משהו שמצאתי

mariana

New member
משהו שמצאתי../images/Emo6.gif

מה נשים רוצות??? המלך ארתור הצעיר נקלע למארב שטמן לו שליט המדינה השכנה , ונשבה על ידו. השליט, שיכול היה להורגו החליט לחוס על חייו אם ימצא תשובה לשאלה מסובכת מאוד בתוך שנה אחת, השאלה : מה באמת נשים רוצות??? המלך ארתור לא ידע את התשובה אך מאחר וחיפוש התשובה נראה לו נחמד יותר ממות בטוח הוא החליט לנסות . הוא חזר לממלכתו והחל לשאול את כולם: את הנסיכה ,את הזונות,הכמרים ,היועץ החכם,ואפילו את ליצן החצר ! בסיכומו של דבר הוא שאל כמעט את כולם אך איש לו השיב לו תשובה מספקת.. אנשים רבים יעצו לו לשאול את המכשפה הזקנה כי לה הפתרונות ,אך הוא ידע שהמחיר יהיה גבוה ... השנה שהוקצבה לו הגיעה לסופה וביום האחרון לשנה זו משלא מצא את התשובה הליט לבסוף לשאול את המכשפה הזקנה .היא הסכימה לענות לשאלתו אך בתמורה היה עליו לשלם את המחיר : המכשפה רצתה להתחתן עם גווין, האציל שבאבירי השולחן העגול וחברו הטוב ביותר של ארתור ! המלך היה מבועת : המכשפה הייתה גיבנת, הייתה לה רק שן אחת והיא הריחה כמיי ביוב , המלך עוד לא נתקל ביצור דוחה ממנה ... המלך סירב להשיא אותם ולגרום לחברו הטוב ביותר סבל שכזה! משנודע לגווין על המחיר , הוא ביקש והפציר במלך שיסכים להשיא אותם כי שום מחיר אינו גבוה מחייו של חברו הטוב וכך הוכרז ברחבי הממלכה כי גווין ומכשפה יינשאו. המכשפה ענתה על שאלתו של ארתור: הדבר שנשים רוצות באמת הוא שליטה מוחלטת על החיים שלהן! ואכן , שליט המדינה השכנה קיבל את התשובה וחס על חייו של ארתור. גווין והמכשפה התחתנו בחתונה מפוארת ,גווין היה לבוש בהידור ואלגנטי כתמיד. המכשפה נראתה מכוערת מתמיד , אכלה בידיים , שיחררה גזים בפומבי וגרמה לאורחים לעזוב בשאת נפש... ליל הכלולות הגיע וגווין שהכין את עצמו לראות את המכשפה המכוערת ,נדהם לגלות במיטה יפהפייה מהממת,ללא ספק האישה הכי יפה שראה בימיו! הוא שאל לפשר העניין והמכשפה אמרה לו שהיא החליטה להיות יפה כמו בנעוריה בחצי מהזמן ומכוערת מהרגיל בחצי השני, והוא התבקש לבחור מה יעדיף: שתהיה יפה בלילה ומכוערת ביום או להפך?! גווין חשב לעצמו: שתהיה יפה ביום ואוכל להתרברב בפני חברי ומכוערת בלילה, או שתהיה מכוערת ביום ובלילה תספק את תשוקותיי??? לפני שתקראו מה החליט גווין חשבו מה הייתם מחליטים אתם? גווין האציל השיב למכשפה שהוא משאיר את זכות הבחירה בידיה .כששמעה זאת הכריזה כי תהיה יפה לתמיד משום שהוא נתן לה לבחור ולהיות בשליטה על חייה. מהו מוסר ההשכל של הסיפור? מוסר ההשכל הוא זה שלא חשוב אם האישה שלך היא יפה או מכוערת, חכמה או טיפשה לפני כל זה היא עדיין מכשפה!!!

sidi

New member
את זה את אמרת ../images/Emo6.gif

אני יודע דבר אחד, אי אפשר איתכן אבל בהחלט אי אפשר בלעדיכן. משפט ישן אבל בהחלט נכון. אוח כמה שאתן מתוסבכות

mariana

New member
אתם זה שהפכתם אותנו לכאלה

חחחחחחחחחחחחחח אתם הגברים שיגעתם אותנו, ניהינו עיברות בגללכם.
את הגברים, בשבילם אני קניתי ספר מיוחד כדי שיפרש לי כל צעד שלהם, ותאמין לי אני מצליחה.

