אני אסביר לך את זה
בצורה מאוד יפה שאני למדתי את זה... אתה לבטח יודע למה הכוונה ירידה בדורות. (שכל דור הוא פחות רוחני מהדור הקודם לו) הדור שמדובר עליו בתנ"ך (ולא אני לא דתיה או משהו בסנון) היה דור מאוד רוחני, במיוחד זה המדובר עליו בספר בראשית. כשהם בנו את מגדל בבל הם בנו אותו אותו כדי להתקרב לאל. אבל האם הם באמת היו צריכים מגדל כדי להתקרב אליו (הרי אמרנו שלא היתה ירידה בדורות)? המגדל הוא מטאפורה לקרבה שלהם, ולעליה שלהם, והנפילה של המגדל לכך שהם קרבו לאל אבל לא בדרך שלהם, לא באמונה שלהם, אלא באמונה של "דת" אחרת. ונחזור לפירוק ובניה. אתה דוגמא מאוד טובה לזה, כי הרבה שנים בנית לעצמך אמונה ודרך חיים לפי ספרים לפי אנשים אחרים, אפילו כתבת על זה הרבה, אבל יום אחד זה התנפץ לך בפנים, כי לא היית אתה! כי זאת דרך שלא אתה הרכבת לעצמך. כאילו וכבלת את עצמך לדרך אחרת, (לפי הטארוט אחרי הכבילה - השטן - מגיע הקלף של המגדל, בו יש את הפירוק, ואחריו הכוכב, שמחזיר לך את האני אמיתי שלך, הטבעי, האותנטי.) השלבים האלו הם שלבים מאוד חשובים בחיים, ואני חושבת שכל אדם צריך לעבור אותם. בקשר לקלפים, אני אכן קוראת בקלפים, ולאחרונה הגעתי למסקנה שאני צריכה להשאיר את מה שלמדתי מהמורה שלי מאחור, וכרגע התחלתי ללמוד אותם מחדש, אתה מוזמן להצטרף ללימוד אם אתה רוצה, יש משהו מאוד מיחד בקלפים...