משהו שעושה נחת

ענן לבן

New member
משהו שעושה נחת

חברים, האתר שלכם פשוט נפלא ומדהים! הסיפורים על ההתנסויות מאוד מזכירים לי חלק מן התחושות שקצת מוכרות לי ממדיטציות עמוקות (למשל תחושות-הגוף כמו עיקצוצים ו"שיתוק" במצבים של הרפייה עמוקה, שאתם מגיעים אליהם כדי לצאת אל חלום), רק שבמדיטציה מגיעים לזה במכוון בישיבה, כדי שלא להירדם, שכן אנחנו מכוונים אל "הרדמת" הגוף והשארת המודעות בעירנות. אבל הנושא של החלומות המודעים מוכר לי רק מהספרות, ומהמעט שאני חווה במקרה. ובכלל - להיווכח שאנשים צעירים עוסקים בדברים האלה כל-כך ברצינות. נחת לקרוא אתכם. תודה לכם ויישר-כוח.

wee man

New member
לענן לבן:

פשוט כיף לקרוא! רק לראות משהו בא וההודעה הראשונה שהוא כותב זה על זה שהפורום מעניין ושכיף לקרוא אותו באמת נותן הרגשה טובה! אני ולפי דעתי גם שאר חברי הפורום נשמח שאדם כמוך יישאר איתנו בפורום!!! מאוד נהנתי לקרוא! בקשר למה שאמרת שהגעת דרך מדיטציה לשיתוק ועיקצוצים ודברים כאלה, אתה יכול משם לעשות חח"ג (חוויה חוץ גופית)/ מסע אסטרלי. יש לי שאלה: באיזה מדיטציה אתה משתמש כדי לשתק את הגוף? אשמח אם תבוא גם לפורום מדיטציה ששם מאוד צריכים אנשים כמוך, הפורום שם לפעמים קצת יוצא משליטה ומתחילים כל מיני ויכוחים שטותיים. שלך, ינון

דנה^^

New member
../images/Emo45.gif מסכימה ב100%../images/Emo70.gif

וגם מזמינה להצטרף לפורום. איזה סוג מדיטציה אתה עושה? אני אף פעם לא הגעתי לדברים שכתבת כשניסית ווילד (טוב כשניסיתי זה היה ממש בהתחלה וזה לא עבד לי ונטשתי...) עם העקצוצים וכל זה, אבל איך מגיעים לדבר כזה במדיטציה? טוב זהו, שוב
דנה.

wee man

New member
תגובה:

אני אף פעם לא התנסיתי במצב כזה במדיטציה אבל לפי מה שאני יודע אפשרי למשל לעשות חח"ג דרך מדיטציה. את צריכה קודם להכנס למצב של טראנס עמוק דרך מדיטציה וככה גם הגוף משותק. כשאת מגיעה למצב של טראנס עמוק מאוד את יכולה לצאת מהגוף. אני עוד לא התנסיתי בשום דבר כזה אבל זה מה שאני יודע בנושא, עם אני טועה אז תקנו אותי. אוהב, ינון

Variety

New member
ברוך הבא לפורום!!!

היי, ברוך הבא לפורום! אני אשמח שתשתף אותנו ותכתוב על חוויותיך האישיות במדיטציות. אני בטוח שנוכל ללמוד ממך רבות. המדיטציה שאתה מתאר יכולה מאוד לעזור להמון מאיתנו כאן שמנסים משהו מאוד דומה שנקרא ´ווילד´, שזה קיצור של חלום צלול מערנות. לפי מה שאתה מתאר זה מאוד דומה למדיטציה שאתה עושה. ברוך הבא לפורום - חלומות פז, Variety-

ענן לבן

New member
תודה על קבלת הפנים

זה תמיד נעים להרגיש ששמחים אליך. לנושא מדיטציה - למדתי מספרים ומאנשים אחרים (אוטודידקטית, יענו) ואין לי שיטה עם שם. אשמח תמיד לחלוק את הידע שלי עם מי שמעוניין לשמוע. בקצר - מדיטציה נסמכת על הרפייה טובה ועל יכולת-ריכוז. רק אז מגיעה המדיטציה. ההרפיה היא שמביאה למה שאתה קורא לו השתקת הגוף - ואפשר לתרגלה בקלות יחסית ולהעמיק אותה. עם הזמן מגיעים למיומנות שמאפשרת יכולת מצויינת להרפיה כמעט מיידית. זו מנוחה מיוחדת במינה של הגוף, שגם מקדמת ריפוי. גם את הריכוז אפשר ללמוד ולתרגל. אוכל להגיע גם לצ´אט לעתים, אם תודיע לי איך. ובקשר לשטותיים - סובלנות היא נכס, ידידי. גם למה שנראה שטותי בעינינו יש מקום וצריך לפעמים קצת להשתולל ולצחוק (בטעם). בעניין ויכוחים - לכל אחד הזכות להביע את דעתו. רצוי מאוד עם זאת לתת גם לאחרים להביע... אה - ועוד דבר קטנטן: המסעות שלכם, נפלאים ככל שיהיו, צריכים לדעתי להיות רק חלק קטן מן ההרפתקה. נראה לי שעצם השליטה בגוף וביכולותיו, לימוד והכרת הכלי כמו שראיתי בפורום שלכם, כשכל אחד חולק את הידע שלו ואת מה שלמד עם אחרים - זה החלק היותר נפלא. המשיכו כך.

למעלה