משהו שמצאתי

Black Star

New member
יאללה...

אני דווקא במצברוח לשאלון
על עצמך 1. שם: יעלי 2. גיל: 20 ו-11 חודשים (מסרבת להגיד בת כמה אני אהיה עוד חודש) 3. מיקום בארץ: ירושלים/ת"א האם אתה.. 4. מאחר הרבה? ברור, תמיד. 5. עובד? כן (אם צבא קבע נקרא עבודה
) 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד
7. אוכל מילקי? משתדלת שלא, אבל זו חולשה... 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיבית למישהו מסוים
9. אוהב חורף? מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר? אם הברזתי לפני 3 שנים כשהייתי בבי"ס? לא זכורה לי נוכחות מאסיבית במיוחד בשיעורים... בעיקר הייתי "יוצאת לשתות" ונעלמת לשעות. 11. מדבר הרבה בטלפון? נוטה לכך, אלא אם אני עייפה ואין לי כוח. 12. מקבל ציונים טובים? במבחנים בדר"כ הוצאתי ציונים טובים 13. כותב שירים\סיפורים? כמעט ולא. 14. משתדל לאכול בריא? בראש כן, אבל כשזה מגיע לפעולה, לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים. 16. חוסך כסף? מאז שאני בקבע, כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, הביאו סופגניות ממש טובות ליחידה שלי. 19. קונה מתנות? כן, אבל מעדיפה להכין. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא כל כך. האם אי פעם 21. שיקרת? כן.. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? מקווה שלא.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כל הזמן 26. עם טלוויזיה דלוקה? רק כשאני נרדמת מולה. שזה - כן. 27. לא ישנת יום שלם? יענו יממה? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כמעט כל הלילה... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חומוס, וזה היה בטעות. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? עברי
33. הופעת על במה? המון פעמים. 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אייייוווו!!! לא. 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אלוהים ישמור, זה נשמע כמו עינוי סיני. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? פחות או יותר כל יום
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? משולש שוקולד פרה בטעם טירמיסו. 42. שקנית? חוץ מאוכל?... חבילת דיסקים לצריבה. 43. ספר אחרון שקראת? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ברידג'ט ג'ונס 2. 45. הופעה אחרונה שהיית? וואו, די מזמן... אהמ, נראה לי שברי. 46. דיסק אחרון ששמעת? אוסף שירים שצרבתי. קודם לכן - ניק דרייק. 47. שיר אחרון ששמעת? "כל כך טוב להיות לבד" של ירמי קפלן. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין לי מושג
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? את השאלון הזה
וקודם מייל לידיד שלי באמריקה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? כרטיס ברכה ששלחו לי. 51. אדם אחרון שראית? חוץ מהאנשים באוטובוס? מש"קים שלי במשרד. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? המממ.. אין לי מושג. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברות שלי היום. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה ממש טובה שלי מהקורס. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מש"ק אחד שלי ששיגע אותי היום. אהובים 56. צבע אהוב? כתום, תכלת, אדום 57. סרט אהוב? "הנסיכה הקסומה", "Center Stage", "ספרות זולה", "קלולס", "פייט קלאב", "החתונה של החבר שלי"... 58. ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון 59. זמר\ת\להקה אהובה? רדיוהד 60. דיסק אהוב? או.קיי קומפיוטר של רדיוהד 61. שיר אהוב? Find the River של R.E.M. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "חברים", "סיינפלד" 63. מאכל אהוב? מרק קובה אדום 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא כמובן 65. מקצוע אהוב? רקדנית? 66. זמן ביום? לפנות ערב, או מאוחר בלילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? מארס זה החטיף המושלם. 68. אתר אהוב באינטרנט? אין אחד מיוחד. 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3? MTV? 70. קליפ אהוב? ... העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון לא מטגן את האוזן, אבל אני רוב היום בפלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור! 78. ירח או שמש? ? 79. קולה או ספרייט? דיאט קולה 80. קור או חום? אני סובלת מקור, אבל אם יש עליי מספיק שכבות/שמיכות - אז קור. 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. אלא אם מדובר בירוק טהור לגמרי, שזה נורא נדיר. 83. קרמבו או גלידה? גלידה איכותית. אם לא איכותית אז קרמבו
84. לילה או יום? לילה. כל דבר חוץ מבוקר. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אין לי יס אז התמכרתי למיכאלה, אבל השיר שלנו היה מעולה. 88. שחור או לבן? תלוי באיזה הקשר. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? יש מישהו אחר שינקה במקומי? אז להשאיר מלוכלך
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם! הכי שווה זה קפוצ'ון. 92. פסטיגל או פיטר פן? ?!?!?! none! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? פיטר פן והפסטיגל... מי רוצה להחליט? עדיף להתעלם משתי התופעות המזעזעות. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ירח או שמש?! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? דווקא בסדר... 99. האם נהנת לענות עליו? למדי. 100. תן ציון לשאלון. מה זה הסקר הזה?
80. כי זה לא מותאם לגילי...

