משהו שמטריד אותי....

מיטללל

New member
אז אני לא מבינה...

אתה בעצם הולך שלוש צעדים אחורה ואומר שהבעייה לא קיימת? כל מה שסיפרת היה רגע של חוסר ריכוז והחספות? מה אני אגיד לך? מקווה שזה נכון. בכל מקרה אם תרצה לדבר.. תמיד יש פה מישהו שמוכן להקשיב. :)

maayan15

New member
אני מתנצלת מראש אם אני תוקפת

אבל עכשיו אתה באמת מתחיל לעצבן אותי! תראה..יש לך בעיה!, הודית שהיא קיימת ואמרת שאתה רוצתה להיתגבר עליה!..עד כאן זה נכון? אז אח"כ אמרת שזה בעיה ואי אפשר לטפל בה!...למה אי אפשר?..אז תרשה לי לומר שאתה אידיוט ושאתה יכול לטפל הזה אם אתה רוצה!.. ועכשיו אתה בשביל לא להיכנס לוויכוחים אומר שאין לך בעיה?...אבל ידוע לך הריי שיש לך!...אז למה במקום לכאוב, ולדעת שמשהו לא בסדר פשוט לך ותנסה, לפחות תנסה לטפל בזה!

RogerW

New member
לא.. לא לזה התכוונתי...

הבעיה כן קיימת.. והכל נכון... אבל התכוונתי שאני תמיד מנסה להסתיר את הבעיה בפני אנשים קרובים... ולא כל הזמן מתלונן על זה... הכוונה שאני משדר קוליות שבעצם זה לא כך... זה כמו משחק והסוואה... אני בכלל לא טוען שהבעיה לא קיימת...

maayan15

New member
אם ככה...

אני חייבת להגיד שאת זה אני מבינה...גם אני נוטה להסתיר בעיות מהאנשים הקרובים אליי... עכשיו, לדעתי...אתה צריך לבדוק מה הבעיה שלך...ולנסות לטפל בה...

מיטללל

New member
<אני מרגישה שאנחנו הולכים במעגלים>

מניסיון הדחקה, או איך שאתה קורא לזה-משחק והסוואה, לא עוזרת לעולם. כי אתה ממשיך לאגור תסכול וכאב בלב שלך. ובסוף זה מתפוצץ. ועל איך שאפשר להתחיל לפתור את הבעיה, יש לך למעלה שרשור שלם. תתחיל לפעול.

kniaper

New member
הפחד לאבד את האין

רוג´ר, ממה שאני שומע כאן בשרשור הזה שפתחת לעצמך זה שאתה במצוקה מאד חריפה כמו שכבר נאמר פה התלונה המקורית על עיסוק הייתר עם האצבעות זה רק ביטוי למצוקה הרבה יותר ראשונית שאתה חווה. מה שייפה בפורום זה שאתה יכול לעקוב פעם אחר פעם אחרי התגובות שקיבלת. אני מרגיש שאתה צמא לעזרה ולתגובות שאתה מקבל אבל בעת ובעונה אחת מפחד שעזרה כזאת תשנה אותך והרי למדת להכיר את עצמך כבר כמו שאתה, עם כל המחשבות השליליות שלך. זה היה מאד מרשים לראות איך שינית את החתימה שלך לבקשתה של מיטל ואך שינית אותה חזרה. זה מבטא לדעתי בדיוק את הדבר שאותו אמרתי. אתה רוצה עזרה אך גם מפחד מתוצאותיה. אני חושב שאני מאד מבין אותך ולכן הייתי מציע לך לא להבהל מחברי הפורום. הם אינם רוצים את רעתך ואינם מנסים לשנות אותך הם פשוט מאד מזדהים אתך והיו רוצים לעזור לך אבל, אתה זה שתקבע את הקצב. אתה זה שיקבע את הכוון אף אחד כאן לא יכפה עליך שינוי בכוון ובזמן שאינו נח לך. אם עכשיו מתאים לך לחבק את הבדידות והעצב אתה יכול לעשות את זה. הרי גם אם תהיה מוקף אנשים תומכים ואוהבים עדיין תרגיש בודד אם תבחר בכך. ברור שאתה היית רוצה עזרה ואוזן קשבת אולי המקום הנוח ביותר להתחיל בו הוא תחנת ער"נ הקרובה. שם תמצא תורן/ית שישמחו לשמוע אותך ולתת לך את מיטב העזרה שהם יכולים ומוכשרים לתת ואתה תזכה לדבר עם קול אנושי, אולי זה יקל קצת עליך. תתקשר אליהם עכשיו לטלפון 1201 ואולי תספר לי(לנו) אח"כ איך היה (אם תרצה) נ.ב. מה אתה אוהב אצל אדון ווטרס, אם איזה שיר שלו אתה מזדהה ואיזה אלבום אתה משמיע לעצמך פעם אחר פעם בבית. זה מאד מעניין אותי ואני אשמח אם תענה.

RogerW

New member
אני חושב שאתה צודק במה שאמרת...

ותודה על העזרה... ובקשר לאדון ווטרס... אז ככה: אני משמיע לעצמי את: the wall + animals... הכי הרבה... ואני מזדהה עם כמה שירים ובניהם: Dogs, pigs, Comfortably Numb, brain demage, hey you, mother... ויש עוד.. אני פשוט לא מצליח להחליט על אחד... וגם החתימה הישנה... אני גם אוהב את השיר.. זה לא היה רק בגלל ייאוש..

"רגע של חוסר ריכוז ונסחפתי קצת..."

המשפט הזה רומז (במודע או שלא במודע) שאתה נמצא תחת לחץ עצום לשחק תפקיד מסוים, וקרה שנשברת ויצאת מ"ריכוז". אתה לא חזק מאנשים אחרים, אתה רק מעמיד פני חזק ומדחיק את הבעיות שלך. שמע, זה לא עוזר וזה רק נוטע בך תקוות שווא שהכל בסדר, ושרק עבר עליך רגע של "חוסר ריכוז". אמנם "החיים הם במה וכולנו שחקנים" אבל אתה לוקח את זה קצת יותר מדי רחוק. חבל שאתה ממשיך לזלזל בעצמך ובנו. כמ שאמרתי, אתה מוזמן לשתף אותנו ואנחנו נשמח לעזור.

RogerW

New member
אבל כאן אני לא משחק שופ משחק...

ולא מזלזל באף אחד.. את הדברים שאמרתי כאן אפילו המשפחה שלי והאנשים הקרובים ביותר איליי לא יודעים ואף פעם לא דיברתי איתם על הדברים האלה... כאן אני מוכן לומר הכל ומוכן לכל עזרה... התכוונתי לזה שאולי נסחפתי קצת ותיארתי את זה בצורה לא טובה.. לא התכוונתי שכאן אני גם מעמיד פנים... כך שאני לא מזלזל באף אחד כאן. ובקשר למעמיד פני חזק... זה תלוי למה הכוונה.. אולי רוב האנשים יש להם יותר בטחון עצמי ממני.. אבל לא חזקים ממני רגשית.. או איך שקוראים לזה.. אני רואה אנשים שנשברים מסתם דברים קטנים... אבל אני מחזיק ונשאר חזק למרות הכל.. ובזה אני שמח...

למעלה