משהו שמצאתי

י ר ד נ י

New member
משהו שמצאתי

לא לוקחת קרדיט!! על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה.. 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון. ** גם ככה די יבש פה בזמן האחרון #החייאה לפורום#

החייאה לפורום ? ../images/Emo122.gif

ומה עם מי שעונה ? גזר דין מוות ?
אני אענה על 98: לא, זה לא ארוך בכלל. כל המרבה הרי זה משובח, וכל העונה הלכו אצבעותיו.

תהנו ותגיבו בשמחה!!

.שם:אופיר סימן טוב 2.גיל:13 ועוד חודשיים וקצת 14 3.מיקום בארץ:ליד רחובות וראשל"צ..נס ציונה 4.אני מאחר.. 5.לא עובד הייתי רוצה.. 6.בטח איך אפשר שלא? 7.ממש לא אוהב מילקי.. 8.יש לי אובססיה ללהקות מחול בירושלים..לכל מה שקשור למחול בירושלים.. 9.אהבתי חורף עכשיו כבר לא.. 10.לא הברזתי פעם אחת..וחבל.. 11.לא אוהב טלפון.. 12.מקבל ציונים טובים(ממוצע של הרבעון הזה..94..) 13.לא לא מתחבר לזה.. 14.אני חי על אוכל בריא..ולפעמים חי בסרט 15.לא יודע.. 16.כן חוסך...אבל...לא יודע..חחח 17.לא נראה לי...חח 18.לא אבל אני מתכנן לאכול אחת עם שוקולד..יאאמי. 19.כן.. 20.כן.. 21.כן..חח אבל לא זוכר על מה בדיוק שיקרתי.. 22.לא..חס וחסיסה 23.כן להורים שלי..חחחה 24.לא אני שומר על ריגשותי בפנים..חח 25.לא.. 26.שהייתי יותר קטן לא יכלתי בלי..חח 27.כן.. 28.לא..מספיק ביום.. 29.כן.. 30.כל מיני דברים משמינים..חח 31.כן......... 32.כן..חח 33.בטח.! 34.כן 35.נראה לי.. 36.לא חחחחחח מגניב ני ינסה..חח 37.כן..אני לא זוכר מה אבל אני בטוח.. 38.כן..תוכנית שכיף להעביר איתה זמן.. 39.לא.. 40.לא 41.OREO...חלללל 42.מתנה חלמורה שלי למודרני שעזבה...אוףף.. 43.לא זוכר.. 44.תפוס ת'כריש..ובדיוידי..שחקי אותה מותק ו12 במחיר 1 45.מאמא מיה..חח אני מקבל כרטיסים חינם.. 46.אחד מהצרובים שלי.. 47.דוד.. 48.זורו של הראל מויאל מהפסטיגל..חח 49.פרטים לתלמה ילין.. 50.דף הבית של המחשב שלי.. 51.אמא שלי...קרציה.. 52.לא יודע...חח 53.חברים של ההורים שלי..מממ 54.אמא שלי.. 55.לא יודע 56.ירוק 57.אממ..אפקט הפרפר..עוד לא הפנמתי אותו.. 58.הארי פוטר.. 59.אממ..סשה גרישקוב ושירה חן..והדורבנים.. 60.אני חושב של יוני בלוך.. 61.אממ....WELCOME TO MY LIFE..ולא הצלחתי לוריד אותו מקאזה..באסה 62.לא יוצא לי לראות טלוויזיהה הרבה..אבל מהזיכרון..המירוץ למיליון ,אקזיט,הטוף מודל הבאה,גיא פינס,משחק מכור..זה מה שאני רואה לא יותר.. 63.פסטה במסעדה 64.בני אדם שמתנהגים כמו בני אדם..חחח 65.לא יודע אני עכשיו מתחיל לתאהב בית ספר.. 66.בין ארבע לשש.. 67.אמממ אין כזה.. 68.תפוז 69.M.T.V 70.לא יודע ..אבל יש..חח 70.71.אביב 72.תה 73.אממ קשה..חח כתום 74.פלאפון 75.יש לי אורנג אבל אני יבחר סלקום.. 76.חלב..אבל לא השוקולד..חח 77.אממחחח אני אוהב שיער פזור... 78.שמש..!!1 79.קולה לימון 80.חום.. 81.חרמון יותר ריגוש.. 82.ירוקות 83.גלידה!! 84.יום 85.מערכת 86.לועזית.. 87.השיר שלנו נראה יותר טוב.. 88.לבן 89.לנקות 90.אני מעדיחף שיחות באיי סיי קיו כי אני לא אוהב טלפון ולא מרגיש בנוח פנים מול פנים ואני יותר בלחץ פנים מול פנים..אממ 91.עם!! 92.פיטר פן 93.יחפים 94.נוזלי.. 95.ביצפר!! 96.לא יודע..אממפוופפ 97.האם הופעת בעיתון..וואואו איזה ריגוש..חח 98.ככה כהה 99.כן 100. 88 תגיבו כי השקעתי..!!!

mousey

New member
יא..בכייף!!