רקדנית1

New member
תשובות לשאלון...:)

על עצמך 1. שם:דנה גולני 2. גיל:עוד שבועיים 17 3. מיקום בארץ:ראשון לציון האם אתה.. 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?ברור! 7. אוכל מילקי? כן!!!8. יש לך אובססיה\סטייה?לרקוד(בלי ריקוד אין לחיי משמעות) 9. אוהב חורף?בטח:) 10. מבריז הרבה מביצפר?לא:( 11. מדבר הרבה בטלפון?לא,אני לא אוהבת לדבר הרבה בטלפון 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כן(חטיפים זה עדיין נחשב לבריא?) 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?לא ממש 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם 21. שיקרת?לא 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא!!!23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן(כשאמא עצבנה אותי) 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?ברור!!! מי צריך לישון? 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?ברור! יש מישהו שלא? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן.. סופגנייה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32כן. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?ברור אני רוקדת 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא (בשביל הסעות יש הורים!!!) 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?אני שונאת מנה חמה! 37. הלכת לאיבוד?כן כשהייתי קטנה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא!!! מה הדבר האחרון 41. שאכלת?אממ קרמבו 42. שקנית?בגדים 43. ספר אחרון שקראת?לא זוכרת... זה היה ממזמן 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?רקדנים 45. הופעה אחרונה שהיית?אלאדין 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?אם יש לך חלום (מהמחזמר אלאדין) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה באזרחות50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)israeldance? 51. אדם אחרון שראית?אחי הקטן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך?גיא,חבר שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?גיא 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמא אהובים 56. צבע אהוב?אדום 57. סרט אהוב?מרכז הבמה 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה?הראל סקעת 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב?הנני כאן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב?שניצל וצ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?גיא 65. מקצוע אהוב?מתמטיקה 66. זמן ביום?ערב 67. ממתק\חטיף אהוב?חחח יש הרבה... 68. אתר אהוב באינטרנט?האתר הזה 69. ערוץ אהוב?13 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?לא קפה ולא תה 73. כתום או צהוב? כתום74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום76. שוקולד מריר או חלב?מריר 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?שנייהם 84. לילה או יום? לילה85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?בלי 92. פסטיגל או פיטר פן?אלאדין 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?מה הדבר האחרון שהדפסת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?מה הדבר האחרון שהדפסת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן 99. האם נהנת לענות עליו?כן 100. תן ציון לשאלון.98 ** גם ככה די יבש פה בזמן האחרון #החייאה לפורום#

netushit

New member
מתוך שעמום..

