משהו שמסקרן אותי....

MateBaturina

New member
משהו שמסקרן אותי....

איך זה שיש גל עצום של מהגרים, בעיקר מוסלמים, למדינות המערב ? אני מניח שלישראלי הממוצע יש הרבה יותר קשיים להתקבל בבריטניה, גרמניה, הולנד, דנמרק, שבדיה ארה"ב וכו'...
אני אמנם לא יודע אבל זה נראה כאילו אם אני איזה מוסלמי אז כל מה שצריך לעשות זה למלא בקשה והתשובה תגיע תוך 14 יום.....חיובית כמובן.

ומה הקטע שלהם לקבל אותם אליהם?? מה האינטרס שאיזה מוחמד יבוא למדינה X ויחייה טוב על חשבון אותה המדינה...ימצוץ את הכסף של משלמי המסים ?? מה גם שהם מורידים את הרמה הכללית ולא תורמים בכלום...

למה מדינות העשירות...נקרא להן ככה, צריכות להכניס את הידיים עמוק לתוך הבוץ כדי שהערבושים וכל הזבל האנושי הזה יקבל שדרוג בחינם ברמת החיים ?

Gidi Shemer

New member
מההודעה שלך אתה מצטייר כאור לגויים

רהיטות הכתיבה, הסגנון העשיר, שפע הדימויים, לא כל שכן התוכן האינטלקטואלי, נטול הגזענות והסטיגמות-

כל אלו מרמזים לי שתשובה פשוטה לא תספק את סקרנותך המתפרצת.

יכול להיות שהעובדה שאתה, כישראלי (לא הישראלי הממוצע אני רוצה לשער) הוא בעצם התשובה מדוע מדינות המערב מקשות על הישראלי הממוצע להגר?

רק שתדע,

שלהתאסלם זה נורא קל. כל מה שאתה צריך לשנן זה את הצהרת האמונה (שתי שורות קצרות) ולדקלם אותה 3 פעמים בלווית עדים מהימנים ואז לא רק שכל מדינות אירופה יפתחו את שעריהן בפניך בשמחה, בדיצה, בששון וברון וימלאו כיסיך באגוזים ובתרי זוזים, אלא שתוכל גם לבקר במכה!!!!!11111

יוספוס11

New member
אני רק שאלה

מדור יקר,

האם יש Undo מהיר להתאסלמות? זאת אומרת, איזה לחש שניתן להגיד כדי לעשות Revert לדת הקודמת? או שמא מדובר בפעולה חד כיוונית בלתי הפיכה?

אני יכול לגלות לך אבל אני חושש שאחרי זה אני

אצטרך להרוג אותך, כי בעיקרון זו פעולה שאמורה להיות חד-כיוונית: you can check-out anytime you like, but you can never leave.

יוספוס11

New member
קשה מאד להרוג אותי, אני מתפצל כמו המטאטא

בשוליית הקוסם.

אגב, לא נראה לי שבאיסלם חוגגים כמו במלון לעיל... אבל ניחא. מי שבורח משם בדרך כלל עושה את זה הפוך, עוזב אבל ללא צ'ק אאוט.....

healing factor כמו אצל חלק מה- X-men

, נגיד wolverine, זה הרבה יותר cool...
רואים שיש לך ילדים קטנים בבית ולא טינאייג'רים...

ד"א, מה דינו של מי ששובר שבת ביהדות?

על הנייר העונש על שינוי דת עבור מי שנולד מוסלמי או התאסלם הוא אכן מוות, אם אותו אדם לא "חוזר בתשובה". אבל זה לא אומר שזה אכן ייושם בכל זמן ומקום באזורים הנרחבים שבהם מוסלמים שלטו מאז המאה השביעית. היו זמנים ומקומות שבהם היחס היה מחמיר יותר, והיו זמנים ומקומות שלא.

הוא בדרך כלל יושם

לא מכיר דוגמאות ל"חזרה מאיסלאם" במקומות שהוא היה בשלטון והחוק לא יושם.
אצל היהודים העונש היה נידוי מקהילה.

יוספוס11

New member
ענשי מוות יש בתנך בברית החדשה ובקוראן על כל

מני שטויות - לא רק זה אלא גם הזכות להחזיק בעבדים ושאר ירקות.

אני חושב שמה שניסו לציין הוא שהאכיפה עדיין קיימת על הדברים האלו בעולם המוסלמי.

מה שאני ניסיתי לציין הוא שהאכיפה

קיימת במקומות בודדים בעולם המוסלמי, וגם בעבר לא היתה דבר שנאכף בכל זמן ומקום.

וחוץ מזה, נראה לי שאתם מפחידים את MateBaturina ועכשיו הוא יחשוש לאמץ את הדרך הקלה והנפלאה הזו להגר לאירופה ולהתקבל שם כמו מלך.

Nobilis

New member
"העולם המוסלמי" זאת לא מקשה אחת

בטורקיה (מדינה עם רוב מוסלמי מוצק), לדוגמא, אין עונש מוות כלל. וברבות ממדינות ערב, גם כאשר יש עונש מוות, הוא שמור לפשעים חמורים עליהם יוציאו אנשים להורג גם במדינות דוגמת ארה"ב, סין, יפן והודו.

לא כל מדינה מוסלמית מתנהלת באדיקות לפי חוקי השריעה. גם ישראל (המגדירה עצמה כיהודית), לא מוציאה להורג אנשים על פי ההלכה, לשמחתנו.

יוספוס11

New member
לא אמרתי שכל העולם המוסלמי מקשה אחת

אמרתי שיש דברים מהסוג שציינתי שעדיין נאכפים בעולם המוסלמי ברמות משתנות של חומרה. ברור שלא בכל מדינה מוסלמית סוקלים נואפות או שופכים חומצה בפניהן של ילדות סוררות שרוצות ללמוד.

עד לזמן שבו המערב התחיל להשפיע מאה19~

עונש היה קיים. היום ההשפעה המערבית מרסנת והסחר העולמי שינו זאת.

בקיצור, אתה מגיב על דברים שבהם

יש לך מושג קלוש, אם בכלל, בתגובות נחרצות אבל מנותקות מהמציאות. כפי שכתבתי בהתחלה, חוק על הנייר ויישום במציאות אינם היינו הך. באופן כללי, לאורך ההיסטוריה המוסלמית השריעה לא יושמה ככתבה וכלשונה באף חברה אסלאמית.

כש"ב התחלתיים אתה יכול לבדוק, לדוגמא, את ההיסטוריה של הדרוזים. הם שרדו תחת שלטון מוסלמי מאות שנים לאחר שפרשו מהאסלאם, הרבה יותר מאשר איזשהי קבוצה שפרשה מהנצרות שרדה באירופה (רמז: באותה תקופה באירופה, סוג הקהילות הדתיות האלו חוסלו). והם לא היחידים שהמוסלמים החשיבו כקהילה כופרת. זה היה גם המצב של העלווים בסוריה עד המאה ה-20.

ובקשר לתקופה מאז המאה ה-19, "ההשפעה המערבית המרסנת" לא הפריעה לשלטון ואנשי הדת באירן לרדוף את הבהאיים, דת חדשה שנוצרה אז באירן. זו הסיבה שהקברים הכי חשובים שלהם נמצאים בישראל ולא באירן.

Yom Rishon

New member
עושים לך טובה

אל תגיד שאתה איזה סמולני בוגד שרוצה לרדת מהארץ כדי לחיות עם הגויים

למעלה