משהו שמאד מרגיז אותי

y a n i v L

New member
משהו שמאד מרגיז אותי

חדשות ברדיו עכשיו שתבינו מילא שישימו חדשות בתחנות שעוסקות באקטואליה שהמאזינים שלה מתעניינים בכלל בחדשות (רשת ב', גלי צה"ל וכו') אבל למה לעזזל לשים חדשות בתחנות מוזיקה שלא מיועדות בכלל לחובבי אקטואליה , על פי מה מניחים שזה מעניין אותם בכלל החדשות ?! הרי אם זה היה מעניין אותם הם היו שמים רשת ב' או גלי צה"ל , לא ככה? תחשבו על זה ואני לא אומר את זה סתם הדבר הכי מרגיז כשאני שומע תחנת מוזיקה, זה שאני שומע בסבבה שלי מוזיקה ופתאום בלי קשר לחיים מפסיקים לי את זה באמצע עם איזה חמש דקות ארוכות להחריד של נושאים שמעניינים לי את הביצים(כמו שכתבתי אם הם היו מעניינים אותי הייתי שם רשת ב') די עם זה כבר!!! זה סתם הורס את הכיף בלשמוע מוזיקה ברדיו ואני לא היחיד שאומר את זה, עוד רבים וטובים חובבי מוזיקה ברדיו שדיברתי איתם אומרים בדיוק את אותו הדבר רק במדינה לחוצת חדשות(שזו אגב תופעה שלילית ביותר, למי שתוהה)יכולים לקרות כאלה דברים די עם ההיסטריה תנו להנות קצת למען השם

אם זכרוני לא מטעני

רדיו אסקייפ ורדיו ת"א שנחשבות לתחנות מוזיקה אכן לא מעבירות חדשות, ושאר הערוצים כנראה לא נחשבים מספיק לערוצי מוזיקה.

לא צריך להגזים לאף כיוון

בתחנת מוזיקה באמת שאין צורך בחדשות ארוכות כל שעה. גם ככה הפרסומות אוכלות לא מעט דקות שידור יקרות. יחד עם זאת להגיד שבחדשות מדברים רק על דברים שמעניינים לך את הביצים? אני מאחל לך מכל הלב שתמיד תמיד בחדשות ידברו רק על דברים שמעניינים את הביצים... לצערנו במדינה פיגועים, תאונות, נסיגה, אפילו חדשות כלכלה - כולנו קשורים לזה בדרך זו או אחרת ואני נוטה להאמין שאין תחנה שלא עשתה סקר מיקוד לבדוק אם הקהל שלה רוצה חדשות והתשובות בסקרים האלו בדרך כלל מגלות שכולם רוצים חדשות במינון זה או אחר (אלא אם התחנה משדרת באמת לגילאים מאד צעירים). נראה לי שהמינון המוצלח לתחנת מוזיקה הוא חדשות פעם ב-3 שעות. סגרנו?

y a n i v L

New member
אני שמח שאתה מסכים שפעם

בשעה חדשות זה מוגזם מה גם שלמעט אירועים חריגים (פיגוע למשל) אין כל חדש בין חדשות לחדשות(אני היחיד ששמתי לב לאירוניה במשפט הזה) הן תמיד חוזרות על עצמן , עוד פעם שרון אמר להוא וביבי אמר לזה וההתנתקות ככה וההתנתקות ככה ותאונת דרכים פה ותאונת דרכים שם די כבר !! את מי זה מעניין , בטח לא מי שבוחר לברוח למוזיקה במקום להתעמק באותם חדשות ברשת ב' וגלי צה"ל וזה לא שאני לא מודע למה שיש בחדשות , אני יודע באיזה עולם אני חי, לא צריך שיגידו לי את זה פעם אחרי פעם, זה לא שזה מדכא אותי זה סתם מאוס ומשעמם ובקשר להצעה שלך אני בעד תדירות לא גבוהה מפעם ב-12 שעות(פעמיים ביום) תאמין לי שלי זה עולה יותר מאשר לך

הצעת פשרה נוספת...

מהדורת בוקר בשמונה. מהדורת צהרים בשתים. מהדורת ערב בשמונה. ורק לא לגעת בסחורה בידיים. הלו! וכן, מינון של פעם בשעה בתחנת מוזיקה זה בהחלט יותר מדי.

מוקיונה

New member
חדשות...

לחדשות יש כמה משמעויות מבחינת תחנות הרדיו. האחת להשאיר את המאזינים שרוצים חדשות באותה תחנת רדיו, מישיעבור תחנה לשמוע חדשות נוטה להישאר שם ולא לחזור. השניה - לבדל את התחנות אחת מהשניה -למשל ברדיו אזורי שנתן בעבר חדשות מקול ישראל ועבר לחדשות עשר. חוצמזה - כל תחנה יכולה לבחור מתי וכמה חדשות לשדר, אז אולי השאלה צריכה להיות מופנית למנהלי התחנות. יום טוב

אני גם חושב באותה צורה...

למרות שהתחנות עשו צעד חיובי כשהחלו לשדר את מהדורות חדשות מערוץ 10, מהדורות "צעירות" יותר ובכל מקרה - יותר קצביות (יש אנדר ברקע, אינסרטים משודרים במהלך המהדורה ועוד). זאת אחרי תקופה ארוכה שהתחנות שידרו את חדשות קול-ישראל הישנות והאיטיות. לדעתי, התחנות צריכות לעשות שינוי מסוים. או לשדר חדשות מדי שעתיים-שלוש, כפי שכבר הוזכר באשכול זה. שידור חדשות בשעות קבועות, 3-4 פעמים ביממה זה גם רעיון טוב. או שאפשר בכלל לשדר מבזקי חדשות קצרים מאוד (מהדורה של דקה-דקותיים, סטייל מבזקי החדשות של גלגלצ) מדי שעה, לאו דווקא בשעה עגולה. אם אני לא טועה, BBC6 משתמשים בשיטה הזאת, וזה יכול להיות נחמד מאוד ולא לפגום בקצביות של התחנה האזורית או ברצון המאזינים להיות מעודכנים במה שקורה בעולם (בכל זאת, לא יעלה על הדעת שערפאת ימות, למשל, והמאזין לא יידע. הרדיו צריך גם להעביר מסרים למאזינים שנמצאים באוטו או בבית...)

למעלה