משהו שהמצאתי..

ניקולי

New member
משהו שהמצאתי..

מכתב שנוגע ללב, מכתב לאמא.... אמא,לו יכולתי לחזור אל חיקך,לא יכולתי לחזור אל בין זרועותייך,לו יכולתי לחזור לימים ההם בהם הייתי בן יומי ויינקתי את שדייך, לו יכולתי להרגיש את חום גופך כשליטפת את ראשי הרך וגרמת לי לחיוך רחב,לו יכולתי לשכב לצידך כשעטפת אותי ברוך ושמרת אותי מכל פגע, לו יכולתי לראותך ולאמר לך עד כמה אני אוהב. גם כשחל בך השינוי הגדול ובי התעללת יומם וליל,כשקראת לי טיפשון והכית אותי בלי סוף, גם כשהמקל נשבר על גופי, וברזל חם שרף את ליבי,גם כשאותי לא רצית לראות, והתייאשת עד מאוד,גם כשהשפלת אותי מול חבריי,ונתת לי להרגיש כ"כ מקופח,גם כשלא ידעתי מהו חום בימים שחדר בי הקור,גם כשהיינו רבים כל היום,והיו לי ימים של מחסור,גם כשחשבת רק על עצמך,כשאמרת לי שאני מפריע בדרכך,היום אני בן 27 ויש לי אישה נפלאה,יש לי ילד וגם ילדה, ואני חושב עלייך אמא, ואני חולם אותך,ואני מתגעגע אמא כי אין לי מנוס מאותה מחשבה..כתבתי לך שיר אמא ואותו רוצה שתקראי.. אותי גידלת מחצית מחייך כאשר האושר בעינייך ובזמן שיש ויכוח הכל יחלוף כמו ברוח כי אותך אוהב מכולם את לי אמא היחידה בעולם אמא יקרה שלי על הכל אני סולח, לו תתני לי עוד רגע לחלוק בחייך,עכשיו איני יודע היכן את או מה את עושה, הראי לי אות, הראי לי דרך רוצה אני להגיע אלייך, רוצה אני להרגיש את ליבך, ולאמר לך עד כמה אני אוהב, כי אין יותר מאמא ולעולם לא תהיה, רוצה אני להראות לך את נכדייך,ולגרום לך לאושר עד לשארית חייך, כי לא מגיע לך לסבול, אני כבר לא יכול,אמא יקרה לי מכל לך אני מודה שהבאת אותי לעולם גם אם סבלתי כ"כ ולך אני חייב חיבוק אחד גדול כי את בשבילי הכל

angel151

New member
../images/Emo16.gifואת המכתב שכתבת אני אשמור

בוקר טוב. כל כך נגע לליבי דמעות החלו לרדת באת קריאת שורות המכתב. אוהבת אני את ילדיי הכי הכי הכי הכי הרבה בעולם!!! נשמות מלאכים טהורים שלא פגעו באףאחד בעולם הזה ,כל מה שהם רוצים זה מישהוא בעולם הזה שיאהב אותם, יחבק, יאמר מילה טובה על כמה הם נחוצים וחשובים. מקווה שהילדים שלי יסלחו לי כי הכל כנראה מתחיל להיות יותר מדי מסובך גדול ומסורבל. בה"ס וכל שאר הדברים החומריים של החיים אין להם משמעות או חיוניות בחיי כל מה שאני רק מבקשת ומייחלת ליום הזה שיבוא נדבי וטומי ויאמרו אימא את אימא שלנו אנחנו אוהבים אותך ... מעולם מעולם מעולם לא שמעתי זאת מליבם.. אלה שינאה ורק ניזרע שינאה בהם כלפי אימא. ועל מה על כי אוהבת אני אותם עד סוף. אוהבת ענת

מיקי 35

New member
אנג´ל יקרה...

מה שכתבת מאוד נגע ללבי... יש לי כמה נקודות למחשבה, (ופה יכול להיות שאני מפספס...) אהבה הוא מושג שצריך להביע, להראות, להפגין... תשאלי את עצמך, כמה פעמים השבוע אמרת לטומי או לנדב שאת אוהבת אותם ? כמה פעמים השבוע חיבקת אותם וליטפת אותם והראית להם כמה הם חשובים לך ? כמה את מוכנה להילחם למענם ? אנא אל תראי את זה כביקורת, כי מי אני שאשפוט אותך ? אלה רק נקודות למחשבה. ילדים מרגישים אהבה, ומחזירים אותה פי אלף... אבל כדי שהם ירגישו צריך להפגין אותה, בלי פשרות, בלי תמורה, בטוטליות מוחלטת וגמורה. אני מאחל לך מכל לבי שתצליחי, אני מאחל לך מכל לבי שתשמעי מהם את המשפט המיוחל... תפגיני אהבת אינסוף כפי שאת מרגישה אותה בתוכך, וגם תקבלי אותה בחזרה... זה אולי ייקח זמן אבל זה יבוא !!!

