משהו שנגע בי מאד.

JamesNox

New member
משהו שנגע בי מאד.

שמעתי שיר (וראיתי קליפ) שממש הפיל אותי. יכול להיות שזה קשור (קצת) לזה שאני מת על רוברט דאוני ג'וניור, ואולי לא. בכל מקרה, אני שומע אותו ועולות לי דמעות בעינים. הקליפ: המילים המקוריות: אני רוצה אהבה אני רוצה אהבה אבל זה בלתי אפשרי גבר כמוני כל כך חסר אחריות גבר כמוני הוא מת במקומות בהם גברים אחרים מרגישים משוחררים. אני לא יכול לאהוב, ירוי מלא חורים לא מרגיש כלום, רק מרגיש קור לא מרגיש כלום, רק צלקות ישנות מתקשחות מסביב ליבי. אבל אני רוצה אהבה, רק מסוג אחר אני רוצה אהבה שלא תשבור אותי לא תבנה בי גדרות וקירות לבנים אני רוצה אהבה שלא אומרת כלום זו האהבה שאני רוצה אני רוצה אהבה אני רוצה אהבה בתנאים שלי אחרי כל מה שלמדתי אי פעם אני, יש לי יותר מדי מטען או, אני ראיתי יותר מדי תנועה אז תביאו את זה עלי, אני כבר נחבלתי אל תתנו לי אהבה נקיה וחלקה אני מוכן לסוג הקשוח עכשיו בלי רומנטיקה מתוקה, היה לי די.

yosef 30

New member
בוקר טוב ג'ימס ../images/Emo42.gif

ואוו אף פעם לא התעמקתי במילות השיר. שיר מאוד חזק
מאוד אהבתי את המילים - כמו.... "סיפור חיים". באמת חוויות העבר שלנו יכלות להשפיע על היכולת שלנו להכיל אהבה נקיה וטהורה. יש משהו בתוכנו שכבר לא מאמין בטוב לאורך זמן, תמיד יש את הפחד שזה ייתחלף במשהו לא טוב. אני שמח שאתה עם כל מה שעברת נמצא עם בעלך והילדה המדהימה שלכם. ושאתה פתוח לקבל כלכך הרבה אהבה
. תמשיך לרגש אותנו גי'מסון
ושיהיה לך סופ"ש נפלא. יוסף.

למעלה