משהו שמצאתי

אני חושב שהוא די מטעה במה שהוא אומר

הוא אומר - אנשים יכולים לעוף אם הם באמת יאמינו בזה, - אנישים יוכלו לעבור דרך קירות אם הם באמת יאמינו בזה - וזו פשוט הטעיה. זה גורם לאנשים לחשוב שהם יכולים לעשות את זה במצב הנוכחי, במציאות הנוכחית. זה פשוט לא כך. אומם הכל אפשרי, אבל בדרך כלל הדברים הופכים לאפשריים כשמעמינים בהם באמת ומוצאים את הדרך לעשות אותם - כמו לבנות מטוס לפני שהיה קיים קודם לכן. גמו להכנס למתקן כזה של אוויר שבאמת אפשר לעוף מעליו עם החליפה המתאימה. וגם דרך קירות יהיה אפשר לעבור בודאי - אבל זה יהיה כשהם יבנו באופן אחר - שכרגע אני לא יכול לתאר לעצמי אייך בדיוק. ואולי חבל שכך : ) בברכה שפי

אני זה סת'

אני כתבתי את ההודעה ההיא. השם יודע מאיפה הבאת את זה פתאום.. זה היה לפני 8 שנים, אם תסתכל על הפוסט תראה שהוא מ 2008. אז תודה כי באמת חיפשתי דברים ישנים שלי לראות איך חשבתי פעם ומי הייתי פעם. וכמו שאמרתי לכם הרבה פעמים וכנראה לא הפנמתם.. אולי זה נראה כאילו אני נגד הסוד, אבל "יצירת המציאות" הייתה פעם הדת שלי, ובחיפושים שלי אחר האמת ואחר תשובות גיליתי דברים שבסופו של דבר הובילו אותי לחשוב אחרת.. כשהמורה האמיתי שלי היה החיים והסבל שעברתי ושאלות שנשארו ללא מענה. באיזה נחישות אני מדבר שם הא?! ממש כמו אנשים שמדברים על זה בהתלהבות היום פה. אז היום אני לחלוטין לא מתחבר עם מה שרשמתי שם. זה נורא מפתה להאמין בזה, והייתי צעיר, והיו לי המון בעיות בחיים והייתי מאוד בודד וחיפשתי תשובות.. ואלה בזמנו נראו לי כמו תשובות שבאופן לוגי היו מושלמות ומסבירות את כל החיים.. אבל מעבר לתיאוריות נחמדות והסברים מהפנטים, או היכולת שלי להרשים אנשים עם הידע שלי, שום התפתחות אמיתית לא התרחשה. כדאי לכם להקשיב למישהו שהיה שם ויצא משם, יחסוך לכם זמן וסבל ויקרב אתכם מהר יותר למה שאתם באמת מחפשים.. שזה אותו הדבר שאני באמת חיפשתי.. פשוט לא ידעתי לחלוטין מה זה. היום אני מרגיש שמצאתי את זה .. או שלפחות אני יותר קרוב מאי פעם.

אז העיקר שמה שעובד לך עכשיו עובד לך

אני חושב שהיית שם במקום קצת קיצוני. אני יודע שלהרבה אנשים יש התקדמות יפה מאוד עם חוק המשיכה. מצד שני יש אנשים שמתקשים בחלקים מסוימים. וזה בסדר.

kikona126

New member
מדען

למה אתה מקצר במילים? אולי תוסיף קצת יותר מידע שנשמע. כי כרגע ניראה שאתה כן פועל בעזרת הסוד, אבל כמו רבים מאיתנו אינך מקבל אותו כתורה מסיני אלא מוסיף לו מהפן האישי שלך, שזה בעצם מה שחשוב. כי יש הרבה דברים בסוד שלא מתאימים לכולם.

זה לא שאני מקצר

אני פשוט לא הולך לכתוןב פה ספר.. ואת מה שיש לי להגיד כבר נכתב בספרים אחרים.. אז אני יכול רק להתייחס באופן אישי לדברים שאנשים כותבים ולשקף את איך שאני רואה את הדברים. אולי מדי פעם לכתוב תובנות חדשות.. שלאחרונה הן בכלל לא נוגעות לכל האנושות אלא רק לעצמי.. כי אחד הדברים החשובים שהבנתי זה שאין אנשים אחרים.. זה הכל אני.. ואם אני חושב שהבנתי משהו על האנושות.. אני לא יכול לדעת זה בוודאות .. אני רק רואה את עצמי באמת. גם בעבר הייתי כל כך עמוק בקטע הזה.. כותב פוסטים ארוכים ו"מאמרים" וכל השיט הזה .. גיליתי שקשר אישי זה הדבר הכי טוב.. אני לא פרופסור ולא דוקטור ולא מרצה בשום אוניברסיטה ולא כותב "מאמרים".. אני בסך הכל מוכן להיות חבר.