גם ככה אין לי מה לעשות... מתמטיקה? אהמ אהמ...בגרות...חח נמאס ללמוד! על עצמך 1. שם: שירי 2. גיל: עוד חודשיים וקצת 17 3. מיקום בארץ: חדרה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? לבי"ס כן! 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? מדי פעם :)... חח 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? אממ ריקוד נחשב?
9. אוהב חורף? כןןןןןןןןןןן 10. מבריז הרבה מביצפר? חח כןןןן 11. מדבר הרבה בטלפון? משתדלת שלא...לא אוהבת. 12. מקבל ציונים טובים? לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא, וזו אמת. 16. חוסך כסף? מנסה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא, זה יותר מדי חזק להגיד את זה לאדם. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן, אתמול, אחרי שראיתי את "הצלצול" 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן..חח דודו מ"פרפר נחמד" שהייתי קטנה
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא עם בן אדם זר! אבל עם חברים-כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכסססס לא 37. הלכת לאיבוד? כןןןן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן...שהייתי קטנה 40. עישנת סיגריה? לאאא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אממ במבה 42. שקנית? חומרים לעבודה בבי"ס 43. ספר אחרון שקראת? מגרש השדים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "תפוס ת'כריש| 45. הופעה אחרונה שהיית? שבוע שעבר במופע סטאנד אפ 46. דיסק אחרון ששמעת? frente 47. שיר אחרון ששמעת? dave matthews band- crush 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? frente- bizarre love tiangle 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ תמונה של בלרינה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה טובה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה טובה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? my boyfriend 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? כחול וירוק 57. סרט אהוב? finding nemo!!!!! 58. ספר אהוב? ילדי רב החובל גראנט, של ז'ול וורן. 59. זמר\ת\להקה אהובה? dave matthews band & frente 60. דיסק אהוב? dave.... שכחתי איך קוראים לדיסק 61. שיר אהוב? לא נשאל כבר? frente- bizzare love triangle 62. תוכנית טלווזיה אהובה? the oc!! ומגרש בייתי. 63. מאכל אהוב? אממ במבה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? my boyfriend 65. מקצוע אהוב? יש דבר כזה היום? אממ..אין לי 66. זמן ביום? צהריים 67. ממתק\חטיף אהוב? במבההה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? ערוצי הסרטים 70. קליפ אהוב? לא זוכרת העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום! 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב!! 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת... (חחח איך אני סותרת את עצמי) 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? כלום...חח 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עםםם 92. פסטיגל או פיטר פן? כלום...חח 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אממ אם נשברה לי שן..חח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אין...זה מצחיק 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא...הוא כייפי! 99. האם נהנת לענות עליו? כן! 100. תן ציון לשאלון. 99.99999999