jess ועוד

New member
סידי אתה יודע שמתוסבכות

זו המצאה של גברים שלא יודעים להתמודד אנחנו פשוט יותר חכמות יותר מפולפלות יותר מתמצאות יותר מאלתרות יותר מהכל.... אתם הייתם חייבים להמציא משהו שלא ישאיר אתכם קטנים כל כך אז החלטתם שמתוסבכות

sidi

New member
אמרתי

כבר שאי אפשר בלעדיכן.
יש לכן לפחות ספרים כדי לדעת ללמוד כיצד להתנהג איתנו. אבל אתן? אתן מתוסבכות מדי כדי שימציאו ספרים איך להתנהג איתכן. אף אחד עוד לא הצליח לפענח אתכן
אבל אני עובד על זה, אולי בזכותכן אני אעשה קופה.

ספורtvית

New member
כמה קל לרצות אותנו הנשים

לכל הגברים באשר אתם, נשואים, רווקים, אלמנים, גרושים! החוכמה בלרצות את הנשים זה, להיות ערים לצרכים שלנו הנשים: להרגיש תמיד מחוזרות , אם ע"י חיבוק, מילה טובה, פרגון, ובלי הערות שליליות. וכך תוכלו לקבל חזרה את אותם הדברים שבעצם גם אתם אוהבים: מילה טובה, חיבוק, פרגון, וללא הערות שליליות. כמה פשוט כמה קל!!!

בול שיט!!!

שטויות במיץ עגבניות!!! לא יער ולא דובים!!! בנות - אם כל הכבוד,ויש לי את כל הכבוד לבנות- אף פעם לא לרצות את הבנות במאה אחוזים - אתן מאבדות עניין בנו - אם נהיה כל הזמן מתוקים וערים לרצונותכן לא יהיה לכם כיף בכלל - אין עניין אין קשר !!! מניסיון.

ספורtvית

New member
כדאי לנסות

בחור בודד יקר! אינני יודעת בן כמה אתה, מה שכן אני יודעת כפי שציינת בכרטיסך, שהינך רווק, אולי אם היית נוהג כפי שציינתי, אולי לא היית בודד (בלי כוונה לפגוע) נשים אוהבות חום ואהבה, יש הנוהגות להחזיר בחזרה ויש שלא, מי שלא מחזירה אהבה , לא ראויה לך או לאחרים. נסה את השיטה - מומלץ מנסיון!!!

ספורטיבית יקרה ....

א. הגיל לא משנה ב.כפי שציינתי קודם - מניסיון - הענקתי כבר כמה פעמים את כל כולי למען שבת זוגתי תהיה שם לצידי ותרגיש מלכה! ג. כלום לא עזר ד.כלום לא יעזור והכי הכי חשוב - כל אחד הוא כשלעצמו בן אדם עם מעלות ומגרעות ואם אתן נשים יקרות הייתן מקבלות את זה ולא מחפסות את ה"משה תרגש אותי" היה הרבה יותר טוב לשני המינים - אנחנו לא היינו עסוקים בלחפש איך לרצות אתכן ואתן הייתן נהנות באמת ממה שיש - כי זה הדבר האמיתי אם הוא באמת מתאים! ואם לא - הלאה.

ועוד דבר....

לפעמים עדיף להיות בודד מאשר לנסות לרצות את האדם שאתה אוהב ... שלא תביני לא נכון - בעקרון אני סוגד לכן - אך מה לעשות מניסיוני זה רק פגע בי שוב ושוב....

ספורtvית

New member
צר לי לשמוע

בודד יקר! צר לי לשמוע כי נפגעת מס´ פעמים. אך בכל זאת הצורך להרגיש רצויים הינו דו צדדי, לא משנה גיל, מין, או צבע, תעשה כמוני, הענק כשאתה יכול ובא לך, וכשלא, אז התנהג בטבעיות, רק לא בגסות, אני מאמינה שבמידה ותנהג כך בכל תחום, לא תרגיש מנוצל ופגוע. מאחת שלמדה הרבה מכאבי לב.

mariana

New member
יווו מה עכשיו אתה מקולקל???../images/Emo12.gif

צריכים לתקן אותך הרי אתה הרוס

mandarine

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

זה היה טוב....ומצחיק!!!! אבל...לא להכליל, אפילו בסדום היה צדיק....

למעלה