אין סיבה שישקר בכך ואולי הוא שקרן אבל הוא סה"כ אדם טוב. אתה החלטת שעם זה הוא משלים הכנסה? יש לו נכסים באנגליה לתוכנית יש רייטינג היסטרי ההון שלו עדיין נאמד בכמה עשרות מיליון דולר...עזוב מזה משנה

Jacko 12 היקר...

בינינו, מה איכפת לך (וגם לי) כמה כסף יש לאיש? אלא אם הוא נותן לך תמלוגים...
אז יכול להיות שאתה צודק, ויכול להיות ששנינו טועים - אבל זה לא שווה את המאמץ והזמן שלנו להשקיע מחשבות בדבר הזה, נכון?

לירן שלום

מאוד התרשמתי מהודעותייך בענייני הקסמים והבנתי שאתה בעצמך קוסם. האם אתה הופעות פרטיות? כגון בר מצוות וכאלה? אשמח לשמוע תשובתך כאן או במסר תודה

למעלה