משהו שמעצבן אותי...

RiCh RaCh

New member
משהו שמעצבן אותי...

האם זה נראה לכם הגיוני שכל פעם הטופ 10 של האמונים תמיד חייבת ליהיות אנריליסד או טראקים שלהם מה הפואנטה פה להשוויץ שיש להם את ולנו לא?? 439גלחסגכ3 2אדג

HooK

New member
חחחחח

trancelover מצחיק...

RiCh RaCh

New member
מי אמר לך שאין לי?!

אני מדבר איתך על זה שזה אמור ליהיות טופ 10 שהם הכי אוהבים ולא שכל הרשימה תיהיה אנריליסים

HooK

New member
בקיצור

זאת סתם איזה "אופנה" מטופשת שנכנסה חזק בפורם של ישראטראנס וכל עניין הטופטנ´ס שם זה יותר קטע של "תראו מה יש לי, ולכם אין.." חבל...

Mike A

New member
הסבר קצר

זה מה שהסבירו לי: כל הדיג´אים וכו´ שמים בטופ10 מה שהם מנגנים הכי הרבה במסיבות. במסיבות הולך בעיקר אנריליסד - ז"א זה גם מה שהולך בטופ10. מסכים איתכם שהרוב המכריע זה סתם אנשים מתלהבים שמראים "תראו תראו מה יש לי". אף אחד לא שם על האנשים האלה בכל מקרה. הם שמים על עצמם
אז נוותר להם. לכל מי שראה טופ10 שלי אי פעם (כנראה שלא כי אני רושם אחד באיזה חצי שנה רק) אז הוא מורכב מכל מיני טרקים של לפני 5 שנים וטרק שיצא אתמול. לא ממש אכפת לי אנריליסד לא אנריליסד. אפילו אם יש לי כאלה אני לא יודע שהם כאלה

דייב דנ

New member
מסכים אתך

כל הקטע של הטראנס בניגוד לההוס, זה הקטע של הביחד. אנחנו לא באים לנגן את הטראקים הכי חדשים במועדונים מפוצצים, אלה יותר קטע של מסיבות שמורכבות מחבר´ה שמכירים ואוהבים את הטראקים, כמו כן כולם יודעים שרוב הטראקים הטובים של הטראנס נוצרו בשנת 97, מישהו אמר סיימון?, אז כדאי שאותם תקליטנים יזכרו מאיפה הם צמחו, ויחזרו לנגן מוזיקה שאוהבים. דייב דנ

למעלה