משעמם לי.....אז עניתי

. שם:מעין 2. גיל:עוד קצת 13 3. מיקום בארץ:חיפה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? תלוי לאן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? בטח משפחה זה כמעט הכל 7. אוכל מילקי? לא, אמא שלי לא קונה מעדנים טעימים כמו מילקי אני ילדה מסכנה.... 8. יש לך אובססיה\סטייה? לרקוד ולאכול 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא ממש 11. מדבר הרבה בטלפון? בערך 12. מקבל ציונים טובים? בערך 13. כותב שירים\סיפורים? לא עוד לא הגעתי למצב הזה 14. משתדל לאכול בריא? כן מאודדדד אני גאה בעצמי כבר 3 חודשים אני בלי ממתקים בלי שוקולד רק בריא !!! 15. חושב על עצמך לפני אחרים? בדרך כלל 16. חוסך כסף? לא אף פעם לא ניסיתי זה בטח מציק, כמו לא לאכול ממתקים ושוקולד 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? רק חצי אוףףף זה היה שבירה ענקית אבל התגברתי... 19. קונה מתנות? בטח 20. חושב שאתה בנאדם טוב? תשאלו את מי שמכיר אותי סך הכל אני לא רעה האם אי פעם 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שאני זוכרת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחח כן הרבה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן... 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? חצי לילה 29. היית בחו"ל? כההההה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן...החצי סופגנייה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כה 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כה 34. גנבת משהו? כה 35. תפסת טרמפ? לא וזה לא יקרההה בחיים בחיים בחיים 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח נתתם לי רעיון 37. הלכת לאיבוד? כןן באיזה מלון בלאס וגאס אמאאאאא זה היה מפחיד היו חמש מקומות שהיו נראים אותו דבר 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? תותים בלי סוכר היה טעים 42. שקנית? כרטיס לסרט 43. ספר אחרון שקראת? זה היה בכיתה ב'...הספר היחיד שאהבתי ואני לא קוראת ספרים......... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? רקדנים 45. הופעה אחרונה שהיית? פסטיגל איכס היה מכוער 46. דיסק אחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים 47. שיר אחרון ששמעת? השיר של אבריל לאויןןן לא זוכרת תשם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "חורף...הגשם מתפטף על העורף..." 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה ב-ג"ג 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לא זוכרת..זה היה אתמול... 51. אדם אחרון שראית? אבאא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אחותי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבאאאא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אהובים 56. צבע אהוב? כתום...בנתיים 57. סרט אהוב? שאלה מעצבנתתתת 58. ספר אהוב? המדריך לריקוד הקלאסי נוווו שיגיע כבר 59. זמר\ת\להקה אהובה? אין אם כבר אבריל לאוין 60. דיסק אהוב?אין 61. שיר אהוב? אין 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ריקי לייק, התמכרתי 63. מאכל אהוב? סלטים, טחינה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה את כוווווווווולם 65. מקצוע אהוב? ג"ג (על החלל וזה זה מעניין) 66. זמן ביום? ערב? 67. ממתק\חטיף אהוב? אל תאלצו אותי לחשוב על ממתקים ואם כבר אז אנרג'י 68. אתר אהוב באינטרנט? מחולללללללל 69. ערוץ אהוב? 22 70. קליפ אהוב? לא צופה בקליפים סורי העדפות 71. אביב או סתיו? לא יודעת אני לא יודעת כשיש תעונות האלה..בשבילי יש רק קיץ וחורף 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור אבל אני הולכת עם אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא ראיתי אבל אם כבר אז השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן הכל חוץ מפסטיגל חוץ מזה שאני מעריצה של פיטר פן...מודה, אני עדיין רואה פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? אחרי הצבא נדבר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על הטרמפ 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לא ישנת יום שלם? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כןןןןןן 100. תן ציון לשאלון. 99 |סלינק|

דלית../images/Emo6.gif ראיתי שאת פירסמת

שם את ההודעה, ח"ח:) איך זה שיש להם רקע שחור? את באה לכנס יאיר שפירא, כן?

TheBlackFairy

New member
שירו'ש../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

את עוקבת אחרי שם ולא אומרת
, בושי לך
. כי הזה הולך לרוב הצבעים של הפורום לפי אשכולות ומחול ובנות זה לא אותו אשכול
. אני אמורה לבוא, כאילו אם אני לא יוצאת לכנס יש לי להגיש עבודה בתנ"ך ואין סיכוי שאני מגישה אותה ביום שני, ואז גפ לא ביום רביעי וגם לא ביום ראשון וככה אני מחכה עד שהיא תחזיר לכל הכיתה, זה כזה טוב שהמתכונות שלי יוצאות בימים שני ורביעי
.

חחחח....

אני לא עוקבת.. פשוט פתחתי את הקישור וראיתי שאת כתבת! חחחח.... בהזדמנות תסבירי לי מה זה אשכולות, טוף? מתישהו שיצא לנו לדבר במסן. יופי אז תבואי תבואי תבואי לכנס! זה אחלה קומבינה! חחחח... איזה סדנא בחרת?

TheBlackFairy

New member
טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני מנסה כבר כמהי מים לדבר איתך במסנג'ר ואת לא עונה לי
. ואני כנראה הולכת לפילאטיס בכנס, יש סיכוי שאני אחליף לג'אז אבל לא בטוח
. תגידי, את עשית מנוי לסדרת מופעים בעין השופט
.

להלהלה

סתם לא הייתה לי כותרת. בקשר למסנג'ר רק פעם אחת ראיתי ששלחת לי הודעה וזה היה רק אחרי כמה זמן שכבר לא היית מחוברת... אמממ אם את הולכת לג'אז אני בטוחה שתהני, זה עם המורה שלי לג'אז, היא ממש אחלה מורה לדעתי! אני הולכת למודרני... אמממ כן, עשיתי מנוי מחול למופעים בעין השופט! למה את גם?

TheBlackFairy

New member
אממ...אני כנראה נשארת../images/Emo60.gif

בפילאטיס
. אוי אדיר, גם אני עשיתי
.

מגניב!

יהיה לנו עוד מקומות להיפגש! חחחח... אני רואה אותך בכנס כן, ובסדרת הופעות מחול היית הפוראמן מאגנום, נכון?