על עצמך 1. שם: נטע 2. גיל: 16 עוד מעט.. 3. מיקום בארץ: גבעתיים האם אתה.. 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? כן עכשיו 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? ברור לריקוד 9. אוהב חורף? כן מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? בכלל לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? פחות או יותר 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא כל כך חח 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אפשר להגיד האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן לאחי 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא בעעע 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? תפוח אדמה במיקרו 42. שקנית? אממ לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת? לא קוראת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? היום שאחרי המחר 45. הופעה אחרונה שהיית? שלי.. 46. דיסק אחרון ששמעת? אממ לא יודעת חח 47. שיר אחרון ששמעת? טינאיניני 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? drop 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? ברכה לאמא 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? דאנס שופ 51. אדם אחרון שראית? אחי הקטן 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? עינת 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ספיר חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ניר אחי הקטן אהובים 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? היום שאחרי המחר 58. ספר אהוב? לא דעת 59. זמר\ת\להקה אהובה? b2k,rupee 60. דיסק אהוב? אין 61. שיר אהוב? tempted to tuch 62. תוכנית טלווזיה אהובה? צער גידול בנות.. כן עדיין 63. מאכל אהוב? ספגטי (נדוש) 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה 65. מקצוע אהוב? אמממ.. אין? חחח סתם אם באמת צריך אז תנ"ך.. 66. זמן ביום? שעות של הסטודיו 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקלד 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז פורומים ובלוג טי וי.. 69. ערוץ אהוב? אם טי וי.. ערוץ 5 (כן עדיין בגיל שלי) ועוד כל מיני.. 70. קליפ אהוב? לא דעת.. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אף אחד 88. שחור או לבן? שחור ולבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? סבון רגיל 95. ביצפר או צבא? אף אחד ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אין לי כוח לחזור לשאלות 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן מאוד 99. האם נהנת לענות עליו? לא זה רק מתוך שעמום חח 100. תן ציון לשאלון. 50 פלוס... סתאםםם 80

חחח נראה אם ני מצליחה לעמוד בזה..

על עצמך 1. שם: בשמת 2. גיל: 16 וחצי 3. מיקום בארץ: נס ציונה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? אמממ משתדלת שלא 5. עובד? לא... אין זמן 6. אוהב את המשפחה שלך? הכי בעולם!! 7. אוכל מילקי? לא, לא מתה על זה 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש לי המון אובססיות.. לא אתחיל לפרט.. וסטיות.. המממ אני לא שותה מים. 9. אוהב חורף? שששווונננאאאתת 10. מבריז הרבה מביצפר? השנה פחות.. פאקינג מכסות 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש 12. מקבל ציונים טובים? תלוי באיזה מקצוע אבל כעקרון כן 13. כותב שירים\סיפורים? שירים לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? פחחח אני?! לא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש לא 16. חוסך כסף? לא מבזבזת זה חוסכת? אם כן אז כן.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כשאני מבזבזת אז כן.. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן.. חחח 19. קונה מתנות? ברור! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נראה לי האם אי פעם 21. שיקרת? אממ מי לא??! 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? חס וחסה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן :/ 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אמממ כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא זכור לי 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לאלאלאלא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן חחח 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? סוכריות גומי מעולם הממתקים בכיתה ב :) 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאא איכסס 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן :/ מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ארטיק מגנום משוקולד תפוז זה היה ממש טעים! 42. שקנית? בקבוק דיאט ספרייט 43. ספר אחרון שקראת? חחח לא זוכרת זה היה מזמן 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? פאנטום האופרה 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעה של התעמלות אומנותית ההופעתי עם הלהקה וזה היה היום. והופה מקצועית של הקיבוצית לפני שבועיים 46. דיסק אחרון ששמעת? אממממממממ להקות צבאיות נראה לי 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת חחח 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אמממממממ לא זוכרת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? חחחחח תמונות של סילבי גיאם 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בלוג שלי ושל חברות שלי מתלמה 51. אדם אחרון שראית? ענבר 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? עדי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? עומר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא... :((( אהובים 56. צבע אהוב? כתום!! 57. סרט אהוב? מרכז הבמה 58. ספר אהוב? אהבתי הארי פוטר.. : ) 59. זמר\ת\להקה אהובה? הלהקה הקיבוצית חחח סתם.. אני אוהבת להקות צבאיות 60. דיסק אהוב? CARAVAN 2003 חחח של הצופים.. ידיד שלי שר שם 61. שיר אהוב? IMAGINE... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים 63. מאכל אהוב? פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא 65. מקצוע אהוב? פסיכולוגיה 66. זמן ביום?ערב.. 67. ממתק\חטיף אהוב? עוגיות אוריאו 68. אתר אהוב באינטרנט? אתרי מחול 69. ערוץ אהוב? אממממ כל היס למינהם.. 70. קליפ אהוב? לא משהו מיוחד... העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? שוקו : ).. סתם תה.. 73. כתום או צהוב? כתוווווווווום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' (כתווווום) 76. שוקולד מריר או חלב? חבל 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? ספרייט דיאט (זה כמו המים שלי בגלל שאני לא שותה מים) 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? חחח תלוי במצברוח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם : ) 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן.... יש לי אובססיה לפיטר פן חחח 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבאאאא (עוד אובססיה שלי חחח) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת כבר את השאלות... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנל.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא.. מעביר את השעמום 99. האם נהנת לענות עליו? כן : ) 100. תן ציון לשאלון. אממממ 100...

