משהו שלא הבנתי

Magma99

New member
ספויילרים ^_^

לטויה היתה חברה קאהו מיזוקי (המורה) ותהיה קרציה מעצבנת שתסתובב סביבו כל הזמן (נאקורו אקיזוקי) אבל עם כל הנשים המושכות (עלק) מסביבו כולם יודעים את מי הוא אוהב באמת *חיוך של פאנגירל* לשאוראן יש ארוסה, מיילין לי הבת דודה שלו גם היא כמו נאקורו מעצבנת לא קטנה וגם צעקנית. סאקורה ושאוראן הכי מתאימים אחד לשני *_*

rocket

New member
../images/Emo58.gif

ארוסה שהיא בת דודה ? ... וטוייה יצא עם המורה שלו ? וואו. הסדרה הזאת שוברת שיאים במערכות יחסים מוזרות

S.Riddle

New member
הו, כן... ../images/Emo58.gif

מיילינג היא דמות שמשום מה נדחפה לאנימה... היא נורא לא קשורה, אבל שיהיה... היא בת דודה של לי ומאורסת לו... סינים מטורפים. בסוף היא קולטת שהוא מאוהב בסאקורה וחוזרת הביתה...
טויה יצא עם המורה שלו קאהו מיזוקי כשהוא היה בכיתה ח'. חכי חכי, כשתראי עם מי היא יוצאת _עכשיו_ את תחשבי שההצהרה שלך על "מערכות יחסים מוזרות" הייתה כל כך בלשון המעטה...
בקשר לנאקורו... ארר.... אם ראית X, את בטח מכירה את נאטאקו הבירואיד- נאקורו היא בערך ככה. היא לא בת ולא בן, אבל היא בחרה צורה של בת כי זה גורם לה להרגיש יפה. אז שיהיה o_o היא רודפת אחרי טויה בשביל... טוב נו, אני לא אספיילר, תמשיכי לראות
אני רק אגיד שזה לא ממש משהו רומנטי...

לוניד

New member
Whoa...

...He's engaged to his cousin?! It's like in 3rd world countries Isn't that unhealthy for the children of the cousins? Well, not always, but there is a danger....

OFIRB9

New member
מה?! (חצי ../images/Emo58.gif)

יש לו ארוסה!?!?? לא פייר!!!! מתי הם נפרדים?

../images/Emo58.gifמזה????

אז אם טויה ויוקיטו נגיד זוג..זה ידרדר למצב של הסדרה "דרויטיישן"? יש עוד עונה לסדרה אחרי שהיא מסתיימת? (כמה פרקים יש אניוויאי?)

Magma99

New member
??

מה זה "דרויטיישן"? 70 פרקים 2 סרטים 4 ספיישלים 12 ווליומים למנגה

Magma99

New member
הדרדרות??

גראווי זאת סדרה מעולה (והאנימה הראשונה שלי) בכל אופן חוץ מרמזים וקצת דיבורים לא מראים כלום. קארדקאפטור סאקורה זאת סה"כ סדרה לילדים.

למעלה