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

יפה מה שכתבת, אני בדיוק באותו התהליך כרגע. ההבנה שזה הכל אני, וזה בא לידי ביטוי אצלי בתחום המיסטי במיוחד. לפני כשנה התחלתי ללמוד לקרוא בקלפים. את המורה שלי לקריאה בקלפים הפכתי למעין מורת דרך שלי, כי הרגשתי שהייתי צריכה את זה. בחודשים האחרונים הבנתי שאצלה יכלתי רק ללמוד את הבסיס, איך לבנות את נק הראות, אבל שגם את הבסיס הזה אני צריכה לפרק, על מנת לבנות אחד חדש משלי. זה לא קל לפרק ובטח שלא לבנות מחדש. אבל אז כשמתחילים להכיר את "עצמי" את אותו ה"אני" (אני לא יודעת אפילו איך להגדיר את זה, זה מעין אני אוטנטי אבל לא יודעת אם זה מוגדר ככה) ההתפתחות שונה, יש בה הרבה יותר ממך מאשר מה שקוראים בספרים, או מה שלומדים מאנשים אחרים. הספרים והסביבה נותנים לנו את הכלים, אבל הבחירה איזה מהם לקחת איתנו ואיזה להשאיר מאחור היא שלנו. כמו שאמרתי כבר ביום בו נפתח הפורום, בסוד יש הרבה יותר ממה שמצויין בספר, הסוד הוא קודם כל אני, השלמות שלי עם עצמי, והפוטנציאל שיכול להגיע ממני. הנה משהו יפה שכתבו לי היום בפורום אחר: "הכוח הטמון בתוכך מוביל אותך. העשייה שלך מגלה ומטפחת את הפוטנציאל החבוי בך לצאת ולעשות מעשה. התוצאה באחריותך הבלעדית. צאי לדרכך עם מלוא הפוטנציאל שלך. דעי שרק מעשייך מובילים אותך לעתיד כזה או אחר" אני כן חושבת שמצאת את הסוד, והיופי בו הוא שהוא בעצם הסוד שלך, ולא הסוד שכל כך הרבה כתבו ודיברו עליו, עברת את השלב של הפירוק והבניה מחדש.

נשמע מעניין

אני תמיד רציתי לדעת לקרוא בטארות.. אולי תלמדי אותי? ולמה התכוונת בשלב של פירוק ובניה מחדש? מה זה אומר?

kikona126

New member
אני אסביר לך את זה

בצורה מאוד יפה שאני למדתי את זה... אתה לבטח יודע למה הכוונה ירידה בדורות. (שכל דור הוא פחות רוחני מהדור הקודם לו) הדור שמדובר עליו בתנ"ך (ולא אני לא דתיה או משהו בסנון) היה דור מאוד רוחני, במיוחד זה המדובר עליו בספר בראשית. כשהם בנו את מגדל בבל הם בנו אותו אותו כדי להתקרב לאל. אבל האם הם באמת היו צריכים מגדל כדי להתקרב אליו (הרי אמרנו שלא היתה ירידה בדורות)? המגדל הוא מטאפורה לקרבה שלהם, ולעליה שלהם, והנפילה של המגדל לכך שהם קרבו לאל אבל לא בדרך שלהם, לא באמונה שלהם, אלא באמונה של "דת" אחרת. ונחזור לפירוק ובניה. אתה דוגמא מאוד טובה לזה, כי הרבה שנים בנית לעצמך אמונה ודרך חיים לפי ספרים לפי אנשים אחרים, אפילו כתבת על זה הרבה, אבל יום אחד זה התנפץ לך בפנים, כי לא היית אתה! כי זאת דרך שלא אתה הרכבת לעצמך. כאילו וכבלת את עצמך לדרך אחרת, (לפי הטארוט אחרי הכבילה - השטן - מגיע הקלף של המגדל, בו יש את הפירוק, ואחריו הכוכב, שמחזיר לך את האני אמיתי שלך, הטבעי, האותנטי.) השלבים האלו הם שלבים מאוד חשובים בחיים, ואני חושבת שכל אדם צריך לעבור אותם. בקשר לקלפים, אני אכן קוראת בקלפים, ולאחרונה הגעתי למסקנה שאני צריכה להשאיר את מה שלמדתי מהמורה שלי מאחור, וכרגע התחלתי ללמוד אותם מחדש, אתה מוזמן להצטרף ללימוד אם אתה רוצה, יש משהו מאוד מיחד בקלפים...

kikona126

New member
התנסות עם הקלפים

יש לי הרבה ספרי הסברים על הקלפים (שזה מעין אופציה אחרונה), אבל הכי חשוב זה ההתנסות איתם, אם זה פריסות ואם זה קלף שבועי ולמידה שלו, של המסר שלו... יש בתמונות של הקלפים גם הרבה אינפורמציה שעוזרת. נתינת משמעות לקלפים לפי ההתנסות שלי. כי מה שקיבלתי בלימודים היה לפי ההתנסות של המורה... לא שאני אומרת שהיא לא נכונה, היא לא נכונה לי.

למעלה