Black Star
New member
יאללה...
אני דווקא במצברוח לשאלון
על עצמך 1. שם: יעלי 2. גיל: 20 ו-11 חודשים (מסרבת להגיד בת כמה אני אהיה עוד חודש) 3. מיקום בארץ: ירושלים/ת"א האם אתה.. 4. מאחר הרבה? ברור, תמיד. 5. עובד? כן (אם צבא קבע נקרא עבודה
) 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד
7. אוכל מילקי? משתדלת שלא, אבל זו חולשה... 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיבית למישהו מסוים
9. אוהב חורף? מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר? אם הברזתי לפני 3 שנים כשהייתי בבי"ס? לא זכורה לי נוכחות מאסיבית במיוחד בשיעורים... בעיקר הייתי "יוצאת לשתות" ונעלמת לשעות. 11. מדבר הרבה בטלפון? נוטה לכך, אלא אם אני עייפה ואין לי כוח. 12. מקבל ציונים טובים? במבחנים בדר"כ הוצאתי ציונים טובים 13. כותב שירים\סיפורים? כמעט ולא. 14. משתדל לאכול בריא? בראש כן, אבל כשזה מגיע לפעולה, לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים. 16. חוסך כסף? מאז שאני בקבע, כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, הביאו סופגניות ממש טובות ליחידה שלי. 19. קונה מתנות? כן, אבל מעדיפה להכין. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא כל כך. האם אי פעם 21. שיקרת? כן.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? מקווה שלא.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כל הזמן 26. עם טלוויזיה דלוקה? רק כשאני נרדמת מולה. שזה - כן. 27. לא ישנת יום שלם? יענו יממה? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כמעט כל הלילה... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חומוס, וזה היה בטעות. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? עברי
33. הופעת על במה? המון פעמים. 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אייייוווו!!! לא. 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אלוהים ישמור, זה נשמע כמו עינוי סיני. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? פחות או יותר כל יום
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? משולש שוקולד פרה בטעם טירמיסו. 42. שקנית? חוץ מאוכל?... חבילת דיסקים לצריבה. 43. ספר אחרון שקראת? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ברידג'ט ג'ונס 2. 45. הופעה אחרונה שהיית? וואו, די מזמן... אהמ, נראה לי שברי. 46. דיסק אחרון ששמעת? אוסף שירים שצרבתי. קודם לכן - ניק דרייק. 47. שיר אחרון ששמעת? "כל כך טוב להיות לבד" של ירמי קפלן. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין לי מושג
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? את השאלון הזה
וקודם מייל לידיד שלי באמריקה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? כרטיס ברכה ששלחו לי. 51. אדם אחרון שראית? חוץ מהאנשים באוטובוס? מש"קים שלי במשרד. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? המממ.. אין לי מושג. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברות שלי היום. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה ממש טובה שלי מהקורס. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מש"ק אחד שלי ששיגע אותי היום. אהובים 56. צבע אהוב? כתום, תכלת, אדום 57. סרט אהוב? "הנסיכה הקסומה", "Center Stage", "ספרות זולה", "קלולס", "פייט קלאב", "החתונה של החבר שלי"... 58. ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון 59. זמר\ת\להקה אהובה? רדיוהד 60. דיסק אהוב? או.קיי קומפיוטר של רדיוהד 61. שיר אהוב? Find the River של R.E.M. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "חברים", "סיינפלד" 63. מאכל אהוב? מרק קובה אדום 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא כמובן 65. מקצוע אהוב? רקדנית? 66. זמן ביום? לפנות ערב, או מאוחר בלילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? מארס זה החטיף המושלם. 68. אתר אהוב באינטרנט? אין אחד מיוחד. 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3? MTV? 70. קליפ אהוב? ... העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון לא מטגן את האוזן, אבל אני רוב היום בפלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור! 78. ירח או שמש? ? 79. קולה או ספרייט? דיאט קולה 80. קור או חום? אני סובלת מקור, אבל אם יש עליי מספיק שכבות/שמיכות - אז קור. 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. אלא אם מדובר בירוק טהור לגמרי, שזה נורא נדיר. 83. קרמבו או גלידה? גלידה איכותית. אם לא איכותית אז קרמבו
84. לילה או יום? לילה. כל דבר חוץ מבוקר. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אין לי יס אז התמכרתי למיכאלה, אבל השיר שלנו היה מעולה. 88. שחור או לבן? תלוי באיזה הקשר. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? יש מישהו אחר שינקה במקומי? אז להשאיר מלוכלך
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! הכי שווה זה קפוצ'ון. 92. פסטיגל או פיטר פן? ?!?!?! none! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? פיטר פן והפסטיגל... מי רוצה להחליט? עדיף להתעלם משתי התופעות המזעזעות. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ירח או שמש?! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? דווקא בסדר... 99. האם נהנת לענות עליו? למדי. 100. תן ציון לשאלון. מה זה הסקר הזה?
80. כי זה לא מותאם לגילי...
אני דווקא במצברוח לשאלון