משהו שעיצבן אותי

משהו שעיצבן אותי

במהלך מסיבת חנוכה בגן(שדרך אגב היתה מאוד יפה וכל ההורים החמיאו)ליאור בן השנה ו...... שבא עם אביו התרגש קצת(ליאורי בכלל הוא ילד עם נטיה לרכושנות ובמסיבה חילקו הרבה אביזרי חג..)באתי לשבת עם הילד שאומנם נרגע אך אביו ניצל את נוחכותי כדי לענות לשיחות מהפלאפון(מסתבר שהוא לא כיבה אותו במהלך המסיבה)כך שיצא שאני רקדתי עם הילד ודאגתי שיקבל סופגניה והפתעה וזה מאוד הכעים אותי שבן אדם לא יכול להיות מספיק חזק בשביל לסגור את הפלאפון לשעה ולהיות עם הבן שלו. שלכם חנה גונן

no-a-m

New member
מגיע לך להיות מאושרת

את מתארת את הכעס שלך על אבי הילד ואת ממש צודקת, זה באמת מצב לא נעים, מרגיז מכעיס ומרתיח. ואת גם מתארת את הסיבה, " לא יכול להיות מספיק חזק" אז למה בעצם את מענישה את עצמך בלכעוס,להתרגז לרתוח, כשאת יכולה פשוט לבחור לראות את הדברים אחרת , הוא חלש ולא יכול ואת יכולה להנות מזה שרקדת עם הילד, דאגת לו לסופגניה ולהפתעה. למה כל כך חשוב לנו להיות צודקים? לא מגיע לנו להיות יותר מאושרים מצודקים?. חד אורים שמח

לנועם-תאמיני לי ש.........

אני לא מחפשת להיות צודקת ונהניתי מכל רגע עם הילד אבל ההתנהגות של האבא הרגיזה אותי הוא היה צריך להבין שאבא בא למסיבה לתת את מלוא תשומת הלב לילד שלו אז אפשר להתאפק ולסגור את הפלאפון. חג שמח חנה גונן

no-a-m

New member
אני מאמינה ואת צודקת

ובכל זאת למרות שאני ממש ממש מאמינה לך וחושבת כמוך אני יודעת שמגיע לנו להיות מאושרים ושמחים ולא להתרגז בגלל חושלתם של אחרים , מה שעוזר לי לפעמיםזה שאני שואלת את עצמי , איך הייתי מרגישה אם לא היו מתנהגים ככה? ואז כאשר זה ברור לי שזה לא אני, אני יודעת שבעצם אני מענישה את עצמי בכעס. אגב אחת ההגדרות שאני מאוד אוהבת על כעס זה " להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים" לי זה ממש מתאים ההגדרה הזאת ובכל פעם שאני כועסת אני מגלה כמה שהיא נכונה. אז אני חושבת שממש ממש לא מגיע לך עונש שיהיה לך כל טוב, ובמיוחד הרבה הנאות . בהצלחה

sesame

New member
מלאכתם של צדיקים נעשית בסתר

ראשית את צריכה להיות גאה, שנית ייצגת דוגמה חינוכית לילדתך/ילדך, העולם אינו מושלם. ישנם מקומות ציבורים ופרטיים האוסרים שימוש באבזרי תקשורת למינהם, נוכחות שלט הבהרה לא תזיק. אני מצדיע לך ד"א היכן אימו של ליאור? חג אורים שמח (ובטוח)לכולם

לסי-אל תדאגי אני באמת........

גאה בעצמי וחוץ מזה אמא של ליאור מביאה ולוקחת אותו כליום אז אם כבר האבא בא איתו למסיבה אז הוא היה יכול להתאמץ עוד קצת כי שאר האבות הפגינו כן התאמצו והפגינו השתתפות ערה במיוחד. שלך חנה גונן

נעה גל

New member
חנה גונן

אם אפשר פעם הבאה, נא לא לציין את שם הילד בו מדובר. היה לנו דיון ארוך ומיגע בדיוק לפני שבועיים שלושה ובו החלטנו שלא ימסרו שום פרטים מזהים של הילדים.