angel151

New member
מיקי היקר../images/Emo39.gif רשמתי תשובה בפרדס

שם למעלה לא הייתי אתמול אז היה קצת מת אני רואה.. טוב לפחות אני משהוא.. אז תקרא בבקשה ברור הכל יקח זמן אבל אפילו עם השיג משהוא הכי קטן זה יהיה עולם במלאוו.. תודה . לא רוצה תמורה מהם כי בזמן שאומרים לי בת זונה אח"כ אני עדין אומרת רק נדבי אל תקלל זה פוגע. וממשיכה לנשק ולאהוב יותר מעצמי אפילו ,אין להם אהבת אב אלה רק אם. מרב שאני חברה איתם אז זה נקודת שבירה שהם צריכים את הגבולות ואני לא מסוגלת לתת להם כי אנני יכולה לראות כאב , או סבל!! תקרא אז תבין ולכן הילדים זקוקים לדעת המומחים ליד קשה ! אני לא מסוגלת ליד קשה מאוד מצטערת אבל אני לא יכולה!!!

מיקי 35

New member
ניקולי...

זה יפה ומרגש... אבל... אם תרשי לי... האם זה לא קצת תלוש מהמציאות ? כי ילד שחווה מכות והשפלות מאמו לא מתגבר כל כך מהר על הכעס, על תחושבת העלבון, על הכאב הנפשי... האם אני טועה ? מה דעתכם ?

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך כל פעם שיש לי וויכוח עם אחד הילדים ואני רוצה לבקש סליחה אני פותחת את המערכת חזק חזק ושרה להם את השיר הזה אחר כך הם תמיד אבל תמיד באים ונותנים לי חיבוק ונשיקה ואני להם מיקי ילדים שחווים מכות והשפלות לא רק שלא יכולים לסלוח בקלות אלה מקבלים מזה המון המון משקעים ודברים שהם לוקחים איתם לחיים אחד מפנים ונוהג אותו הדבר אחד מפנים ונוהג דווקא בגלל זה הפוך לגמרי מי יודע שלא נדע

ניקולי

New member
נכון ידידיי

נכון ילד שיש לו משקעים איומים מאמא לא בקלות סולח המכתב שכתבתי ברור שהוא לקוח מהמציאות המרה, ברור שישנם ילדים בעולם שסובלים כ"כ אבל.. וכאן יש את האבל כשילד גודל ומביא ילד אחר לעולם יודע שאין כמו אמא למרות הכל למרות הכעס ולמרות המשקעים..אותו בחור שכביכול שולח לאמא שלו את המכתב לא יודע היכן היא מבקש למצוא אותה כנראה אחרי כ"כ הרבה שנים שלא ראה אותה.. הוא דוקא במכתב מזכיר את הרגעים שבו היתה לו אמא בכל מובן המילה אמא שחיבקה ליטפה ו.. גם את המשקעים שהכיתה ללא הרף. הוא יודע בתוך ליבו שברגע שעשתה כזה דבר היתה בעצם מסכנה והוא אף מרחם עליה ורוצה לתת לה לזכות לראות את הנכדים שלה. אותו בחור לא יודע מה מצבה של אמו יכול מאוד להיות שהיא בכלל לא בחיים ואז.. הוא לא יסלח לעולם לעצמו שלא ניתנה לו הזכות לזכות באמא!! וכמו שנופר שרה.. כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה. כמו דאגה של אמא ואין בעולם שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.... ולך אנג´ל יקרה, אני בטוחה שמה שכתבת כרגע הן מילים שיוצאות מתוך ליבך מי ייתן ותזכי עוד בחייך לאהבתם של ילדייך.. קבלי ממני
וחיזוקים להצלחה ולאהבת ילדייך.... ניקול*

מיקי 35

New member
ניקולי יקרה שלי ../images/Emo24.gif

את כל כך צודקת... ילדים שחוו ילדות קשה הם מלאי משקעים, ונכון, כל אחד מגיב בדרכו, ועפ"י אופיו... אמא זה הרי מושג כל כך קדוש... ואין מה לעשות אין לה תחליף ולא משנה מי היא ומה היא עשתה... לבי עם כל אותם ילדים שלא זכו לליטוף ולחיבוק של אמא, כי עבורם, משהו בפנים מת... לא התפתח... משהו בתוכם מונע את האושר המוחלט... וזה פשוט עצוב

בל נשכח

שילד הוא כמו
איך שנשקה אותו ככה הוא יצמח ניתן לו אהבה חום יחס עידוד הוא יצמח לתפארת לא ניתן הוא ינבול או יצמח עקום

Crossface

New member
.....

