משהו שמסקרן אותי כבר מאז התוכי

eduard15

New member
משהו שמסקרן אותי כבר מאז התוכי

הראשון. למה תוכים מאולפים כמו קוקטיילים מאוד אוהבים שמגרדים להם בראש? הקוקטיילית שלי עושה פוזות חבל על הזמן, שבא לי לאכול אותה בנשיקות. קוקטיילית של אחותי גם מאוד אוהבת גירודים, ורק כשרואה את האצבע שלי, מרכינה את ראשה מתחת לאצבע כאילו היא מבקשת שאני אגרד לה, ואז היא עושה קולות חמודים. לעומת זאת, ציפורי האהבה הלא מאולפים שברחו, בכלל לא אהבו שנגעתי להם בראש. הם היו ציפורים לא מאולפים, אבל אני אילפתי אותם עם הזמן להתרגל אליי, אבל לגעת בי מעולם הם לא הרשו. רק ע"י טריקים, הצלחתי לגעת בראשם, וכל הזמן כשנגעתי בראשם הם הצטמררו ורעדו. מוזר. מישהו יכול להסביר לי את התופעות האלה?

SpecialNight

New member
דווקא התוכית שלי מאולפת ולא אוהבת

שנוגעים לה בראש...זה נראה לי כבר עניין של הטעם של התוכי... לא כל תוכי אוהב את זה.

רואי

New member
אני חושב..

הקוקטיילים יותר חברותיים מאשר ציפורי האהבה נראה לי שזו הסיבה העיקרית עדיין לא ראיתי ציפור אהבה מאולפת, למרות שזה בהחלט אפשרי!

King Of Kromags

New member
לא ראית לאב-בירד מאולף?../images/Emo103.gif

היה לי אחד. לאב-בירד כחול, קראו לו לואי.

רואי

New member
אני לא אומר שאין אבל..

אני אומר שזה לא כל כך נפוץ... אנשים מעדיפים את הקוקטיילים או את התוכונים

eduard15

New member
אממ... בפעם הראשונה שציפורי האהבה

שלי שברחו, הטילו ביצים והביצים בקעו ויצאו גוזלים, אני תמיד שיחקתי עם הגוזלים, הרמתי אותם ולקחתי אותם לכל מקום. אפילו כשהיו גדולים הייתי מנסה להאכיל אותם באוכל מאוד רטוב, אך יום אחד כששיחקתי איתם פתאום אחד מהגוזלים התחיל לעוף, וכמעט ברח. מאז לא נגעתי בהם יותר. גיליתי שגוזלים אלה לעולם לא יתאלפו איתי. עכשיו הם עדיין לא מאולפים אבל הם אוכלים לחם מהיד שלי, ולפעמים אחד מהם נושך אותי(יש להם מקור חזקה מאוד). ההורים עצמם לא היו מאולפים אבל לא פחדו ממני כל כך. הם היו אוכלים מהיד שלי, משתעשעים ועושים פעלולים, ואפילו היו מחקים קולות שלי. עכשיו, שהאמא הביאה עוד פעם גוזלים, והיא וציפור-אבא ברחו, יהיה לי קל לאלף את הגוזלים. אפילו אחד מהגוזלים עכשיו לא רוצה להיות בתוך הקופסא, עם החום שהוא אוהב. הוא מתעקש לצאת ממנו ולסייר איתי בבית. הוא מת עליי, ואוהב להיכנס לכיס שלי. הוא פשוט לא רוצה את הקוספא, אלא את היד שלי. הגוזלים כבר גדלו מאז שאני מאכיל אותם במזרק. כמה זמן לדעתכם אצטרך להזריק להם אוכל? מתי הם כבר יאכלו לבד? אני מת לראות אותם גדולים, כי נמאס לי לראות את עצמי מכניס להם צינור בתוך הבטן. פשוט מצמרר.

כן אדוארד

אצל ציפורים הורדת הראש והקטע של כאילו תלטף אותי זה אומר שהוא מקבל אותך או כבן זוגו או כאחד מהלהקה שלו. כשהם בזוגות זה מה שהם עושים אחד לשני- הם מנקים אחד לשני את הנוצות בראש.. ובשאר הגוף. יש עוד דבר בציפור מאולפת שלפעמים נראה כאילו היא מקיאה- מעלה גירה ליד שלך וזו בכלל מחווה של זוגיות אצל ציפורים. תוכי שגדל בשבי ונותן לך ראש שתלטף אותו פשוט בוטח בך הוא רוצה שתלטף אותו .זה אינסטינקט שלהם .

hoolon

New member
הכי כיף לגרד להם את הראש

כמו שמישהו אמרה כאן, תוכי מגרד את הראש לבן זוג שלו, והבן זוג שלו מגרד לו את הראש בחזרה, הם מחממים אחד את השני. זה עניין של תוכים, ואם התוכי האכלת יד, אז הוא יעשה את זה לבן אדם. כמו שאמרת... באמת בא לאכול אותם כשהם עושים דברים כאלו....................

למעלה