משהו שמציק לי

scoutlavie

New member
משהו שמציק לי

אז ככה , לפני שאני אשאל את שאלתי אני רק רוצה לפתוח ולוצר שאני משמ מעריצה גדולה של אלאניס כבר מאז שיצא הדיסק הראשון שלה, ואני חושבת שהיא זמרת מעולה, מה שמובילך אותי לבעיה שלי. אלאניס היא זמרת שיודעת כמובן לכתוב שירים רומנטים טובים-head over feet, אבל אני תמיד אהבתי אצלה את השירי היותר עצובים כמו u ougta know i perfect was hoping ,these r the thoughtsועוד מלא שירים , שמה שטוב בהם זה שהם לא קישטים, אלא פשוט מעלים בעיות. עכשיו, אני יודעת שהדיסק עודלא יצא, אבל בינתים מהמילים שראיתי , הדיסק נשמע די רומנטי , ולפחות לי זה מאוד אחרת ממה שאני רגילה. אז מה נראה לכם? אני צריכה לחשוש? נ.ב. אך תבינו אותי לאט נכון , אני ממש מאושרת שאלאנסי מאושרת, ועדין היא כותבת שירים מעולה, אבל עכשיו זה סגנון אחר..

j u n k

New member
זאת דילמה ידועה

אני חושבת שלכל מעריץ ותיק של אלאניס...אך אני גאה להגיד שהשלמתי עם זה...פחות או יותר..את יודעת מה בשביל הקטנוניות ב-90% השלמתי עם זה, לפחות היא לא מזייפת דכאון שלא היה ולא נברא, היא כותבת על מה שעובר עליה והכנות זה הכי חשוב, בסוף זה גם יוצא הכי אמיתי. לי יש ציפיות מהדיסק הבא עלינו לטובה, ע"פ השמועות יש למה לחכות. אז אני מחכה. חוצמזה, תמיד יש את JLP ,SFIJ ו את האנפלאגד שיזכירו לנו ימים מתחברים יותר.

Rוית

New member
שמעתי אותה אומרת באיזה רעיון לרדיו

בו שאלו אותה אם יש שירים שהיא כתבה בהשפעה של האהבה שיש לה לחבר שלה עכשיו. תגובה: "All of them". אין ספק, האלבום הזה יהיה יותר..מאוהב. ידוע שאלאניס כותבת לפי מה שעובר עליה, וראין הוא חלק מאוד גדול בחייה (the lucky basterd!) נראה, אולי זה יעשה טוב לאלבום...

אממ אולי את צודקת... ../images/Emo105.gif

אבל אישית לא שמעתי דברים מהדיסק החדש... אבל אולי התקופה המאושרת שלה והשירים הרומנטיים יישמעו טוב, אולי זה לא יהיה קיטש כמו שנראה לך. אני מקווה לטוב, אבל נחכה ונראה... מקסימום תמיד יש ת'דיבקים הקודמים, ו-JLP הוא גאוני תמיד :)

למעלה