משהו שנגע בי
טוב אז סיפרתי בעבר שאני ככה בזמני המתבודד פותחת את הכרטיס באתר ההכרויות. לא ממש יודעת מה מחפשת ואם נכון לי לחפש באופן הזה.. אבל זה נחמד נעים לא מעיק ולא מחייב. סך הכל קוראת ולמען האמת לרוב פוסלת. יותר נכון מחפשת לפסול כי כנראה שלא ממש רוצה
הפעם קראתי פניה שונה. יותר נכון לא הבנתי למה היה כתוב "תקראי עד הסוף" ולא ממש התעמקתי בזה ברצינות. חשבתי סתם משהו לא מענין. אבל זה לא היה הענין מסתבר. קראתי ולא מצאתי כל כך התאמה. גם התמונה לא ממש היתה הכיון. עדין לא פסלתי בגללה אלא בגלל שלא היה נראה לי מתאים במיוחד בגלל שאין ילדים והרצון בהבאת ילדים נוספים בעתיד. כשהגעתי לסוף בהחלט נגע בי. לא יכולתי שלא להתיחס כהרגלי ולמחוק את הפניה בלי מתן תגובה. כמובן תגובה אמיתית כפי שציינתי שלא נפסלה בגלל הסוף אלא בגלל ההתחלה והאמצע. איך הייתם מגיבים לפניה של גבר/אישה שהיו כותבים: "אני נכה אחרי תאונת דרכים אך לא נכה בהכל"..בי זה נגע. לרגע חשבתי איך הייתי מרגישה וחושבת אילו היה הכרטיס מתאים כל כך. האם הייתי פוסלת מפחד? או מבורות?
טוב אז סיפרתי בעבר שאני ככה בזמני המתבודד פותחת את הכרטיס באתר ההכרויות. לא ממש יודעת מה מחפשת ואם נכון לי לחפש באופן הזה.. אבל זה נחמד נעים לא מעיק ולא מחייב. סך הכל קוראת ולמען האמת לרוב פוסלת. יותר נכון מחפשת לפסול כי כנראה שלא ממש רוצה