משהו שעלה במוחי..

משהו שעלה במוחי..

האם לכולם השנה הזאת קצת שונה משנים קודמות??? זאת אומרת...מבחינת הכל!!מעין תהליך מואץ של התבגרות והתפרקות.. בדיוק חשבתי שלפני שנה לא הייתי מאמינה מה עבר עליי בשנה הזאת, כאילו חיים אחרים לגמרי..... וזה גורם לי קצת לפחד מהחצי שנה שעוד הולכת להיות..למרות שיש סימן לרגיעה:) אני תוהה האם זה בגלל שרק השנה התחלתי ממש לחיות...או פשוט כולם עוברים את זה?

mlmr

New member
מסכימה 100000%

למרות שאצלי זה פשוט התרכז הכל בחצי שנה, מה שאצל אנשים נורמאלים קורה במשך ארבע חמש שנים, אבל בהחלט אני עושה היום דברים שלפני שנה לא הייתי מאמינה על עצמי, האמת היא זה לא רק לטובה, אבל בכלליות כן, נקווה ששנה הבאה תהיה מעניינת כמו שזאת הייתה

MoOsHoN17

New member
ממ אין דבר כזה "אנשים נורמאלים"

אני יכל להזדהות אם מה שכתבת (אם כי לא בבטחון מלא) ואני בטוח שיש עוד כמוני בעולם...ככה שזה מאוד אידבדואלי לכל "מתבגר"

Sister of Night

New member
אשכרה גם אני לא

כמו המשך ארוך ומעצבן מדי של י"א.... אולי זה פשוט בגלל הבצפר האידיוטי שלנו.... עדי נחשי מה....פגשתי את רבקה שכטר ברננים
ואיילת הייתה איתי ופגשנו גם את קובי

love d animals

New member
תאמת..

תמיד ראיתי את השמינסטים (מאז שהייתי בכיתה ט') וגם כשאחותי הייתה שמינסטית כאנשים גדולים וחשבתי שזה מפחיד והכל.ותאמת-אני לא מרגישה כמו שחשבתי שאני אהיה.. כאילו-עצוב לי שזאת השנה האחרונה...אני לא מאמינה שאני אומרת את זה-אבל אני לא רוצה לעזוב את בית ספר..חחחח..מה לעשות!! קיצר-י"ב לא כ"כ גדולה כמו שחשבתי ולא (טוב..כן..) קשה כמו שחשבתי..

Dafi the Mighty

New member
האמת...

אני חושבת שהשנה אני קצת יותר ידידותית...
באמת. תחושה מוזרה כזאת. אני חושבת שאני גם יותר שמחה משנה שעברה (שהייתה שנה נוראית). לא יודעת. מוזר, זה לא שקרה משהו מיוחד... נראה לי...

למעלה