משהו שעשיתי בפורים בפורים הכנתי לאחיינית שלי תחפושת של קופסת חלב "תנובה"... תהנו:
M moti80 New member 7/4/02 #1 משהו שעשיתי בפורים בפורים הכנתי לאחיינית שלי תחפושת של קופסת חלב "תנובה"... תהנו:
א אפרת@הבית New member 8/4/02 #9 גם אני רוצה לאמץ אותך!! המתחרה לא הגיע לקרסוליים של החלב שלך! איזה מגניב...אוח אוח אוח מוכשר שכמוך. אפרת
גם אני רוצה לאמץ אותך!! המתחרה לא הגיע לקרסוליים של החלב שלך! איזה מגניב...אוח אוח אוח מוכשר שכמוך. אפרת
P pomelit New member 8/4/02 #12 ../images/Emo6.gif LOL שכחת רק "מוכן לעבוד בהתנדבות" "לא חושש מעבודת פרך"
M moti80 New member 8/4/02 #14 האמת...לי זה לא מחיק כל כך: יש לי 8 אחיינים!!! ואלו בדיוק הדרישות שלהם... אה...שכחתי, הם גם רוצים זמינות 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!!
האמת...לי זה לא מחיק כל כך: יש לי 8 אחיינים!!! ואלו בדיוק הדרישות שלהם... אה...שכחתי, הם גם רוצים זמינות 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!!
S SC New member 8/4/02 #16 איך לא עם כשרון גדול והרבה אחיינים שיהיו בריאים זה כבר מפסיק להצחיק, כל אחד רוצה ממך חתיכה
M moti80 New member 8/4/02 #17 חבל שאני לא מצלם כל מה שאני עושה לאחיינים שלי...זה היה מספיק חומר לכמה שבועות כאן בפורום