משהו שעצבן אותי....

StimpyX

New member
משהו שעצבן אותי....

ככה לפתוח את הבוקר עם עצבים של אתמול.. קיצור אתמול אני יושב לי בבית, רואה 'אקזיט' בערוץ 10, תוכנית נחמדה, בשעה השנייה, (בין 3 ל 4) עולה שירי מימון לאיזה ראיון עם עופר שכטר פתאום הם מגיעים לקטע של השירים עופר שואל את שירי 'את היית אמורה לשיר שיר של 'היהודים' נכון?' אז שירי עושה לו 'לא..נינט שרה שירים שלהם' אז עופר עושה 'וואי כוכב נולד, לאן הגעתם, היהודים?!' מה?!?!?! מי הוא בכלל?!?!?!?!? עוד טמבל , לא רוצה לאהוב אל תאהב, אבל מי אתה שתגיד כזה דבר מגעיל יא חתיכת גמד קוקסינל!!

White Stripe

New member
יאוווו נכוווווווון

גם אני ראיתי איזה כלב מז#%^@ יאו חטפתי עצבים.. גמד סנוב מכוער היהודים לא הגיעו לזה, נינט בחרה לשיר שיר שלהם.. חוצמזה אין בזה דבר רע יא אללה שימות ההומו הזה.. שיחפש חברים בגובה שלו אידיוט

למה לקלל את ההומואים????

מה הבעיה של כולם איתם??? אווףף ומי הוא חושב שהוא...זה שאין לו מספיק זין לעלות לבמה ולעשות מה שהוא אוהב...והוא הולך כמו לא יודעת מה וחושב שהוא הכי שווה בעולם...כדי לרצות את כולם... אדיוט!

IDOffryn

New member
מה ? זה בכלל לא היה ככה..;

הוא שאל את שירי "גם את שרת שיר של היהודים, נכון? שירי:"לא" ואז הוא אמר.. "מה מי שם לב.. עברתי ליד בכלל לא הסתכלתי.. כוכב נולד תכנית מטופשת.." משהו כזה בערך.. קיצר וא בכלל לא דיבר על היהודים אלא הוא דיבר על התכנית "כוכב נולד".. וגם מה שהוא אמר היה בצחוק אבל הוא עדין בן אדם אדיוט P:

AcE666

New member
נו באמת...

אפשר לחשוב... גם אם הוא היה אומר "היהודים מטופשים" זו הדיעה שלו דמט.. לכל אחד יש דיעה משלו זה כמו שאתם "סאבלימינל חרא" אותו דבר! שאתם מקללים את האנשים שמביעים את הדיעה שלהם על הלהקות שאתם אוהבים אתם נשמעים מטומטמים. אהה כן.. ועופר שכטר אידיוט P:

מזה קשור?..

הוא מביע ת'דעה שלו בטלוויזיה, ככה שזה יוצר תגובה שלילית לגביי הלהקה..
אם זה נראה ככה, שסלבריטי אחד לא מחבב אותם מה זה יהיה בהמשך
בתכלס, הכל נהייה קטילות וירידות בעולם הזה.. גועל נפש

AcE666

New member
ומה עשו בטקס אנשי השנה?

לא אותו הדבר? נו אז זה היה פארודיה.. אבל עדיין...

Zoeiii

New member
ג'סט פור דה רקורד...../images/Emo70.gif

אם את טוענת שלהתבטא כנגד אמן מסויים בצורה שלילית זה בסדר אבל לעשות את זה בטלוויזיה או כל מדיה אחרת זה פסול אז אולי כדאי שתדעי שלפני כמה שנים הזוג המאושר התארח אצל טל ברמן בזמנו, "פרפר לילה", ובמהלך הראיון ברמן דיבר על העניין הטחון הזה שלא משמיעים ופה ושם ונתן את אתניקס והיי פייב כדוגמא ואז התנצל "אני לא אומר שזה רע או טוב" כתגובה תום השיב לו "אני כן אומר שזה או טוב, וזה רע" או משו כזה.

AcE666

New member
באמת...

אני זוכר שמישהו פה נתן לינק לכתבה שבה הם משמיצים את הדורבנים והבליינים... (ככה קוראים להם?) כל מקרה... זה בכלל הוריד את הכבוד שלי אליו... בסך הכל.. הם לא אמרו כלום עליו והוא אמר שהם חרא להקות... אז מי הפרובוקטור בשקל?

StimpyX

New member
היי היי!!!

אל תגידו סתם דברים שאתם לא יודעים!!! תום אמר כבר בכמה ראיונות שהכתב הכניס משפטים לכתבה, זה נכון מה שהם אמרו על נינט , שהם שמחים שהיא חשפה אותם לקהל הרחב וכו'... אבל הוא לא אמר שום דבר על הבליינים, הבילויים או הדורבנים לא יודע על מ י... הכתב הכניס את זה על דעת עצמו לכתבה...

StimpyX

New member
מה אתם להגיד...

הוא אמר את זה בדיוק ככה: 'בואנה לאיזה רמה הגעתם, כוכב נולד, היהודים?!' וזה כן משנה הדעה שלו, הוא אומר את זה בטלוויזיה, זה יוצר דעה שלילית בקרב הקהל על הלהקה.

The Charmd One

New member
כוסאחותו, מה הוא מבין בכלל?!../images/Emo79.gif

בובות ברבי מטומטמת
אולי ממ זה היה בנימה טובה? של וואו לא חשבתי שתגיעו לכזאת רמה? ~מנסה להשלות את עצמי~

moransu

New member
לזאת שאמרה שזה לא היה ככה...

אז זה היה!!!! ידיד שלי הרגע אמר לי "אתמול ראיתי אקזיט ועופר שכטר שאל אל שירי שהייתה שם הוא משהו אם היא שרה את היהודים ואח"כ הוא ירד עליהם" זה היה וחצי!!! הטמבל הזה מי ביקש את הדעה שלו?? אוף תמיד שנאתי אותוווו

Jiglly

New member
אבל למה אתם לוקחים את זה א-י-ש-י-ת

פאק יש אנשים אחרים עם דעות אחרות

moransu

New member
מה פאק מה פאק?!?!

מי לקח אישית?!?! וחוץ מזה זה הסתההההה כל המעריצות האלה של שכטר שיראו "הוא שונא היהודים גם אנחנו נשנא אותם" ואל תגיד לי שזה לא נכון כי זה נכון....

AcE666

New member
נו אז מה אכפת לך?!

את תפסיקי לאהוב את המוזיקה שלהם בגלל זה?!

למעלה