קושקושית מתולתלת
New member
משהו שנכתב.....|../images/Emo99.gif
אולי אלוהים רוצה שנכיר כמה אנשים לא נכונים לפני שנפגוש את האדם הנכון כדי שמתי שנפגוש את האדם הנכון, אנחנו נדע איך להיות אסירי תודה על המתנה הזו.
כשדלות השמחה נסגרות, אחרות נפתחות, אך לאחר זמן רב שהדלתות סגורות קשה לנו לראות מי יכול לפתוח לנו אותן. סוג החבר הכי טוב הוא החבר שאתה יכול לשבת איתו במרפסת בנדנדה ולא להוציא מילה ולאחר שתיפרדו לשלום תרגישו שזאת התקשורת הכי טובה שיש. זה נכון שאנחנו לא יודעים מה יש לנו עד שאנחנו מאבדים את זה, אבל גם נכון שאנחנו לא יודעים מה איבדנו ואם זאת הצלחה? לתת למישהו את כל האהבה זאת לא הבטחה שהוא יאהב בחזרה! לא לצפות לאהבה בחזרה, רק תחכה שהאהבה תגדל בלב של האחר אבל אם היא לא, תסתפק שהאהבה גדלה בך.
צריך דקה להבחין מישהו, שעה אחת כדי שהוא ימצא חין בעינייך, יום בשביל לאהוב אבל זה לוקח חיי צנח לשכוח...
אל תחפש את המזל הוא יכול להטעות, אל תחפש את הכסף הוא יכול להעלם, חפש אחרי מישהו שגורם לך לחייך
כי דרוש רק חיוך להעלים יום רע ולהחזיר את האור. תמצא את האחד שגורם לליבך לחייך. ישנם רגעים בחיים כשמתגעגעים למישהו כל כך שרק רוצים להרים את אותו מהחלום ולחבק אותו באמת.
תגשים את חלומך, לך איפה שאתה רוצה ללכת, תהיה מי שאתה כי חיים רק פעם אחת ויש הזדמנות אחת בלבד לעשות את כל מה שאתה רוצה לעשות. יש לך מספיק שמחה שעושה אותך מתוק, יש לך מספיק ניסיון להיות חזק, מספיק צער להיות קשוח ומספיק תיקווה להיות מאושר.
תמיד תעמיד את עצמך במקום אחרים, אם תרגיש שזה קשה לך תדע שבטח גם לאחר זה קשה.
האנשים המאשרים הם לא בהכרח אלא שיש להם את הכי טוב שבדברים. האושר והשמחה נמצאים בכל מי שבוכה בכל מי נפגע אם הוא רק יחפש ויתאמץ, ואם רק היה מעריך את האנשים החשובים שבחייו.. אהבה מתחילה בחיוך, גדלה עם נשיקה ומסתיימת בדמעה. הצעד הבא לעתיד טוב תמיד יהיה על בסיס העבר, אי אפשר להמשיך בחיים אם לא תניח לעבר הכושל והמכאיב.
כשאדם עצוב ובוכה כולם מסביבו מחייכים, תחיה את חייך כך כשתמות אתה זה שתחייך ואלו שמסביבך יבכו.
אני שולחת מכתב זה לכם כי אתם חשובים לי, כי אתם נגעתם לי בחיים בדרך זו או אחרת, אתם שידעתם לגרום לי לחייך כשאני צריכה את זה ואתם שנתתם לי לראות את הצד הטוב שבדברים.
אולי אלוהים רוצה שנכיר כמה אנשים לא נכונים לפני שנפגוש את האדם הנכון כדי שמתי שנפגוש את האדם הנכון, אנחנו נדע איך להיות אסירי תודה על המתנה הזו.