משהו שהכנתי...

greenkid

New member
משהו שהכנתי...

מכיוון שבזמן האחרון דיי משעמם לי ואין לי יותר מידי מה לעשות החלטתי להיות קצת יצירתי וליצור משהו. בגלל שאני חולה על הסרטים של מלחמת הכוכבים החלטתי לעבוד על דגמים של חרבות של כל הדמויות האהובות עליי... החרב הראשונה שהכנתי היא של יודה הגבר! (מה אתם אומרים עליה?) עכשיו אני עובד על החרב של דארת' וידר... בקרוב אני אעלה גם תמונות שלה...

greenkid

New member
בעיקר פימו...

לקחתי מוט ברזל חלול עטפתי אותו בפימו אפור ועליו בניתי את העיצוב של החרב. בתוך החרב החלולה שמתי את הלהב הירוק וסגרתי את החרב מלמעלה. הכנסתי את הכל לתנור לאיזה 10 דקות וזהו! החרב פשוט קשיחה בטירוף ואפשר לעשות איתה הכל, וכן הלהב יכול לצאת ולהיכנס לחרב.

greenkid

New member
החרב של וידר...

זהו! הרגע סיימתי את החרב של דארת' וידר אני חושב שהיא אחת היצירות היותר טובות שלי... מה אתם חושבים??? אם יש למישהו המלצות בנוגע לעוד חרבות אני אשמח לשמוע, ואני אשמח גם אם תפרסמו את התמונות של החרבות שיהיה לי ממה לפסל...

Lu Tze

New member
מגניב.

רק שאלה אחת: איך הצלחת לגרום לקרן אור לצאת מהחרב? (סתם, צוחק)

MajorWinters

New member
נסה לקורא טוטוריאלס

יש באינטרנט מדריכים איך לעשות שהלהב יראה ממש כמו בסרטים... חפש את זה.

greenkid

New member
אני יודע...

בעיקרון עשיתי את התמונה הזאת עם lsmaker היא לא הכי טובה לתמונות אלא יותר לסרטים וכאלה, אבל לא היה לי ממש כח להתאמץ. אבל אני חושב שגם זה נחמד ככה. אבל תודה בכל זאת!

Count Dafooku

New member
A Jedi Knight you have become

גולת הכותרת של חניכתו של אביר ג'דיי אל תוך המסדר הוא משהצליח לבנות בעצמו את סיף האור שלו.

למעלה