משהו שירכך את העור

hodaya367

New member
משהו שירכך את העור

אני מעונינת למרוח משהו טבעי שירכך לי את העור(במיוחד בכפות הרגליים),שמן זית יכול לעזור??(כל הצעה אחרת תתקבל בברכה),תודה לעוזרים

dudusapir

New member
כן בהחלט

חמאת שיאה, חמאת דקל, שמן שקדים+שמנים ארומטיים. אפשרות נוספת: קרם רפלקסולוגי באיכות טובה מחומרים טבעיים כמו בחנות שלי.

hodaya367

New member
הי,אמרת כן בהחלט,על מה?

על זה ששאלתי אם שמן זית מרכך את העור?

היי הודיה

ניתן לעשות פילינג ביתי שמורכב משמן זית וסוכר / מלח ולאחר מכן למרוח קרם גוף עשיר וזה בהחלט יעשה את העבודה. אם את מחפשת משהו טבעי יותר אז חמאת שיאה/ שמן קוקוס/שמן דקל או אפילו שמן קלנדולה יעשו את העבודה נאמנה. חשוב לתת לרגליים מנוחה ואפילו לעשות אמבט מידי פעם על מנת לרכך את העור.

hodaya367

New member
הי,הזכרת פילינג ביתי שמורכב

משמן וסוכר\מלח.את יכולה לפרט על זה?מהו היחס (כמה שמן וכמה סוכר),ואיך משתמשים בזה?האם חייב לאחר השימוש למרוח קרם או שאפשר לוותר על זה?האם להשתמש בזה כל יום?תודה רבה לך

מתכון לפילינג

2 כפות מלח/סוכר על 5 כפות שמן זית את מה שנשאר אפשר לשמור במקרר וזה נשמר להרבה זמן רק שימי לב שזה בתוך קופסא אטומה. לא עושים פילינג כל יום אלא פעמיים - שלוש בשבוע תלוי בחומרת היובש. המטרה של הפילינג היא בעצם להוריד שכבות מתות של עור ולרכך את העור. לאחר מכן לא חובה לשים קרם אך רצוי כדי לשמור על תוצאות לזמן ארוך יותר.

עוז46

New member
כשסוף סוף רציתי

לרכך את העור ברגלי אמבט של חצי שעה במים חמיםםםם ומלחים של ים המלח עשו את העבודה הראשונית ואצלי העור נקרא עור ארנק בהגע הדרום אמריקאית (עור תנין). לאחר שיוף ופצירה והורדת איזה קילו עור מת להמשיך עם ההוראות של אישה של וניל.

לגבי השיוף

יש לשים לב כי המשייף עדין לעור ולא גס מידי על מנת לא לפצוע את העור. ישנם סוגי משייפים שונים , פילינג הוא אחד מהם. ישנם משייפים העשויים מאבנים שונות בדרגות קושי כאלו ואחרות. ויש משייף שטוח המובנה בתוך ידית פלסטיק שבפנים הוא שחור הוא די זול ונוח. וכמובן בעדינות בעדינות...

למעלה