משהו שמח לפורים בבקשה
D dudester New member 3/3/12 #9 יש לך סטייל מגניב בעיקר כי אתה מנגן "loose", אבל קצת יותר מדי לפעמים. וזה בא על חשבון טיים. מה גם שהזזת את האקצנט בחצי תיבה איפהשהו באמצע שהפריע לי, ונשארת עם זה עד הסוף... סה"כ אחלה עבודה.
יש לך סטייל מגניב בעיקר כי אתה מנגן "loose", אבל קצת יותר מדי לפעמים. וזה בא על חשבון טיים. מה גם שהזזת את האקצנט בחצי תיבה איפהשהו באמצע שהפריע לי, ונשארת עם זה עד הסוף... סה"כ אחלה עבודה.
ב בודגוב מחלקת תופים New member 4/3/12 #12 יישר כוח! אני קרוב לעולם הכבאות כבר שנים (משפחה..), ויודע כמה זה לא פשוט ותובעני. כל הכבוד שאתה משלב תחביב כמו תופים ביחד עם העבודה. בהצלחה!
יישר כוח! אני קרוב לעולם הכבאות כבר שנים (משפחה..), ויודע כמה זה לא פשוט ותובעני. כל הכבוד שאתה משלב תחביב כמו תופים ביחד עם העבודה. בהצלחה!
V Vdrums New member 3/3/12 #10 יפה מאוד! לפני הפיזמון האחרון קצת ברחת אבל חזרת חזרה לטיים. בסוף אתה שר וכולך בשיר ואתה שוכח את הקראשים, זה היה משעשע. רואים שאתה כל כך נהנה, זה מעולה!
יפה מאוד! לפני הפיזמון האחרון קצת ברחת אבל חזרת חזרה לטיים. בסוף אתה שר וכולך בשיר ואתה שוכח את הקראשים, זה היה משעשע. רואים שאתה כל כך נהנה, זה מעולה!