משהו שמטריד אותי..

asael11

New member
משהו שמטריד אותי..

תודה לכולם על היחס. לפני יומיים שכבתי במיטה וניסיתי להירדם. לפני השינה עשיתי תרגילי נשימות במטרה להגיע לרגיעה גופנית כללית (הרגשה של ריחוף בחלל או ציפה במים.. רציתי לנקות את הראש ולהתרכז במשהו). הייתי במצב של בין שינה לעירנות כזה, שהמוח רץ אבל אני לא מרגיש את הגוף כ"כ.. בקיצור, היה לי מסך שחור מול העיניים ואז אחרי כמה נשימות פתאום כמו נפתח חלון וראיתי את עצמי יושב מהצד השני. נכנסתי לשם והרגשתי כאילו אני חסר משקל (יותר קליל מאשר במים אפילו- כאילו רק המשקל של הנשמה שלי) והרגשתי כאילו שהגוף שלי פשוט מושלם ושאם הייתי רוצה הייתי יכול לעשות איתו הכל מכל הבחינות ופתאום הקיף אותי אושר וקצת אור לבן והרבה רוגע. הרגשתי איך אני פיסית מתרומם באויר (אני לא יודע אם ריחפתי 10 ס"מ או שרק הרגשתי, או שאולי היתה זאת הנשמה שלי אבל זה הרגיש מאוד מאוד פיסי!!) ופתאום חשבתי לעצמי אולי יש לי כאן בחירה בין מוות וחיים ולמרות שממש נעים לי כאן יש לי עוד דברים שאני רוצה להגשים בחיים (במיוחד משהו אחד ספציפי מאוד) ואז הרגשתי איך שאני לאט לאט יורד בחזרה ושוב, באמת הרגשתי איך השמיכה נהנית פחות צמודה לגוף וכבר לא הרגשתי שאני מרחף בריק ושאני כבר בחזרה בגוף שלי (או שהגוף שלי בחזרה על המיטה). לקחתי שניה להתאושש וישר פקחתי עיניים ובדקתי שהכל כשורה- שכל הידיים והרגליים במקום ויש להן יכולות מוטוריות ושאני באמת על המיטה. שהו מוכן להסביר לי מה זה אמור להיות?!!?!?1? תודה רבה!

MetalSinagouge

New member
זה יכול להיות הרבה דברים.

תלוי איך אתה מסתכל על זה. יש שיאמרו ש"הנשמה" שלך יצאה מהגוף. יש שיאמרו שזה היה חלום או אולי חוויה נעימה מהרגיל של שיתוק שינה. זה לא ממש משנה, העיקר ההנאה.

staserman

New member
קרה לי משהו דומה D:

אני זוכר איך פעם הרגשתי שאני מתחיל להתרומם נגד רצוני והייתי בשיתוק, נלחצתי ובקושי חזרתי לעצמי D: לדעתי זה רק חלום, גם אני התפלאתי כמה פיסי ומציאותי חלום יכול להיות בחצלולים הראשונים שלי, בכל מקרה אם זה לא היה חלום הרי שגן עדן הינו מקום טוב יותר XD

Roy1232

New member
חוויה נחמדה מאוד שיצא לי להיתקל בה באופן דומה

אל דאגה, אתה ממש לא צריך נשמה פיקטיבית בשביל להסביר את החוויה. בעיקרון, סף השינה מלווה בחוויות הזויות שיכולות להגיע למחוזות פסיכדליים לחלוטין, ובמקרה שלך היית בטוח שעפת. כשהמוח עושה את הסוויץ' הזה בין עירנות לחלום אתה נכנס למצב של הזיות, שהוא די קצר בד"כ. אני הייתי בטוח שאני רואה את עצמי עף מעל הגוף, which is די מצחיק, כי אחרי זה חלמתי שאני עף למעלה ביחד עם הרבה דפי נייר. היא קרתה לפני כמה שנים, אבל עדיין מתמודדת חזקה מאוד לתואר חוויית השינה הכי הזוייה. נ.ב.: לא ריחפת 10 ס"מ.

asael11

New member
חחח כנראה שלא אבל גם לא הייתי משותק

זה היה יותר כמו כאילו שהנשמה שלי יוצאת מהגוף אבל בו בזמן עדיין בו כי יכולתי לשלוט בו אם רציתי. כמו שאמרתי, לא הייתי עירני מאוד אבל אם הייתי בוחר הייתי מסוגל לפקוח עיניים בכל רגע פשוט היה לי כיף כל כך ומוזר בו זמנית שניסיתי לשמר את הרגע.

Roy1232

New member
זה לגמרי טבעי, ולגמרי ממקור פיזי../images/Emo13.gif

וזה אפילו די צפוי שראית אור לבן, כי זה מה שכביכול ציפית לראות כשהאמנת שאתה יוצא מהגוף. לגבי ההערה על השיתוק, הוא מורגש רק כשאתה נכנס אליו... בזמן הגלישה לחלום התחושה כבר נהיית פחות דומיננטית. יכול להיות אפילו שהאור הלבן היה לא פחות ולא יותר חלום צלול
. ואני גם אסביר - אתה אומר שהיית יחסית עירני, ושידעת שאתה מסוגל לפקוח עיניים בכל רגע... קצת קשה לי לקבוע אם זה היה ממש חלום או עדיין בשלב לפניו, העיקר שהייתה חוויה נחמדה
.

למעלה