משהו שחשבתי עליו

זהבית 1

New member
משהו שחשבתי עליו

הרבה לאחרונה טוב לאחרונה חשבתי הרבה על איך שבזמן שהתחלתי לאהוב את הנשמות שלי אז שמעו עליהם הרבה בארץ כמעט אין אחד שלא ידע מי הם והיום אחרי שחזרו ו=ב=ג=ד=ו=ל אני חושבת אז לדעתי הם לא מפורסמים כמו פעם בארץ פעם ממש שמעו עליהם הרבה כמעט בכל אעיתון היה עליהם כתבות פוסטרים ואני חושבת שכדי שירבו מעריצים לבויז צריכים לפרסם אותם יותר שיכירו אותם ויתאהבו בהם (אפשר שלא?) לדעתי האלבום האחרון שלהם ממש מדהימים שהבויז הוכיחו שהם לא סתם עוד להקת בנים אלא להקה שעושה גם מויזקה טובה וכל אלבום זה אלבום אצלם סתם רציתי לשתף אתכם בהרגשה שלי אם אתם חושבים שאני צודקת

elena20

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך!!! פעם לא היה

מי שלא מכיר אותם ועכשיו כל פעם שאני אומרת למישהו בקסטריט אז אומרים דברים כגון: "מי אלה? הם לא התפרקו?" "מה הם עדיין ביחד?" וזה מעצבן אותי בטירוף אנשים לא קולטים שהם אף פעם לא התפרקו.... אבל אין מה לעשות בזמן שהם לא היו פעילים צצו המון אומנים חדשים ועכשיו הם אלה שתופסים את רוב הכותרות

../images/Emo207.gif

אתמול בלילה היה TOP 10 של הבויז במקום TOP 10 של אמנים נורדיים ... זה כ"כ מוזר , שMTV שמו דווקא את ה-TOP 10 של הבויז ולא את מה שאמור להיות :-S ומי ראה את זה בכלל , חוץ ממני

זהבית 1

New member
אני מסכימה

שהם לא היו הרבה זמן וקמו אומנים חדשים אבל עדין אני חושבת שהם יכולים לחזור יותר לכותרות ושיכירו אותם יותר כי באמת אני אומרת הם הוציאו את הדיסק האחרון ורואים שהם עשו אותו מכל הלב והשקיעו בו ואני כל כך רוצה שימשיכו לדבר עליהם בארץ בנוסף לאומנים החדשים שהצטרפו

אז אולי צריך לעשות משהו בנידון

לכתוב למערכות העיתונים ולהגיד להם על זה ... שאנחנו (מעריצי הבויז) רוצים לראות הרבה יותר כתבות עליהם . כי שמתי
שלא נותנים להם הרבה צומי בעיתונים. ותמיד כותבים עליהם שהדיסק האחרון הוא לא משהו או האם הם התפרקו
אין להם על עוד מה לכתוב חוץ מ-2 הנושאים האלו , אז זהו שיש ... איפה ימי המילניום או בלק&בלו
איפה מפגשי המעריצים מישראל - לראות את ההופעה שלהם איפשהו שהוא בעולם
מה קורה פה
פתאום לא אוהבים את הבויז ...

זהבית 1

New member
מסכימ 100 אחוז

אני פשוט גדולה כדי לכתוב לעיתוני נוער אז מישהי אחרת שפחות מגילי אשמח אם יעשו את זה אנחנו צריכות לדאוג שידברו עליהם יותר ויכירו אותם יותר כי הפחד שלי שהם לא יחזרווווו אחרי האלבום הזה אני פשוט לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיהם

../images/Emo207.gifרעיונות לגלריה וכו'

א. גלריה של ביילי לבד חייבים להוסיף ב. הכר את זמרי בסב יותר טוב ג. גלריה של מפגשי הפורום זה כדאי ד. חידון בסב ?

עטר9

New member
לדעתי....../images/Emo210.gif

א' ו-ג' זה טוב וחשוב
השאר לא הבנתי מה זאת אומרת..[?]

אז ככה

ב. כול מה שידוע על נגיד על האווי השבוע וד. חידון שואלים משהו שקשור לבסב

עטר9

New member
אהה אוקיי../images/Emo210.gif

חשבתי בגלריות וזה..
... חח לא משנה...

lidor love lee

New member
אני גם מסכימה איתך... אגב...

אתם זוכרים שרציתם לשלוח מכתב לדודו טופז שיביאו את הבוייז לארץ? אז מה נסגר עם זה בסוף? לדעתי כדאי לנסות לכתוב לו...

כי אוטוטו הם מסיימים את מסע ההופעות

ואז זהו ... הם נחים ואז אולי הם יחזרו בשנת 2007. לשם מה להתאמץ ? מילא המון ניסו בעבר לעשות את אותה דרך , ובינתיים אין הוכחה שזה עבד :-S נראה מתי שהם יתחילו עוד פעם עם סיבוב ההופעות אז כבר נדבר ... הבנת
ודרך אגב , מה אתן חושבות על החתימה החדשה שלי
חמודה , נכון

למעלה