לנעלה-אני דוקא זוכרת טוב מאוד על מה

דיברנו ואני יכולה להבטיח לך שליאור אינו שמו האמיתי של הילד אלא השם הראשון שעלה לי בראש. שלך חנה גונן

_גלית_

New member
את הגננת?

אם ככה... למה בעצם לא לבקש בתחילת המסיבה לכבות סלולריים? ואם ביקשת והוא לא כיבה, אפשר בעדינות לבקש ממנו שוב... זה באמת נורא מכעיס ומכאיב לראות איך אנשים לא מסוגלים לבלות שעה של נחת ותרבות עם הילד שלהם, ולהיות רק איתו. הם פשוט בורחים לכל מיני עניינים אחרים, במקום לנצל את ההזדמנות שיש להם, בחג למשל...

noa_f

New member
וגם לומר לאב בשקט בצד:

"אבא של ליאור בוא תרקוד איתו, ותדבר בטלפון אח"כ. אותי יש לו כל יום." יש אנשים שצריך להבהיר להם בצורה חד משמעית (אבל בלי להתרגז.).

MARMELAD

New member
לגלית-אני רק מטפלת שעובדת שם.....

האמת שלא היה לי אומץ לבקש ממנו למרות שרציתי מודה כי פחדתי שיגידו שאני עושה בעיות באמצע המסיבה. שלך חנה גונן

_גלית_

New member
במקרה כזה...

אם היחסים שלך עם הגננת הם טובים, היית יכולה אולי להסב את תשומת ליבה בדיסקרטיות לעניין ולהציע לה להעיר לו או שתיתן לך גיבוי לעשות זאת בעצמך.... זה באמת עניין רגיש... אבל טובת הילד היא במקום הראשון
.

לגלית-אומנם........

היחסים שלי עם צוות המטפלות טובים וכולם הסכימו איתי שהוא לא היה בסדר אבל בגן של לא אוהבים להכניס ראש בריא למיטה חולה אז עדיף לא להתעקש יותר מדי אולי בפעם הבאה אני אבקש מהבוסית שליבעדינות לדאוג שיכבו פלאפונים. שלך חנה גונן

שוב פעם המחשב הזה בילבל אותי עם....

מרמרלד מנהל פורום פילוסופיה אבל זאת אני חנה.

חוה 1

New member
מרגיז נכון. אצלנו המנגנת במסיבה

של אלון אחרי הצלצול הראשון בקשה מאד יפה מההורים לכבות את הטלפונים. חוץ מזה נתת לו חיזוק חיובי (לאבא) על מה שעשה במקום חיזוק שלילי.
אם לא היית עוזרת לו כל כך הרבה עם השיחה אולי הוא היה מסיים אותה אחרי 3 שניות.

לחוה-אצלנו........

המטפלות לא מעלות על דעתן להתעסק בדברים כאלה או כמה שפחות להתחכך עם ההורים והוא התחיל לדבר אחרי שהגעתי בהתחלה הוא דוקא לא דיבר אבל אני שמחה שהייתי עם הילד בכל מיקרה. שלך חנה גונן

דינורה

New member
תגובת גננת על חגיגה

ההודעה שלך מענינת במיוחד מכיוון שאני גננת במקצועי נכון שאותו אב מעצבן אך לדעתי זאת טעותה של הגננת אשר בתחילת המסיבה לא ביקשה במפורש לכבות פלאפונים!!! זאת לא בושה לבקש וטעותך אולי היתה לא לבקש מאותו אב באותו הרגע לחזור לבנו ול"השתלט" על בנו כזה ראה כי כך הדבר פשוט ויתר על ניתוק הטלפון.

לדינורה-יכול להיות

אבל כמו שכתבתי פה אני מאוד תלויה ביחסים עם שאר המטפלות ולא יכולתי לבקש על דעת עצמי. שלך חנה גונן

מירי,

New member
צריך לבקש??????

נראה לי ברור שמעברים את הפלאפון למצב רוטט ורק אם זו שיחה של חיים ומוות מנהלים אותה בזמן של הילדים!!!

למעלה