משהו שלא ברור לי

מומין1

New member
משהו שלא ברור לי

ב-3 חודשים שבהם יש חובת מלווה, מותר להסיע רק עוד 2 אנשים באוטו? ולאחר תקופת המלווה ועד גיל 21, כמה אנשים מותר? תודה מראש.

ALiCiA SpInNeT

New member
כן

כנראה שזה תקף עד לסוף תקופת 'נהג חדש' - שנתיים מיום קבלת הרישיון. לנהגים חדשים מותר להסיע יותר משניים בנוכחות מלווה. כמה אנשים? כמה שמאפשר הרכב(?)

אז ככה...

אתה מוציא רשיון ויש לך 3 חודשים מלווה ב3 חודשים האלה את רשי להסיע כמה אנשים שיש ברכב בתנאי שיש מלווה(כי אסור לך בלי) אתה מסיים את המלווה ואז מותר לך להסיע רק 2 אנשים בלבד עד שנגמרת תקופת הנהג חדש וכן גילך הוא בין 17-21 אם אתה יותר מ21 נמגמר המלווה אתה יכול להסיע רכב מלא

shoreran

New member
רגע... לא הבנתי משהו.

אם קיבלתי רשיון בגיל 17 אז בגיל 19 אני אוכל להסיע יותר מ2 אנשים? תמיד היתי בטוח שזה עד גיל 21 ולא בתום הנהג החדש...

ShMo0LiKiPoDa

New member
זה עדיין לא ברור, נחכה לשנה באה

שהתקנה תהיה בתוקף מעל שנתיים ונראה מה המשמעות שלה, מאחר ואפשר לפרש אותה בשני מובנים..

NewUser4

New member
גם אני סבור כך

אולם תוקף החוק יתבהר רק בסביבות נובמבר 2006. בכל מקרה עד אז זה לא אמור להטריד אף אחד, כי התקנה נכנסה לתוקף בנוב' 2004. בנוב' 2006 יוחלט האם תבוטל הוראת השעה, או לא. אם לא, כל השאלות האלה לגבי תוקף, כנראה, שיתבהרו.

לפחות ככה אני הבנתי ת'חוק

למה כי אחרי שנתיים אתה מסתיים להיות נהג חדש ואם אתה מסיים להיות נהג חדש החוק לא אמור לחול עלייך... אבל הכל נדע בנובמבר

למעלה