משהו שמפריע לי...

sweetstuff

New member
משהו שמפריע לי...

ורציתי לדעת אם זאת רק אני! איפה היא?? זאת אומרת קלי הוציאה דיסק חדש ומהרגע שהיא הוציאה אותו היא לא הופיעה בשום מקום (כמעט) לקדם אותו!! איך מצפים שהוא יצליח ככה?? היא הוציאה סינגל שני (סובר) לפני כמה זמן?! חודש?! ועוד לא עשתה לו אפילו קליפ (ולא נראה לי היא אפילו התחילה)... הדבר היחיד ששומעים עליה זה רק שמועות על סינגלים חדשים וכאלה אבל בעצם שום דבר לא מתקדם! הכל תקוע.. בלי קידום ובלי יח"צ כמו שצריך הדיסק הזה לעולם לא יגיע למקום הראוי לו!! אז שוב אני אשאל, איפה היא?! אני לא יודעת מה בדיוק מתוכנן לה להמשך (אני יודעת על קנדיאן איידול) אבל באמת שהיא/המנהלים שלה וכל מי שסובב סביב רצון ההצלחה של האלבום לא עושים כלום בשביל שהוא באמת יתקדם! אז או שמישהו יתקן אותי ויגיד שהיא כן מקדמת אותו מעולה וזאת סתם אני שלא רואה את זה או שיש כאן בעיה ומישהו יכול להרגיע אותי באיזה עידוד להמשך או משהו כי אני ממש אהבתי את האלבום אבל כרגע העיניין הזה פשוט מרתיח אותי! וזהו, רק רציתי לדעת אם גם אתם מרגישים ככה ומה אתם חושבים על זה? אה ועוד משהו, אמרו שקלייב רוצה לקדם את האלבום או משהו כזה (או שאני סתם מדמיינת) אז זה ממש לא נראה ככה... וסליחה שיצא ארוך

Assilicious

New member
אין לי יותר מידי מה להגיד

חוץ מזה שאני מסכים איתך. אני חושב שקלי בתקופה לא טובה בקריירה שלה, היא פעם "ראשונה" רואה מזה "כשלון" (במרכאות, כן
).

sweetstuff

New member
אבל לא נראה לך שהכישלון נובע ממנה?!

אני לא אומרת שהיא זאת שאשמה אבל כל המעורבים! זה כאילו הם הוציאו את האלבום רק בשביל שיצא ולא בשביל שיצליח, זה נראה כאילו הם לא היו מוכנים ליציאה שלו או משהו. אם היו מקדמים אותו כמו אלבומים אחרים שמצליחים כרגע המצב היה יכול להראות אחרת!

Assilicious

New member
בעקרון,

הסיבה העיקרית שאני יכול לחשוב עליה זה שהיא פיטרה את המנהל האישי שלה. המנהל החדש שלה לא כ"כ בקיא בתחום המיינסטרים (ראה ערך מר.ריבה) ויקח לו זמן להבין את העיניינים. מבחינת קלי, עם NA היא הופיעה מלא, עם Sober היא הופיעה קצת (ויש הופעות שעדיף לשכוח) ובקרוב יש כל מיני טקסי פרסים. אני מקווה שהיא תופיעה ב VMA למרות שבנתיים כנראה שאין סיכוי. עוד מעט היא תוציא סינגל חדש שכבר יהיה מעורב עם המנהל החדש, יתחילו הסיבובי הופעות עוד חודשיים ככה, ונקווה שעד אז הכל יסתדר פחות או יותר.. הדבר היחיד שאין לי מה לענות לך זה לגבי הקליפ. אני גם כן לא מבין איך עדיין לא הכינו אחד כזה ואיך אין בכלל דיבורים על אחד כזה. אבל עקרונית רק לפני שבועיים הוא יצא לרדיו באופן רשמי.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאין סיכוי שהיא תופיע בVMA

היא מופיעה ב-Teen Choice ובדר"כ מי שמופיע בטקס אחר בזמן כ"כ סמוך לא יופיע בVMA...

otollo

New member
../images/Emo174.gifולגבי הקליפ

אני כבר בספק שיהיה כזה

otollo

New member
../images/Emo174.gifמסכים למדי

ב-20/21 לחודש היא עושה קצת קידום בקנדה(קנדיאיין איידול ועוד 2 תכניות).. אבל חוץ מזה היא לא עושה הרבה... אני לא ממש יודע מה להגיד חוץ מזה שאת צודקת וזה נורא מוזר.

s k p

New member
מסכימה איתך

אני מסכימה איתך. זה באמת נראה שהם לא היו מוכנים...כל הבלאגן הזה מסביב למריבה עם קלייב, הפיטורים של המנהל האישי שלה וגם הסיבוב הופעות שהתבטל.זה נשמע כאילו קלייב דיויס נתן לקלי להוציא את האלבום רק בשביל שהיא תשתוק ואז היא תוציא את האלבום שהוא רוצה אחר כך. אני מאוד מקווה שקלי תתחיל לקדם את האלבום ואת סובר בחודש הקרוב כי באמת אחרי ש NA יצא חוץ מכמה הופעות בטלויזיה לא ראינו הרבה קידום של האלבום עצמו, וזה מה שפגע במכירות.....

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה, ואנשים פה כבר אמרו פחות או יותר את מה שאני חושבת

למעלה