משהו שכתבתי..[=

Lp Fairy

New member
משהו שכתבתי..[=

אז ככה במקושרים יש באחת הקהילות תחרות על כתיבות מאחורי השירים. בחרתי את המתוקות האחרונות. אז מפאת הכבוד..[= מצפה לתגובות..

I מ י ר ב I

New member
וואי,ממש יפה

וגם ממש מצחיק,אהבתי מאוד. גם כמו שאסף אמר,המשחק עם השירים הנוספים. וגם את זה שכתבת מנקודת מבט של גבר,זה לא קל. שיהיה בהצלחה!!

Lp Fairy

New member
ואוו

האמת גם באתר קיבלתי המון תגובות חיובות למרות שהייתה לי הרגשה לא ככ טובה עם הכתיבה.. תודה [=

I מ י ר ב I

New member
נצל"ש-שיר של אייל הלר ורילי ליום הזכרון../images/Emo16.gif

http://www.ourstage.com/embed/popup/NFJLBUPWWAYX?autoplay=true&index=0&playlist=true ביום הזיכרון ה-7.5.08 בשעה 13:30 ברשת ג' בתוכנית "החול יזכור" ישמיעו שיר של אייל הלר ושל רילי לזכר גיל בדיחי,חבר קרוב שנפל לפני 6 שנים.בתוכנית יראיינו את הוריו ולאחר מכן יושמע השיר. זהו שיר שהוקלט במיוחד לתוכנית,אתם מוזמנים להאזין... לשיר קוראים: גילגולים/מילים:רילי לחן:אייל הלר גיטרות :אמי קיסר,אייל הלר הפקה מוסיקלית :בן זיידמן

טולי135

New member
האזנתי לשיר.

הוא מדהים וקשה לי לשמיעה, גם אני איבדתי חבר קרוב לפני 4 חודשים אמנם ממחלה אבל כל דבר מזכיר ונוגע, מרגש מאד. לכותב השיר הקודם, אהבתי את הכתיבה חביב קליל בהצלחה..

sivika

New member
איזה שיר יפה ועצוב):

ממש נגע ללבי.כל הכבוד מירב על כל המידע הזה. המון תודה. המילים יפות ועצובות והביצוע מרגש.הלחן מקסים

למעלה