משהו שנגע בי

מזל חי

New member
משהו שנגע בי

טוב אז סיפרתי בעבר שאני ככה בזמני המתבודד פותחת את הכרטיס באתר ההכרויות. לא ממש יודעת מה מחפשת ואם נכון לי לחפש באופן הזה.. אבל זה נחמד נעים לא מעיק ולא מחייב. סך הכל קוראת ולמען האמת לרוב פוסלת. יותר נכון מחפשת לפסול כי כנראה שלא ממש רוצה
הפעם קראתי פניה שונה. יותר נכון לא הבנתי למה היה כתוב "תקראי עד הסוף" ולא ממש התעמקתי בזה ברצינות. חשבתי סתם משהו לא מענין. אבל זה לא היה הענין מסתבר. קראתי ולא מצאתי כל כך התאמה. גם התמונה לא ממש היתה הכיון. עדין לא פסלתי בגללה אלא בגלל שלא היה נראה לי מתאים במיוחד בגלל שאין ילדים והרצון בהבאת ילדים נוספים בעתיד. כשהגעתי לסוף בהחלט נגע בי. לא יכולתי שלא להתיחס כהרגלי ולמחוק את הפניה בלי מתן תגובה. כמובן תגובה אמיתית כפי שציינתי שלא נפסלה בגלל הסוף אלא בגלל ההתחלה והאמצע. איך הייתם מגיבים לפניה של גבר/אישה שהיו כותבים: "אני נכה אחרי תאונת דרכים אך לא נכה בהכל"..בי זה נגע. לרגע חשבתי איך הייתי מרגישה וחושבת אילו היה הכרטיס מתאים כל כך. האם הייתי פוסלת מפחד? או מבורות?

noam weissman

New member
לא מקרה קל בהחלט ../images/Emo10.gif

אספר לך על שני מקרים האחד מפורסם והשני לא. הראשון הוא כריסטופר ריב, גבר שבגברים (שיחק את סופרמן) שבגלל תאונה אומללה הפך נכה 100%. אישתו וילדיו לא נטשו אותו עד יום מותו. למרות שלא תיפקד לחלוטין. המקרה השני הוא בן שיכבה שלי שבגלל תאונת פגע וברח נפגע קשה מאוד. לאחר שיקום מאוד ארוך נשאר ללא עין ללא שליטה בחצי גוף לא שומע וכו וכו. אישתו, אם שלושת ילדיו אינה לא עוזבת אותו וכולם מטפלים בו למרות מצבו הקשה. נכון שהמקרים הנ"ל שונים ממה שתיארת אבל כל מקרה לגופו. אם מתאים לך יופי, לא מתאים אז המשיכי, לא אנחנו נחליט עבורך. בהצלחה, נועם.

מזל חי

New member
../images/Emo10.gif איזה עצוב

את המקרה הראשון שהזכרת בהחלט זוכרת.. חושבת שיש הבדל קטן. כי כיון שכאן זו באמת בחירה אפשר להחליט. אם חלילה היה קורה הדבר לאדם שהוא בן זוג שלי ואב ילדיי בהחלט הייתי שם בלי היסוס בכלל. אגב, קיבלתי ממנו תגובה לתגובה שלי שלדעתו היתה כנה.

רות 2

New member
תגובית..

הדבר האחרון שאחד כמוהו זקוק ... זה להתקשרות על בסיס רחמים ...

d a n i e l s 5

New member
הפוך על הפוך......

תתיחסי אליו כמו אל כל כרטיס אחר.....המראה,התנאים, הדרישות. אם תעני לו, תתיחסי אליו מתוך רחמים , אם תיצרי איתו קשר כי "לא נעים"....זה ל"הנציח" את הנכות שלו. הוא בדיוק כמו כל אחד אחר. וככה את צריכה להתיחס אליו.

מזל חי

New member
אילו לא הגבתי

ולא צריך להגזים מידי פעם מגיבה בחביבות פה ושם. לא מתעלמת לחלוטין . היה חושב שזה בגלל מה שכתוב. אז הגבתי וקיבלתי תודה על הכנות. סך הכל כתבתי בדיוק את מה שאת אומרת: לא התאים לי מה שכתוב שם.נקודה. אילו היה הכרטיס מתאים. וזה מה שעלה לי בראש. הייתי בטח כותבת להם שנדלקתי והוא נכה. הייתי בטח מרגישה בלבול. שוב מהבורות שהזכרתי כבר למעלה. ואז בהחלט לא הייתי יודעת איך להגיב.

למעלה