משהו שמצאתי...

Rוית

New member
זה בטח מעוד מקור שהשוואה בינהם..

זה תמונה על תמונה נכון? או שהן הצטלמו יחד? (זה נראה כאילו יש מצד שמאל עוד אנשים שם...מענין מי זה שם.. בטח סלין דיון או משהו כזה
) בכל מקרה, זה רק אני או שאלאניס ממש נראה מבוגרת לעומת אבריל הילדה?!
מבוגרת בגיל כמובן אבל גם בחוכמת חיים.. כאילו, לא יודעת, לאלאניס יש מבט כזה של "תרגעי ילדה, אני כבר עברתי את זה"
חח לא יודעת, זה סתם נראה לי ככה

Rוית

New member
והנה תמונה שאני מזמן רציתי לשים

איזה חמודה היא....

symptoms

New member
לפי דעתי

זו תמונה מעל תמונה כי אלאניס (שהיא לא גבוהה במיוחד) נראית יותר גבוהה מאבריל אז או שאבריל ממש גמדה או שזה הדבקה רעות

שני דברים...../images/Emo153.gif

א. זה חלק מתמונה שמישהו פרסם פה פעם, שיש שמה את כל הבריטני שמיטני למיניהן, וגם אלניס ואבריל משום מה מופיעות בתמונה שמה... ב. אלניס הרבה יותר גבוהה מאבריל, פשוט כי ככה זה, אבריל ממש ממש נמוכה! אז אני לא יודע את ההפרש המדוייק ביניהן, אבל אלניס יותר גבוהה...

נריה פי

New member
יש לך טעות!

אבריל ואלאניס באותו הגובה (אם אני לא טועה קראתי איפשהו שאלאניס היא בערך 1.60) וזה גם הגובה של אבריל (בלעע... אני לא מאמינה שאני מדברת עלייה). אני מקווה שאני לא טועה, ואם כן אז סליחה.

אממממ ממה שאני יודע

אבריל ממש נמוכה היא איזה מטר וחצי+ (זה לא שאלאניס לא נמוכה)\וכן זאת תמונה מודבקת...

AlanisJunkie

New member
אהבתי...

את מה שרשמת, רוית, שיש לאלאניס מבט של "תרגעי, ילדה, אני כבר עברתי את זה".
כשמסתכלים זה באמת נראה כך... ומנצל שרשור: מהיום עד יום שישי אני לא אהיה כאן, כי משום מה רס"ר הבסיס החליט שהתספורת שלי לא תקינה, ועל כן אהיה מרותק..(עונש די קל, האמת. באפי צורחת לי בפלאפון: "זה עונש? אני ככה במצב רגיל! (היא בבסיס סגור..)
לא נורא...חפיף..

Rוית

New member
אוי יוסי, מה עשיתי בשיער שהיה כזה

רע לרס"ר?! בכל מקרה, זה יעבור מהר, יום שישי כבר מעבר לפינה, הוא והשרב

AlanisJunkie

New member
הסתיים לו הריתוקון..:)

והיות ששלושה רבעים מהגף נשארו איתי בזמן הריתוק בבסיס, זה היה הריתוק הכי חוויתי בעולם. אשכרה עושה חשק לקבל ריתוקים כל חודש...
היה מ-ש-גע..ישנו מאוחר, אכלנו כמו מטורפים, פחדנו כמו ילדים קטנים...חוווויייייהההההה....ומטעמי סיווג בטחוני (גם מטעם עצמי
), אני לא אמשיך לסר מה היה..

למעלה