י ר ד נ י

New member
דלית

אני חולה על זה שכל משפט, כל מילה את מוסיפה סמיילי או כזה חיה או משהו... זה כזה חמודד
חחח הייתי חייבת
*שמת לב כמה סמיילים בהודעה אחת? אני מתחילה להתרגל לזה ולהיות גזעית כמוך..*

אניעונה../images/Emo110.gif

על עצמך 1. שם:לירון 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:מודיעין האם אתה.. 4. מאחר הרבה?תלוי לאן 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כע 7. אוכל מילקי?לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה?נראלי 9. אוהב חורף?לא 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?אפשר להגיד.. 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כע 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לפעמים 16. חוסך כסף?תלוי על מה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?שטויות בעיני מי? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?ברור 19. קונה מתנות?כע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כע האם אי פעם 21. שיקרת?כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כע 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כע 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כע 27. לא ישנת יום שלם?כע 28. היית במחשב כל הלילה?כע 29. היית בחו"ל?לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לאנראלי.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?שלי לבד לא.. 32. חיבקת מישהו מפורסם?כע 33. הופעת על במה?כע 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?אממ לאנראלי 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?ברור 39. נשברה לך שן?כע 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?שניצל 42. שקנית?דיסק של תאקט 43. ספר אחרון שקראת?לא זוכרת.. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?ב-imax 45. הופעה אחרונה שהיית?שתאתק לאיודעת איך כותבים
46. דיסק אחרון ששמעת?שצרבתי 47. שיר אחרון ששמעת?אלזוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?מהסרט של טרזן 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?פאק זה היה מזמן 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?טיפו 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ספיר 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחים שלי אהובים 56. צבע אהוב?שחור סגול 57. סרט אהוב?שחקי אותה מותק 58. ספר אהוב?חבקי אותי חזק 59. זמר\ת\להקה אהובה?כלא6 תאקט אביב גפן היהודים 60. דיסק אהוב?שצרבתי 61. שיר אהוב?המוון 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אין 63. מאכל אהוב?ספגטי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אין אחד 65. מקצוע אהוב?אין 66. זמן ביום?לאיודעת 67. ממתק\חטיף אהוב?סוכרית סודה 68. אתר אהוב באינטרנט?אמ תפוז? 69. ערוץ אהוב?אין 70. קליפ אהוב?אין העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?שניהם 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?קרמבווו 84. לילה או יום?לאיודעת 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לאיודעת 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?לאיודעת 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בציפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?ראית אקזיט מההתחלה עד הסוף 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?הדבר האחרון שהדפסתי 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו?כע 100. תן ציון לשאלון.נחמד+

maholnikit

New member
טוב נו...

על עצמך 1. שם: ענבל 2. גיל:17 3. מיקום בארץ: רעננה האם אתה.. 4. מאחר הרבה? בדרך כלל לא 5. עובד? לא. הלוואי שהיה זמן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא. אני שונאת את השוקולד! 8. יש לך אובססיה\סטייה?תמיד 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לפעמים... 11. מדבר הרבה בטלפון?משתדלת שלא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? קשה לי!!! 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי 16. חוסך כסף? לא!!! כל מקום שאני נמצאת בו אני מבזבזת בכמויות! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא דווקא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? לחברים כאילו?? כן... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמממ....לרוב כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא חושבת... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן! 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא! 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן...עד שזה העיר אותי וסגרתי אותו 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. זאת הדרך היחידה שלי להירדם 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה?לא... בסופו של דבר אני תמיד הולכת לישון 29. היית בחו"ל? כן1 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא חושבת 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא!! 33. הופעת על במה? כן בטח 34. גנבת משהו? אממממ.... כן. נשאר חסוי 35. תפסת טרמפ? לא! 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס לא 37. הלכת לאיבוד? כן! הרבה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? היום פעם ראשונה 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מרק עגבניות, עוגת יומולדת וסוכריות גומי 42. שקנית? סלט ארומה 43. ספר אחרון שקראת? שאלה קשה. מישהו לרוץ איתו 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אלכסנדר 45. הופעה אחרונה שהיית? של יסמין גודר. הרמת מסך 46. דיסק אחרון ששמעת? צרוב... 47. שיר אחרון ששמעת? זה מנגינה אז אני לא יכולה לכתוב... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותו אחד... 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מכתב להילה טוביאן...היא גם קיבלה אותו... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? www.habama.co.il 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? הרבה אנשים 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת... אהובים 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? center stage 58. ספר אהוב?אין כזה 59. זמר\ת\להקה אהובה? הרבה... 60. דיסק אהוב? צרוב... 61. שיר אהוב? הרבה.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? השיר שלנו 63. מאכל אהוב? סלט 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה! 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה הכי פחות נורא 66. זמן ביום? 9,10 בערב 67. ממתק\חטיף אהוב? פסק זמן ביג בייט 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב?אין העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה? אף אחד 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? דיאט קולה 80. קור או חום? תלוי 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? שניהם 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא

למעלה