משהו שמפריע לי

חלי80

New member
משהו שמפריע לי

אני לאחר ניתוח לפרסקופיה הוציאו לי ממצא מהשחלה השמאלית ומאז השחלה לא מתפקדת (לא מייצרת בייציות) וזה מוריד לי את הסיכוי להריון ל-50 אחוז גם ככה הסיכוים שלי קטנים אז עכשיו בכלל.... האם גם לכן זה ככה או שלאחר ניתוח השחלה מתפקדת כרגיל? האם יש אפשרות שהיא תחזור לעצמה וזה רק עניין של זמן יום טוב חלי

ר ו מ י ה

New member
אצלי המקרה דומה

לאחר הסרת ציסטה נצפתה פגיעה בשחלה. השחלה הפגועה אומנם המשיכה לייצר זקיקים אך בכמות מאוד נמוכה ואיכות ירודה בהשוואה לשחלה בה לא נגעה סכין הניתוחים. יש להניח כי הפגיעה היא קבועה, אך ייתכן ובתהליך סטימולציה מוגבר כן תהיה צמיחה של זקיקים. בכל אופן, אל תאמרי נואש. אני הצלחתי להרות באופן ספונטאני פעמיים כך שגם שחלה אחת בהחלט יכולה לעשות את העבודה
בהצלחה

זואילי

New member
חלי שכנתי היקרה

צר לי לקרוא הודעתך
. אני לא מבינה יותר מדי בשחלות. חלי, אולי תפני לדעה שנייה אצל אחד ממומלצי הפורום?

חלי80

New member
לא ממליץ לי ברגע זה

הוא טוען שאין לו בעיה להגיד לי ללכת להפריה אבל הוא לא רואה סיבה מוצדקת לכן הוא רוצה שאני ינסה טבעי ואם לו אז אל מונוגון וכן הלאה ....

הי חלי

גם אנחנו ניסינו 3 חודשים טבעי לפני התחלת הטיפולים. אם אחרי הלפרוסקופיה החצוצרות פתוחות שווה לנסות לפרק זמן מוגבל. והרבה נשים עם שחלה אחת נכנסו להריון ויותר מפעם אחת. רק שחלה אחת טובה זה כל מה שצריך, ומי יודע אולי גם השנייה תתאושש עם הזמן. בינתיים אני לא כ"כ נהנית מהטיפולים :- P ואני מאחלת לך לא להגיע אליהם. מחזיקה לך אצבעות

היי חלי

גם אני כמה חודשיים אחרי לפרוסקופיה ואכן יש פגיעה בשחלות +אנדו' חזר כמו כן הייתי אצל שולמן אבל לאור בדיקות שהוא ביצע ולאור מסמכים שהובאו לאחר הניתוח הוא אכן הפנה אותי להמשך טיפולי פוריות ואמר שהוא לא ממליץ כרגע לנסות טבעי . בתקווה שיהיה בסדר. אבל אל תתייאשי ואל תהיי פסימית בהצלחה בהמשך רווש

בלגן2

New member
גם אני עם שחלה אחת מתפקדת

השניה אמנם קיימת, אבל ממש לא מבצעת את תפקידה. וצלחתי 2 הריונות - אחד IVF והשני טבעי - שניהם עם שחלה מתפקדת אחת. יהיה בסדר

נעמי 17

New member
רוצה להזכיר לכן פרט אחד חשוב

אני האחרונה שבעד טיפולי פוריות אבל בכל זאת
בכדי להכנס להריון צריך: 1.ביצית אחת טובה, 2.זרע מלא תשוקה ותנועה 3. רחם אחד שמוכן לעשות את העבודה 4. אישה אחת שלמה 5. רופא שמבין באנדו לתהליך ולמעקב 6.בן זוג תומך< או משפחה> ואוהב שלפחות שיחזיק את היד,ויביא תה לאחר השאיבה. זה הכל... שחלה אחת יכולה לספק את הסחורה.

חלי80

New member
מה הייתי עושה בלעדיכן

אומנם לצערי ברגע זה יש לי 2 ציסטות בצד ימין וזה מה שהכניס אותי לפחד שאני אצטרך לעשות ניתוח גם בצד השני אבל פרופ' שולמן הרגיע אותי ואמר לי שזה ציסטה של ביוץ ולא של אנדו. תודה רבה לכן על העידוד זה באמת עוזר. יום מקסים ונפלא

למה אייקון בוכה? ../images/Emo2.gif

יש לך שתי שחלות. אחת מתפקדת פחות זה הכל. בהצלחה

למעלה