ליזיגי

New member
../images/Emo3.gif מי ידיד שלך מהקרוואן?

את כיתה יב'? ואני רואה שכמעט כולם מכורים לכתום.. כמוני כמוכם :)

g i l i

New member
קראוון?? יש פה אנשי צופיםולא ידעתי?

הקראוון של לפני שנתיים או לפני שנה...? ידיד שלי בקארוון של שנה שעברה..

הידיד שלי הוא מהקראוון של לפני

שנתיים.... ואני לא צופיפיניקית... אין צופים בנס ציונה.. .: ( אבל עדיין אני מעריצה שרופה שלהם חחח... : ))

ליזיגי

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

על עצמך 1. שם: ליאור 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: שהם האם אתה.. 4. מאחר הרבה? בכלל לא.. אני דייקנית מאוד 5. עובד? לא ואני ממש רוצה 6. אוהב את המשפחה שלך? כמובן 7. אוכל מילקי? לא, יש בזה עצמות של דגים
8. יש לך אובססיה\סטייה? כן, לתחת שלי.. חח לא לשאול 9. אוהב חורף? כמובן! זאת העונה הכי שולטת!
10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? אממ.. אפשר לדבר על זה
13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא
15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים.. תלוי בסיטואציה 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כמובן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אממ.. לא יודעת האם אי פעם 21. שיקרת? כמובן, כמו כולם, לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, וכל פעם אני מצטערת על זה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, לאח שלי כל הזמן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן
28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ. .אה כן! חצילים! וזה בין המאכלים האהובים עלי עכשיו
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן, כשהייתי קטנה.. 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא! יאק! 37. הלכת לאיבוד? כן, כשהייתי קטנה בבריכה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! איכס חח 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? עוגה שאני וידיד שלי הכנו
42. שקנית? בוקסר 43. ספר אחרון שקראת? הקמצן
לספרות לבצפר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? טרמינל 45. הופעה אחרונה שהיית? אממ.. לא זוכרת
46. דיסק אחרון ששמעת? פצעים ונשיקות- מוניקה סקס 47. שיר אחרון ששמעת? סאן חוזה
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? סאן חוזה! חח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בג"ג 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? חברה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידיד שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ידיד שלי אהובים 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? מלך האריות 58. ספר אהוב? ממ.. חח 59. זמר\ת\להקה אהובה? מוניקה סקס 60. דיסק אהוב? חחח למעלה
61. שיר אהוב? אממ.. וואי אין אחד חח 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים 63. מאכל אהוב? צ'וצ'קי
לא לשאול! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חברים שלי.. חח באותה מידה 65. מקצוע אהוב? אממ.. אין לי
66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? אוי.. חחח יש כל כך הרבה
68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? אין העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה!! שליטה 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על המאכלים.. מה הדבר שנשבעת שלעולם לא תאכל ואכלת
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? בצפר או צבא.. וואט דה פאק? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן חח 99. האם נהנת לענות עליו? כן, מעביר ת'זמן
100. תן ציון לשאלון. 100!!! ואם אפשר יותר, הייתי נותנת יותר

ליזיגי

New member
חח כן!

ג'לטין, יש בזה עצמות של דגים. צמחוניה שכמותי, כבר שנים לא נגעתי במילקי.

