משהו שמצאתי

spraizler

New member
משהו שמצאתי

בכלל במקרה http://www.ihudnik.com/nprod.asp?cat=426&tcat=126 מין טור אישי של מישהו מהאיחוד החקלאי עלינו

דורד

New member
בכיינית

פשוט בכיינית מי שכתבה את זה... וגם לא הבנתי מה המסר שלה... הטור הזה שלה יותר חסר פואנטה מכל הודעה שאני רשמתי אי פעם

מה קשור בכיינית? 0_O

יכול להיות שיקרה דבר כזה באמת?

דורד

New member
לא בדיוק

התנועה, במילים יפות בעלת חזון להיות הגדולה ביותר ואף היחידה במגזר הכפרי (מושבים, קיבוצים, יישובים קהילתיים) במילים פחות יפות התנועה שלנו קצת מגלומנית... אנו צפויים בעתיד להיות התנועה היחידה במגזר הכפרי, מה שאומר שמי שכיום חניכים באיחוד החקלאי יהיו חניכים בבני המושבים ולזה היא מתכוונת

Oukami Kun

New member
אבל היא לא צודקת?

כי זה מה שיקרה, בסופו של דבר. לא יודע איך זה במועצות אחרות, אבל במטה אשר יש ישוב אחד של האיחוד, ארבעה (או משהו כזה) של השמו"צ ושמונה-עשר שלנו, כשאחד היה באיחוד ועבר השנה אלינו.

kedeman

New member
למה בכיינית?

היא אומרת שהיא רוצה שהתנועה שהיא נמצאת בה תשאר אותה תנועה שהיא מכירה וכנראה אוהבת. זה הגיוני שיש לה גאווה בתנועה שלה (זוכרים את הקטע הזה של זהות והסמלה?? יש לזה איזה ק' במד"צים..) וזה לא רע שיש עוד תנועות נוער, זה גורם לנו להסתכל לצדדים ולראות אם אנחנו בסדר, אם אנחנו נשארים "מאחורה" במשהו, אם אנחנו רלוונטיים תחרות היא תמיד דבר טוב.

fate spinner

New member
אוי זה טור מטופש

*נניח שכאן כתבת חפירה ארוכה וזועמת על התנועה כא-פוליטיות כהרגלי הטוב* ועכשיו לטור. אני מכיר ממש מעט את תנועת האיחוד החקלאי ואני לא ממש יודע על איזה ערכים היא נשענת אבל אם אלה לא אותם ערכים אז לא נראה לי שיש מה לדאוג. כמו שלא איחדו אותם עם הצופים גם אין סיבה שיאחדו אותם איתנו אם הערכים שלנו מאוד דומים/זהים אז מצויין. שיאחדו. זה משרת את המטרות של שתצי הקבוצות כי ככה יהיה לנו יותר כוח וקבוצה ונוכל להשפיע יותר ולחנך יותר. נשמע לי בטור הזה שהגאוות יחידה של התנועה שלה באה על חשבון המטרה החינוכית והערכית.

spraizler

New member
תכלס

בגלל זה גם שמתי את זה פה לשמוע מה אתם אומרים. ניסיתי לבדוק אם אפשר להגיב לטור הזה או משהו, וגם שליחת מייל ב"צור קשר" כדי להגיד שאי אפשר להגיב לא עלתה בטוב. היתה בעיה שלא נתנה לי לשלוח את הפנייה..

למעלה