משהו שכתבתי

משהו שכתבתי

הקבוצה שלי בפולין עושה את הטקסים במיידאנק ובלופוחובה. בכל אופן, התנדבתי לכתוב קטע הקראה למיידנאק. מה תגידו? (כל הזכויות שמורות!!
) "ויהי היום ובניו ובנותיו אוכלים ושותים ולנים במלונם; ומלאך בא אל יהוֹה ויאמר הארצות היו משגשגות והעמים היו חיים בתוכן; ותיפול רעה ותכבשם ותהרגם רבבות רבבות לפי חַרב ואֵמַלְטה רק אני לבדי להגיד לַך; עוד זה מדבר וזה בא ויאמר אש צוררים שורפת קודש, ויהודיך נרמסים ומתייסרים וזועקים עד מאוד ואמלטה רק אני לבדי להגיד לַך; עוד זה מדבר וזה בא ויאמר חוּלל ספרך, אוּנס עמך ומאמינך נָסים ונחבאים. ויקחום והכוהם לפי חרב ואמלטה רק אני לבדי להגיד לַך; עוד זה מדבר וזה בא ויאמר בניך, בנותיך והנך, פה- לנים במלונך; והנה סופה גדולה באה ותיגע בכולם, ויחלו ויהרגו ויומתו ויושמדו וייחנקו ויורעלו ויורו וירעבו וישרפו בעודם חיים וַנידוֹם אנו לבדנו, ששת המליונים, להגיד לַך; ויקם, ויקרע מעילו ויגז ראשו ויפול ארצה וישתחו. ונידוֹם."

וואו! הדהמת אותי ../images/Emo13.gif

קטע חזק, אני אוהבת שכותבים על השואה בשפה תנ"כית, קצת הפוך על הפוך...

תודה לכולם

האמת אני לא יותר מדי מורצה מזה, אבל רציתי לשמוע מה יש לכם להגיד, במיוחד שאתם יודעים טוב מאוד כל מיני טקסטים של יום השואה.. בכל אופן, אם אתה רוצים, אני גם כותב בבמה.. (אהם אהם פרסומת מוסווית
) מי שרוצה- מוזמן!

מיכלוש7

New member
יואו... אני מרגישה חשובה ../images/Emo13.gif

קראתי ת'קטע הזה ראשונה!!
(כאילו... לא פה-באייסי) אגב-בדיוק למדנו השבוע את הפרק הזה מאיוב!!

למעלה