תשובות לשאלון:

בואו נראה למה אני מסוגלת... על עצמך 1. שם:גל פפרמן 2. גיל:כמעט 14 3. מיקום בארץ:תל אביב האם אתה.. 4. מאחר הרבה? כל הזמן---- כרונית... 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? לריסס (למרות שכברהתחלתי להתגבר על זה..) 9. אוהב חורף? הכי הכי 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן =) 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא ולא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים... 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן (על אוכל) 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן... בערך... האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא בטוחה... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? נדמה לי שכן.... 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא נראה לי... 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? אני חושבת שלא.. 35. תפסת טרמפ? לא עם מישהו שאני לא מכירה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאאאא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסק זמן 42. שקנית? מיץ תפוזים (באמת....) 43. ספר אחרון שקראת? המשחק של אנדר (שוב...) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? רקדנים... לפני חצי שעה בערך... 45. הופעה אחרונה שהיית? שלי.... לפני שלושה ימים... 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק שחברה שלי צרבה לי.... 47. שיר אחרון ששמעת? שיר סיום של הסרט רקדנים.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ערומים 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת.... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גם לא זוכרת 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבא שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי (ושמה בישראל נעם) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? לא יודעת... 58. ספר אהוב? הארי פוטר, המשחק של אנדר, צופן דה וינצ'י.... 59. זמר\ת\להקה אהובה? לא יודעת 60. דיסק אהוב? אותו הדיסק שחברה שלי צרבה לי 61. שיר אהוב? לא יודעת 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים 63. מאכל אהוב? שוקולד 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממ.. יש הרבה... 65. מקצוע אהוב? בבצפר??? ביולוגיה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? ריסס 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת 69. ערוץ אהוב? ערוץ 3 70. קליפ אהוב? אין... העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? שניהם באותה המידה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא ראיתי לא את זה ולא את זה 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלויי עם מי.... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? לא התנסתי בצבא אז אני לא יכולה לענות... ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 38\55\36 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 36 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? מאוד מאוד.... 100. תן ציון לשאלון. 85....

Elik Belik Bom1

New member
טוב נוו....משעמם לי

על עצמך 1. שם: אלינור 2. גיל:בפברואר 14 3. מיקום בארץ:תל-אביב האם אתה.. 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?יאפ 7. אוכל מילקי?א לאאא 8. יש לך אובססיה\סטייה?לא נראה לי 9. אוהב חורף? יאפ! מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש 12. מקבל ציונים טובים? כן... 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לאאא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים בטוח 16. חוסך כסף? ממשש לא, אני בנאדם בזבזני בטירוף 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? תיאור מדוייק! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לצערי, כן ויותר מאחת 19. קונה מתנות? כן... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני? מה פתאום?...טוב, אולי האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אמ...אחרי שרבתי איתו.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא נראה לי, רק באוטו 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא...בעצם, אולי אבל לא בבית שלי 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא נראה לי... סתם, מי אתם מחשיבים מפורסם? 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איו...לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לאא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פופקורן 42. שקנית? את אותו הפופקורן 43. ספר אחרון שקראת? סופה בין הדקלים.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אתתמול, "רישיון לגנוב" 45. הופעה אחרונה שהיית? "פאוור דאנס" משעמם, לתינוקות, לא מומלץ בכלל! 46. דיסק אחרון ששמעת? אוי זה קשה...לא זוכרת בטח now 16 47. שיר אחרון ששמעת? השיר סיום של הסרט (חח גנבתי מגל) 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר סיום של הסרט 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סיכומים בג"ג 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הוטמייל 51. אדם אחרון שראית? המנקה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אני יודעת?. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? החברים שלי, כשהם היו אצלי והרעישו..חחח אהובים 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? "מרכז הבמה" 58. ספר אהוב? אנגוס\לרוץ איתו\הארי פוטר יש הרבה 59. זמר\ת\להקה אהובה? אין 60. דיסק אהוב? אין 61. שיר אהוב? לא יודעת 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא רואה טלווזיה 63. מאכל אהוב? זה קשה.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? גם קשה מדי 65. מקצוע אהוב? בבצפר? אומנות 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יפסי גריל 68. אתר אהוב באינטרנט? זה 69. ערוץ אהוב? ?... 70. קליפ אהוב? ?.... העדפות 71. אביב או סתיו? אביב (בגלל חופש פסח) 72. קפה או תה? תהה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון? שניהם 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?אפחד 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? לא יודעת 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא צבא...ולא בצפר... ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? יחסית לשאלונים אחרים, זה היה נורמלי...חחח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? קשה... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 90

חחח נראה כמה כוח יהיה לי...

