משהו שחשבתי עליו....

משהו שחשבתי עליו....

בואו נעשה לוגו לשירים של הראל
בצייר, בפוטושופ, במה שאתם רוצים, אתם בוחרים שיר שהראל שר, ועושים לו לוגו, תמונות של הראל כשהוא שר אותם, כותבים את השיר איך שבא לכם, תמונות שמזכירות לכם את השיר, מה שבא לכם

אתם מעצבנים אותי ../images/Emo4.gif

בואו נשאיר את זה לאחרים.... שאחרים יעשו.... שהמוכשרים יעשו.... אנחנו רק נשב בצד, לא נעשה כלום, לא נתרום בכלל, שאחרים יתרמו ויעשו. אנחנו רק נגיד כל הכבוד ולא נטרח להזיז את האצבע בכלל... אנחנו לא מוכשרים, אף פעם לא ניסינו כי מההתחלה החלטנו שאנחנו לא טובים... אנחנו סתם ניתן לכם תירוצים לזה שאנחנו לא עושים כלום.... יותר טוב ככה. אל תעשו כלום, בסדר? אני סתם אפתח לי הודעות, כל העצלנים שרוצים להרגיש טוב עם עצמם יגידו "וואו רעיון יפה" יתקעו את האבל המגעיל שלהם וימשיכו בחייהם כאילו כלום.

יעלי אל תעלבי.. ../images/Emo60.gif

אני דווקא ממש אוהבת את הרעיון שלך! אנשים, לא חייבים להיות מעולים בפוטושופ בשביל לשתף פעולה.. פשוט תציירו איזה משהו עם הצייר ותוסיפו תמונה או משפט.. ותשלחו גם אם יצא מזעזע.. שתפו פעולה, מקסימום נצחק עליכם קצת

וזה לא שאני לא עושה כלום..

עובדה שאני כן לקחתי על עצמי את ה"בונוס השבועי"
ורק שתדעי שכתבתי הודעה עם רעיון למשחק חדש וביוק כשסיימתי הייתה לי הפסקת חשמל. אתם סתם לא יודעים להעריך דברים
.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo109.gif

גללל, תזיז תתחת שלך תזיז תעכבר ותתחיל לעשות לוגו!!!!!! אני הייתי עושה בשמחה אבל אין לי תוכנההה, והצייר שלי מקולקל...כל הזמן נתקע!

חח יפה../images/Emo9.gif

הדבר היחיד שאני יודע לעשות בתוכנה הזו זה להדביק את התמונה><...חחחח

ליוי (הכינוי החדש שלךל אצלי) ../images/Emo109.gif

את מוכשרת בטירוףףף ואני לא צוחקתת!! למדת פעם על עיצוב גרפי?

למעלה