משהו שמפריע לי

• פותח הנושא Chot
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
משהו שמפריע לי

קראתי עכשיו את הודעת המנהלת ונתקלתי ב..אממ. פסקא? קטע? שקצת הפריע לי- "..אני רוצה שתכתבו כאן מה שעולה בדעתכם בנוגע לסרטים קולנוע וכל היוצא בזה על כל הסרטים מכל התקופות אשמח לשמוע מאוד ממרלין מונרו עד קמרון דיאז מגיימס דין ועד בן אפלק על הכל ומהכל .." תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין אפלק לדין? (חוץ מהעובדה המצערת שאחד מת..). כמובן שהיה פה נסיון ליצור חופש שיחה כשזה נוגע בז´אנרים, אבל בעצם החופש היחידי שניתן פה הוא לגבי התקופות השונות שבהן נעשו הסרטים. מבחינתי ההבדל היחידי בין דין לאפלק הוא מספר עשורים של שנים, ושערי הדולר שבו השתמשו בכמויות כדי לשלם לאותם נכבדים. (לא שיש לי בעיה עם הסרטים שלהם, סתם נקודה למחשבה..) מצטערת אם הייתי טרחנית מידי. אגב, אנג´לינה, מנהלת, איה את? לא הבטחת להחיות פורום מסויים..? כי בינתיים היחידים שמבצעים את העבודה הזאת הם מימי, לילו, ומצטטים למיניהם..

חזיר בר

New member
לא לגמרי

בן אפלק,הוא לדעתי שחקן יותר רציני מג´ימס דין העושה-שלושה-סרטים-ומת הזה. זה שיש לו פנים יפות (לא?,ואני שואל כי אני אף פעם לא יודע),זה לא אומר שחיבים ישר לפסול אותו כשחקן לגטימי. זה כמו דיון שהיה לי עם זוג חברים שלי,על איך שנראה אולי שבראד פיט הוא סתם בחור יפה,אבל אחרי סרטים כמו מועדון קרב ו-12 הקופים..שבעה חטאים ממש אי אפשר להגיד עליו את זה.

Chot

New member
טוב

כתבתי שם שאין לי טענה כלפי סרטי בן אפלק, (חוץ ממשחק הצבאים. זה היה נוראי), ולא פסלתי את הסגנון שלו. הוא פשוט לא כזה רחוק מזה של דין. ועל בראד פיט אני א מדברת. לדעתי הוא שחקן טוב ולא נותנים לו על זה מספיק קרדיט, (אנשים שאמרתי להם את זה נבהלו ממני וחשבנו שאני איזה גרופי שלו).

חזיר בר

New member
שחקן מצוין

דרך אגב,ראית את צייד הצבאים? אמרו לי שזה סרט טוב (הסרט עם רוברט דה נירו)

Chot

New member
נוראי

כולם יודעים הכל מראש זה לא אנושי איך הם עלו פתאום על התוכניות אחד של השני בכזאת מסתוריות? זה נראה פשוט כאילו התסריטאי התעייף בסוף כתיבת התסריט והחליט לסגור את זה בזה שהאחד אומר "אני ידעתי על התוכנית שלך כל הזמן הזה" ומצית את המשאית. או מה שהוא לא עושה. אם אני זוכרת נכון, אפילו לא מסבירים איך הוא עלה על התוכנית.

IC4

New member
אחחח

חוץ משני פריימים של בן אפלק מזיין את שרליז ת´ראון אין מה לראות בסרט אבל אני זוכר שהוא עלה על התכנית כלומר היה משהו כזה, אבל הקטע הוא שהתכנית שלהם פשוט נדפקה בגלל שהוא הצליח להשתחרר מהחבל שהם קשרו אותו. אחד הסרטים היותר מיותרים שקיימים בבימויו של אבא של מייקל ביי (=המאסטר שהביא לעולם את הפריצה לאלקטרז,בחורים רעים וארמגדון. אה וגם פרל הרבור אבל זה לא חשוב)

מימי

New member
איזה כיף לי!

אני מחיה את הפורום! הייתם מאמינים? והגעתי לפה רק לפני שבוע וחצי בערך! ודרך אגב, מה רע בלהיות גרופית של בראד פיט??? הא ? הא? יש לך משהו נגד אנשים ששומרים תמונות שלו בקופסה ממוגנת ירי עם אזעקה? כי אם כן, אז תגידי ונסדר את זה כמו גברים! חזיר בר, אהבתי את ההגדרה שלך לג´יימס דין... אפילו שבחיים שלי לא ראיתי סרט שלו, הצחקת אותי. ואולי זה בגלל שני בקבוקי הוודקה ששתיתי היום. מי יודע?

חזיר בר

New member
מימי

שתי בקבוקי וודקה? את לא אמורה למות מהרעלת אלכוהול בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת כבר?

Chot

New member
חחח

באמת איך את שורדת..? וודקה.. נאמי.. בכל אופן- לי אין בעייה כלל וכלל עם גרופיות! אני גרופית של הרבה דברים! (הכרס של מארק הופוס, ברנדון בויד, אדוורד פרלונג, פטה ווילסון, מילה יובוביץ´, אני מניחה שהרשימה לא תגמר היום). זה פשוט מעצבן אותי לאנשים נוצר הרושם הכבד מאוד שבראד פיט זה ר-ק פרצוף יפה (מאוד, מאוד-מאוד) שכל ההצלחה שלו לא קשורה ואפילו במיל לכישרון הנהדר שלו. אנשים שנמנעים מהלעריך אותו רק בגלל שיש לו גרופיות.

חזיר בר

New member
אני אסביר לך מה הבעיה

בואי נסכם קודם שלגברים יש פחד מהומאיות. סיכמנו עכשיו בואי נסכם שלבראד פיט יש הרבה מעריצות. סיכמנו עכשיו,אם אתה אוהב מישהו שבעיקר נשים אוהבות זה עושה אותך...(בהגיון הזכרי הפשוט שלנו)..להומו. ומה שלמדנו כבר בנקודה הראשונה ביחד עם הנקודה השלישית מסביר את כל העניין מ.ש.ל

Chot

New member
צודק

ואני שמחה שאתה לא נדבקת בהומופוביה המשתוללת. מה לגבי בנות חווה? האם הן פשוט מנסות להתחבב על אותם גברים הומופובים?

חזיר בר

New member
בנות חווה

וזה בלי קשר,זה נראה שהן יותר פתוחות לניסוים בעניין הזה אבל זה לפורום אחר לגמרי.

Chot

New member
אולי בכל זאת..?

בת חווה מטופשת שכמוני לא הבינה את ההודעה האחרונה

חזיר בר

New member
אני אסביר לך שוב

למען האמת,לא הבנתי את ההודעה שלך,אז ניסיתי להתחכם ולכתוב הודעה מזווית אחרת לגמרי בתקווה שאת לא תביני ואז אני לא אצא אידיוט.

Chot

New member
חח.. משעשע אתה

השאלה שניסיתי לשאול היא איזו סיבה יש לבנות להרתע מבראד פיט (הגעתי למסקנה ששני אנשים שמחוברים באותו זמן לאותו פומום יוצרים מצב מסוכן מאוד לפורום ולחבריו האחרים)

חזיר בר

New member
לבנות

אין בעיה מבראד פיט,כי כל בעיה שאולי היתה להם נשכחה בשניה שהם ראו אותו

למעלה