משהו שהפריע לי

גאלתיאה

New member
משהו שהפריע לי

נכון שדובר פה בעבר על אי עיקביות מסויימת באופי הדמויות, אבל מה שהכי הפריע לי היה שעד לפני כמה פרקים, היה לוורוניקה חבר, שהיא חיבבה מאוד ואולי אפילו התחילה להתאהב בו (רואים שהיא מתחילה לפתח רגשות אליו) והוא נראה בחור חמוד ורגיש ביותר, שמלבד משהו קטן שיכול להיות בלתי מזיק (הזמנת חדר במלון בליל הנשף) מוצג כבחור די מושלם. ואז, לפתע פתאום, בלי כל הזהרה מראש, אנחנו רואים שהוא בעצם עבד על וורוניקה ועל כולנו, והוא חרא של בחור, סוחר סמים שבגד בה ובחברים שלו. היא כמובן, עולה עליו בלי שום בעיות ומתגברת עליו בעוד פחות. כמובן שמאותו הפרק הוא לא מוזכר אפילו ברמיזה. אז בסדר, הבנו שהתסריטאים החלו למשוך בכיוון של וורוניקה ודנקן, אבל נו, באמת, לפחות שתבכה עליו, שתיפגע, שיראו סדקים מוקדים בהצגה של המושלמות שלו, שהפנים האמיתיים שלו ייחשפו באיטיות, שתהיה לזה איזושהי השפעה על אחת מהדמויות, משהו....

buffgirl

New member
אני חושבת שאולי הוא ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

פגע בה כל כך שהיא החרה לא להיזכר בו, או לחילופין, הוא לא היה כל כך חשוב לה כמו שחשבת. ויכול להיות, מה שאני חושבת, שאין טעם להזכיר אותו, אין שום סיטואציה מתאימה לכך.

SpinZ

New member
זה פשוט לראות את הדמות

הדמות של וורוניקה עברה הרבה טראומות, כולל אולי אונס, והעזיבה של אימה, וכנראה שהדמות שלה באמת מתצפית "מה שלא הורג, מחשל", אז כנראה שהיא יותר חזקה מלבכות על איזה שהוא בחור

hadas168

New member
קצת מפריע

משהו שדי מפריע לי הוא שהרי כל הקטע של האונס... לא ראיתי שנגעו בו חוץ ממשפט אחד בפרק האחרון ולא רואים שהדמות שלה בכלל כביכול "חיה"עם מה שקרה לה

היא באמת לא חיה עם זה

היא מנסה להתעלם מזה, להדחיק, לחשוב על זה כמה שפחות ודי מובן למה

Phoebe D best

New member
חוץ מזה...

עם כל הדברים שקרו לה כנראה שזה לא הדבר שהכי השפיע עליה.. וגם היא לא זוכרת שאנסו אותה אז פחות כואב לה על זה... אם היא הייתה זוכרת זה היה משפיע עליה יותר!!

למעלה