על עצמך 1. שם: יעל 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ: שם
האם אתה.. 4. מאחר הרבה? לא... 5. עובד? לפעמים, בייביסיטר... 6. אוהב את המשפחה שלך? כן... מן הסתם.... 7. אוכל מילקי? כן!
8. יש לך אובססיה\סטייה? אולי.... 9. אוהב חורף? כן. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא.... 11. מדבר הרבה בטלפון?קצת... 12. מקבל ציונים טובים? כן
13. כותב שירים\סיפורים?כן
14. משתדל לאכול בריא?כן
15. חושב על עצמך לפני אחרים? חעחע לא... 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים....
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רק אחת?! 19. קונה מתנות? חחח כן.... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? קצת, אולי... האם אי פעם 21. שיקרת? ברוררררררררררררר 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
25. ישנת עם רדיו דלוק? אולי.... 26. עם טלוויזיה דלוקה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 27. לא ישנת יום שלם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 28. היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה... 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן..... אוי הבושה.... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא זוכרת.... לא נראה לי.... 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא חיבקתי, אבל הייתי בקרבת.... 33. הופעת על במה? כן
34. גנבת משהו? לא זוכרת.... מן הסתם.... 35. תפסת טרמפ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכסה לא 37. הלכת לאיבוד? כן.... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ממש לא... 39. נשברה לך שן? חעחע כן... 40. עישנת סיגריה? לא.... מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מילקי
42. שקנית? גלידה
43. ספר אחרון שקראת? אחות לבי, מומלץ בחום! ספר מקסים! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? נראה לי יומני הנסיכה2.... 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת... 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק צרוב מחברה שלי... 47. שיר אחרון ששמעת? נראה לי הנני כאן או בתוך של הראל סקעת.... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? בתוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בתנך... בעעע. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום אחר... 51. אדם אחרון שראית? אח שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי... חעחע. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי
אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? ריקוד מושחתתתתתתתתתתת 58. ספר אהוב? אחות לבייייייייייייייי 59. זמר\ת\להקה אהובה? הראל סקעת
60. דיסק אהוב? הדיסק הצרוב שלי... 61. שיר אהוב? בתוך והנני כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין ממש.... 63. מאכל אהוב? אמ, ספגטי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ההורים שלי נו מה... 65. מקצוע אהוב? קשה, קשה..... יש כמה
66. זמן ביום? לא יודעת... 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתת 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? לא יודעת... העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שניהם 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת וחרמון
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? גלידת קרמבו
84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? לא משנה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקותתתת 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי... 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל. 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? אה? מה זה משנה.... 95. ביצפר או צבא? בצפר.... וצבא... ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הבנאדם הכי אהוב.... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? בצפר או צבא.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. 99. האם נהנת לענות עליו? קצת... 100. תן ציון לשאלון. 94.

אויש זה ענקקקק!