זה היה די קשה לקריאה ברגע שמתעלמים מהקטע של אולי זה לא הגיוני, זה די עצוב, ילדים שסובלים מהתעללות אבל עדיין אוהבים את אמא זה מזכיר את הנשים המוכות שעדיין אוהבות את בן זוגן דווקא היום ראיתי על זה משהו בעיתון בחורה שחבר שלה דפק לה את הראש בקיר ביטלה את התלונה כי היא "אוהבת אותו"

ניקולי

New member
חס וחלילה לא להשוות

אביחי ראשית תודה שקראת את אשר כתבת ותודה שהתיחסת!! אבל אין להשוות בין בן זוג/חבר לאמא חס וחלילה לא ייתכן הדבר הרי ש.. בעל/חבר/בן זוג ניתן להחליף..אמא לעולם לא וכל מה שתעשה אמא שלך תשאר אמא שלך לנצח גם באם הינך ילד מאומץ ואומרים שילד מאומץ מחשיב את אמו המאמצת לאמא ביולוגית (בגלל היחס שלה אליו ובגלל השנים שגידלה אותו) אבל.. ושוב האבל הזה אמא שילדה אותך היא אמא שלך לעד!!

sidi

New member
שיר אחר אבל בכל זאת ../images/Emo13.gif

כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שנתנה לי את חיי בשמחה ובכאב אמרה "קדימה" כסתה אותי מנעורי וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים כבר שנים אני חושב שאין כמו אמא זו שבישלה לי מטעמים כשכשלו רגלי אותי תמיד הקימה כסתה אותי כל השנים וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים וזה יושב אצלי בלב כי אותה אני אוהב כל חיי בשבילה אני מושלם הכוכב של העולם מנעורי אמא, בזמנים קשים את הכאב הפנימה בחיוך כובש היא את כולם הקסימה את הנפש היא כובשת מבפנים אמא, מחשבות עולות ומתחזקות בי פנימה את החלומות שלי תמיד הגשימה את הנפש היא כובשת מבפנים

angel151

New member
סליחה!!!!!! מה !!!!

על מה אתם בכלל מדברים ???? איך הגעתם למסקנות כאלה מטופשות שאין לזה כל שחר!!!! בחיים בחיים בחיים לא הרמתי יד עליהם!!!!! השפלות מאימו?? סליחה??? איך אתם מעיזים לאמר דברים שלא היו ולא נבראו...??? אני זו שמקבלת כל הזמן השפלות מהם מהאבא ומהילדים שלי . אני זאת שמרשה להם את כל הבית , החברים . מה שנשאר לי זה החדר שלי לבלות בו.. אני זו שלא יוצאת מהבית, לא יוצאת לטיולים .. עלמנת להיות איתם. כל יום כל יום מקבלים הם חיבוק ונשיקות על אף הקללות על אףהכל!! אז מהר מה ר מהר תחזרו בכם כי אין לזה כל שחר ומציאות!! אתם לא מכירים ולא יודעים את כל התמונה. אז הזהרו מלהסיק מסקנות ללא ידיעה נכונה .

ניקולי

New member
אנג´ל

רק רציתי שתדעי ורצוי שתדעי אף אחד לא התכוון אלייך את המכתב הזה שרשמתי רשמתי סתם צתוך מחשבות פנימיות ולא בגלל שאני חושבת שמישהו מתעלל בילדים שלו. שלא תחשבי חלילה דבר כזה, כי ממש ממש ממש לא התכוונתי אלייך. ודרך אגב את מכירה את הפתגם הזה על ראש הגנב בוער הכובע? נשמה אני מקווה שעכשיו זה ברור לך חד וחלק איש לא התכוון אלייך... וזהו בזה הסתיימו דבריי בנושא אני לא מתכוונת להגיב יותר ... ניקול*

ניקולי...

מה שכתבת מאוד מרגש... אמו הכתה אותו עד זוב דם ומיררה לו את חייו... אני לעומת זאת (כמובן שחלילה אם זה היה קורה, אבל תודה לאל יש לי אמא חמה ואוהבת) לא הייתי סולחת לעולם, קצת קשה לי להבין איך אפשר לסלוח לאמא, אבא או כל גורם שמכה עד סבל וללא גבולות, אני הייתי מתנקמת כל חיי בהורים שכאלה.. טוב... מה שלומכך? מה שלום כולם?

ניקולי

New member
קטנה וחמודה

תראי אני חלילה לא שופטת איש אני אישית אני לא יודעת איך הייתי מתנהגת אילו חלילה וחס אמי היתה מתיחסת אליי בצורה כ"כ משפילה וכואבת, ברור שקרו דברים מעולם וכל אחד שופט בדרך שלו אבל.. אני חושבת שילד שעדין לא מוכן לסלוח לאמא שלו ברגע שאמא הולכת לעולמה וילד מגיע לקברה רק אז..אולי אני אומרת ואל תתפשי אותי במילה רק אז (ואני מדברת על אחד שלא סלח לאמו שהתעללה בו עוד בהיותה בחיים) אז על הקבר החם (לא עלינו) מביע רגשיי חרטה על כך שלא ניתנה לאמו הזדמנות נוספת. ושוב אני לא מאחלת לאיש מאיתנו להרגיש כך לעולם לא!!! זהו אני רואה שפתחתי נושא רגיש במיוחד..אבקש ברותכם לסגור את הנושא כי אני לא מתכוונת לדרוך על שום פצע של אף אחד.. אוהבת ניקול*

למעלה