משהו שהכעיס אותי

משהו שהכעיס אותי

ביום שהיה את הטקס לשחרור אושוויץ בפולין עצמה אני לא מבין למה ערוץ שתיים הערוץ של המדינה לא היה יכול לשדר את הטקס ? זה היה מוריד מכבודו להשים שעה וחצי טקס כל כך חשוב זה היה מוריד מכבודו להשים את זה ? מדוע ?????????למה זה לא חשוב כמו כל סדרה מטומטמת אחרת ? זה הרבה הרבה יותר חשוב פי כמה וכמה. ועוד משהו אצלי בביצפר הצוות של המורים לא חשב בכלל שזה הגיוני בשיעור להזכיר את זה איך אפשר להיות כל כך אטומים ? איך אפשר לעבור על הנושא הזה בלי להזכיר אותו אפילו פעם אחת לפי דעתי זה בושה כי צריך להזכיר ולא רק ביום השואה.כי זהו הניצולים לאט לאט הולכים למעלה לעולם הטוב. וחייבים לזכור ולא לשכוח!אז שעה אחת להזכיר לדבר לכאוב יותר חשוב מכל שיעור מתמטיקה,אנגלית ספרות וכ"ו.כי זה שיעור לחיים לספר על המקום שהאנושיות נגמרה שלא היתה שמה יותר וכמה חשוב תמיד להיות בני אדם טובים. אצלכם בביתי הספר הזכירו ? עשו משהו ??

גם אצלנו לא עשו כלום...

והאמת שזה גם אותי עיצבן מאוד... כאילו אנחנו העם שנושא השואה הכי משמעותי בשבילו ולא מציינים 60 שנה לשחרור אושוויץ..

גיא, תפנה למועצת התלמידים

בבית הספר שלך, להם הזכות, החובה לפנות להנהלת בית הספר ולגרום להם לשים לב לטעות שנעשתה פה. יום נעים, עומרי

trigotrigo

New member
וזה לא היה באף ערוץ?

כי אם זה היה בערוץ אחר, אז זה כנראה עניין של זכויות שידור..

לונושקה

New member
אמממ ת'אמת..

שאני ראיתי את הטקס בערוץ 2 אז אין לי מושג על מה אתה מדבר בכלל... ואפילו אני וחברה שלי שהיינו ביחד בפולין דיברנו בטלפון בזמן הטקס ואני ראיתי אותו בהתחלה בערוץ 11 או 10,והיא אמרה לי שהצבעים בערוץ 2 הרבה יותר טובים ושאני אראה שם...

אולי הראו חלק מהטקס בערוץ 2

בערוץ 10 ו11 אני בטוח שהיה כי היה על זה פרסומות והיה רשום שיש אולי בערוץ 2 עשו משדר מיוחד קטן בישביל זה אך הם לא הראו את כל הטקס

הם באמת לא הראו את הכל

ערוץ 2 הראה את הטקס רק עד החלק של הדלקת נרות הזכרון. את כל הסוף המדהים הם פספסו.

למעלה