משהו שענין אותי....

nas20

New member
משהו שענין אותי....

אני לא הומו אבל יש לי שאלה בנושא: האיסור של " לא תתורו...." מתיחס על לא להסתכל על בחורות ולשמור על העיניים , אבל בענין הומואים שהם נמשכים לגברים (גם למראה וגם לגוף) מה הדעה בנושא???? האם הומואים צריכים לשמור על עיניים מגברים או אולי בגלל שהם נמשכים לגברים (שזה לא טבעי ) אז מקלים בענין ומאפשרים להם להסתכל על בחורות כדי לנסות לשנות אותם או משהו דומה לזה... מה נראה לכם? מישהו יכול לענות לי על זה?

ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם

ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם נאמר בחומש במדבר פרק טו פסוק לט. אין בכאן מה לפרשן ומה לשאול. הנושא פשוט. העין רואה והלב חומד וההמשך ... ולעניינינו: לו אדם יתפתה לחטוא כשיראה ויתבונן בשרוך נעל. אזיי שלא יתבונן בשרוך הנעל. הדברים הינם כה ברורים, עד שאין מה להאריך בהם. אסור לתור אחרי הלב העיניים באם עלול לגרום לחטא. וחז"ל כבר לימדונו שהרהורי עבירה קשים מעבירה. שבוע טוב ומבורך. ...

א77

New member
לבך אומר לך?!

לא אתור אחרי לבך. מקובלני כי בתורה נאמרו ארבעה סוגי תשובות. לארבעה סוגי בנים. אנו צריכים לענות בכל מקרה.

a-s-inv

New member
לא בתורה.

בדרש התורה. שאל מבקרי מקרא למה התכוונתי.

א77

New member
ולא תתורו אחרי נשים

ולא תתורו אחרי נשים לא נאמר. נאמר ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם. האדם, דעת במחו להבין את אשר יגרום לו לחטא. טהרת המחשבהוהמח נפגמת בד"כ בתיור אחרי נושאים מסויימים. והיה במקרים חריגים, כשיצרו של האדם גובר עליו כשהוא תר אחרי שרוך של נעל או פקק של בקבוק אורנ'ג בטעם אשכולית. אז אותו חריג חייב להקפיד בזה. ולא תתורו אחרי לבבכם שלכם. ואחרי עיניכם שלכם.

למעלה