1. שם: שיר 2. גיל: עוד חודש 15 3. מיקום בארץ: ליד חיפה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? בכלל לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא.. פיכס ג'לטין 8. יש לך אובססיה\סטייה? לעמוד על הצד החיצוני של הרגליים(?) 9. אוהב חורף? בטח! 10. מבריז הרבה מביצפר? לא. רק פה ושם. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן... 13. כותב שירים\סיפורים? אכן 14. משתדל לאכול בריא? לאכול נכון, לא בריא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? זה מאוזן נראה לי. 16. חוסך כסף? מנסה. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רק אחת. עם קצפת. שונאת ריבה. 19. קונה מתנות? כשיש ימי הולדת, כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אההה לא משהו 21. האם אי פעם שיקרת? אכן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יש מצב. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. לא סובלת רדיו. 26. עם טלוויזיה דלוקה? רק אחה"צ. 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא כל הלילה אבל כמה שעות טובות. 29. היית בחו"ל? פעמיים. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עיתון בי"ס.. חחחח... 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? בטח. 34. גנבת משהו? כן. פושעת ממש. 35. תפסת טרמפ? אממ כן, אבל עם אנשים מוכרים. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. פיכס. 37. הלכת לאיבוד? לא. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן, וזה עצוב. 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קורנפלקס עם חלב. 42. שקנית? פרישייק תות-מנגו, יאמממ, היה טעיםD: 43. ספר אחרון שקראת? שני ירחים, פעמם שנייה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? האמממ לא זוכרת. 45. הופעה אחרונה שהיית? הופעת מוזיקה- משינה, הופעת מחול- גן נעול. 46. דיסק אחרון ששמעת? היהודים- האנפלגאד 47. שיר אחרון ששמעת? אין מקום אחר, של היהודים. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? עבדים, של ברי סחרוף 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? סיפור שכתבתי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? תפוז בלוגים. 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? שאלה טובה... אני ממש לא זוכרת. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? הדס. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת, אני לא נוהגת לצעוק. אהובים 56. צבע אהוב? שחור, אדום, כחול. 57. סרט אהוב? נוטינג היל, בי"ס לרוק,עת לרקוד. 58. ספר אהוב? "שני ירחים", "אלכס לרנר, דפי ואני". 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש הרבה... 60. דיסק אהוב? היהודים- אנפפלגאד ולייב, אוונסנס. 61. שיר אהוב? עבדים, קשה לי לחשוב, אלו העכשווים. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים, בנות גילמור. 63. מאכל אהוב? קורנפלס, סלטים, תירס. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אין כזה. 65. מקצוע אהוב? מוזיקה. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז. אני מכורה. 69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? אין. העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טפלון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון.. חחחחחח 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף, יותר נח. 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? לא זה ולא זה. 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? בהחלט חמרון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה. למרות ששניהם תת רמה לדעתי. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות.. כן בטח כאילו שזה מה שאני עושה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים. רק. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? אני אוותר בשמחב על שניהם. 93. נעלי בית או יחפים? יחפה. תמיד. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? כשאני אגיע לצבא אני אדע. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על הסבון 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? על אקזיט. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ממש ממש לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן:) 100. תן ציון לשאלון. 9 וחצי מ10

י ר ד נ י

New member
תוריי

על עצמך 1. שם: ג'ורדן 2. גיל: 15 עוד חודש וחצי 3. מיקום בארץ: כפר סירקין- ליד פ"ת האם אתה.. 4. מאחר הרבה? לא ממש לא... 5. עובד? לא חח 6. אוהב את המשפחה שלך? את אחותי הכי הרבה אח"כ את אבאשלי ואחרונה אמא... 7. אוכל מילקי? לא איכ 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא אבל לחבר שלי יש אובססיה להפועל ת"א.. (הוא םה לידי מוסר ד"ש) 9. אוהב חורף? ברורררררררר!!! 10. מבריז הרבה מביצפר? כן המווןן 11. מדבר הרבה בטלפון? כן ככה... 12. מקבל ציונים טובים? מדי פעם.. 13. כותב שירים\סיפורים? לא אין לי חוש לזה 14. משתדל לאכול בריא? שיוצא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא ממש אנמי נורא אמיתית.. 16. חוסך כסף? לאא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בעיקר על מוניות 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אני כן וחבר שלימוסר שהואא כל איזה 150 חח 19. קונה מתנות? לא! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן למה לא.. האם אי פעם 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן נגיד.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן! פוול פעמיםם זה תחביב 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כןן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא יודעת.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כעע 27. לא ישנת יום שלם? כןן וזה היה סיוט 28. היית במחשב כל הלילה? לאא 29. היית בחו"ל? לא!! איזה פאדיחה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממ לא שזכור לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן ! את מוש בן ארי 33. הופעת על במה? כן ברור 34. גנבת משהו? חופשי 35. תפסת טרמפ? חופשיי 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אכלתי מנה חלמה גם עם להוסיף מים חמים... 37. הלכת לאיבוד? כן שהייתי קטנה בלונה םארק... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא מה אני בעונש?!~ 39. נשברה לך שן? כן וזה כאב 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פנקייק! 42. שקנית? בגדים 43. ספר אחרון שקראת? חוות החיות 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? תפוס ת'כריש 45. הופעה אחרונה שהיית? מוש בן ארי.. 46. דיסק אחרון ששמעת? שב"ק ס'- כנען 2000 47. שיר אחרון ששמעת? שב"ק ס' - אש בנשמה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "אני מספר 1 על המיקרופון אין לי מתחרים כולם הלכו לישון כן אני עושה את זה הכי נכון אני מספר 1 על המיקרופון!" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שייעבהצלחה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? השדים האדומים 51. אדם אחרון שראית? אוףף אני כבר רואה אותו את ה24 שעות האחרונות.. חבר שלי כפרעליו 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חבר שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חבר שלי אהובים 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? מומינים 58. ספר אהוב? חכמת הבייגלה 59. זמר\ת\להקה אהובה? שב"ק ס', היהודים, מוקי, מוש בן ארי, שוטי הנבואה, אביב גפן, ירמי קפלן, חמי רודנר ועוד... 60. דיסק אהוב? מוש בן ארי - דרך 61. שיר אהוב? איפה הילד - מה שעובר עליי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מומינים 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? עומרי שליי... 65. מקצוע אהוב? ריקוד 66. זמן ביום? הא? 67. ממתק\חטיף אהוב? שוגי לך 68. אתר אהוב באינטרנט? הקומונה של הלהקה שלי 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? כולם מדברים על שלום בהופעה בכפר המוזיקה (בדיוידי של קוקה קולה) העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו! 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? אדום מוות לצהובים 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? מיצנבים 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת ברור 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלהה!! 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאר מלוכלכים 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע!! ברור 92. פסטיגל או פיטר פן? שתקו 93. נעלי בית או יחפים? יחפים מה אני בוענש!? 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? חופש ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 66. זמן ביום... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא זוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ואללה לא היה נחמד 99. האם נהנת לענות עליו? בהחלט. 100. תן ציון לשאלון. 62.7

