משהו שונה קצת..... ערב טוב, איך הייתם מתרגמים GENERATION GRADING SYSTEM? תודה ושבוע נעים אביבית
K kidron11 New member 15/6/13 #1 משהו שונה קצת..... ערב טוב, איך הייתם מתרגמים GENERATION GRADING SYSTEM? תודה ושבוע נעים אביבית
פ פעמונית6 New member 15/6/13 #2 האם קימת אפשרות להגיע למסמכים בעיר קישניב שבחבל בסרביה כמו תעודות לידה ונשואין משנים 1880,1870,1913? אם כן כיצד? ובאיזו שפה רוסית או רומנית? תודה
האם קימת אפשרות להגיע למסמכים בעיר קישניב שבחבל בסרביה כמו תעודות לידה ונשואין משנים 1880,1870,1913? אם כן כיצד? ובאיזו שפה רוסית או רומנית? תודה
S soring New member 16/6/13 #3 ברוסית - רומניה שלטה לפני 1812, ובין 1918- 1940 אבל אין לי מושג לגבי גישה
Y yagury New member 18/6/13 #7 באתר JewishGen העיר קישינב נמצאת באזור בסרביה / מולדביה. רשימת מרכיבי בסיס הנתונים של Bessarabia SIG דף החיפוש בבסיס הנתונים בהצלחה יוסי יגור
באתר JewishGen העיר קישינב נמצאת באזור בסרביה / מולדביה. רשימת מרכיבי בסיס הנתונים של Bessarabia SIG דף החיפוש בבסיס הנתונים בהצלחה יוסי יגור
ל לאה טייכר New member 18/6/13 #6 גם אני - תעודות נישואין מקישינייב 1904 נאמר באתר של JewishGen שניתן למצא אצל המורמונים - אבל..לא. אין. גם עם ציון מס' המיקרופילם. מה עושים? לאה
גם אני - תעודות נישואין מקישינייב 1904 נאמר באתר של JewishGen שניתן למצא אצל המורמונים - אבל..לא. אין. גם עם ציון מס' המיקרופילם. מה עושים? לאה
S Smadar Gilboa Member 18/6/13 #8 לאה, הקישי על Bessarabia Vital Records Databa בראש העמוד עם תוצאות החיפוש. לאחר ההסבר מופיעה טבלא עם מספרי המיקרופלים לפי שנים. אני חושבת שמספר המיקרופילם שמופיע ליד רישום הנישואים אינו נכון. מקווה שיעזור. אם לא אני מציעה לכתוב ל - UKRAINE-SIG
לאה, הקישי על Bessarabia Vital Records Databa בראש העמוד עם תוצאות החיפוש. לאחר ההסבר מופיעה טבלא עם מספרי המיקרופלים לפי שנים. אני חושבת שמספר המיקרופילם שמופיע ליד רישום הנישואים אינו נכון. מקווה שיעזור. אם לא אני מציעה לכתוב ל - UKRAINE-SIG
ל לאה טייכר New member 19/6/13 #9 סמדר, הייתי ב FHL -אכן טעות ניסיתי בדף שלהם להיכנס דרך השם, רק העיר, רק המספר של המיקרופילם וויחד כל הנתונים - לא קבלתי תוצאות. כתבתי לBessarabia SIG ועפ"י הצעתך אכתוב גם לאוקראינים, המספר אינו נכון/אינו מדוייק. תודה על עצתך, שכרגיל טובה! לאה
סמדר, הייתי ב FHL -אכן טעות ניסיתי בדף שלהם להיכנס דרך השם, רק העיר, רק המספר של המיקרופילם וויחד כל הנתונים - לא קבלתי תוצאות. כתבתי לBessarabia SIG ועפ"י הצעתך אכתוב גם לאוקראינים, המספר אינו נכון/אינו מדוייק. תודה על עצתך, שכרגיל טובה! לאה
ל לאה טייכר New member 19/6/13 #12 אין עלייך! תודה , תודה! שמחה ומודה לך על הסיוע. תמיד אינך מוותרת, ותמיד בשאיפה למצא את נקודת הסיום הנכונה. כיף! לאה
אין עלייך! תודה , תודה! שמחה ומודה לך על הסיוע. תמיד אינך מוותרת, ותמיד בשאיפה למצא את נקודת הסיום הנכונה. כיף! לאה