גלתו

New member
כי בא לי

על עצמך 1. שם: גל 2. גיל: 17 (וחצי) 3. מיקום בארץ: ליד נתניה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? קצת... 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כמו לכולם 9. אוהב חורף? אם אני בבית, כן 10. מבריז הרבה מביצפר? מדי פעם 11. מדבר הרבה בטלפון? בערך 12. מקבל ציונים טובים? תלוי במה 13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ברור, בחלק מהמקרים 16. חוסך כסף? אם אני לא מבזבזת אותו... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? משתדלת שלא, אבל זה בלתי נמנע 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אחת! 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ לא תמיד האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לוידעת 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחח איכס, לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? טוסט עם פסטו, גבינת פטה וגבינה צהובה 42. שקנית? דיסק 43. ספר אחרון שקראת? המאהב 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? סוף העולם שמאלה 45. הופעה אחרונה שהיית? אין לי מושג... נראה לי שבוג'ו בנטון 46. דיסק אחרון ששמעת? אקסנטריק סאונד סיסטם 47. שיר אחרון ששמעת? Lenny Kravitz - Stand By My Woman 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? No Doubt - Sunday Morning 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מי זוכר? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ידיד 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד אחר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אהובים 56. צבע אהוב? אין ממש 57. סרט אהוב? אין לי מושג... אני צריכה לחשוב על זה 58. ספר אהוב? "המעניק" של לויס לורי 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש יותר מדי 60. דיסק אהוב? שאלות קשות יש לכם... 61. שיר אהוב? Tanya Stephens - It's A Pity (כרגע) 62. תוכנית טלווזיה אהובה? Queer Eye 63. מאכל אהוב? שקדי מרק 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה 65. מקצוע אהוב? אזרחות 66. זמן ביום? בוקר 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד כלשהוא 68. אתר אהוב באינטרנט? לוידעת 69. ערוץ אהוב? 3 נראה לי 70. קליפ אהוב? ?! העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? אף אחד מהם 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם... 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה המצב רוח שלי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הדבר האחרון שהדפסתי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא, הוא עזר לי בזמן שיעמום 99. האם נהנת לענות עליו? אפשר להגיד 100. תן ציון לשאלון. מ-1 עד 10 - 8

למעלה