משהו שהכנתי...

dreamgod save

New member
הקוד הוא

14120 ותכנתתי את זה ככה שרק אם זה יהיה וישאר בזמן הלחיצה על "הכנס קוד". אז זה יהיה נכון. שום דבר אחר לא יכול להכנס במקום... עבדתי רק על הקטע הזה שעה..

מה אתה בדיוק רוצה?

זה לא משחק, זו מיני-תוכנה קטנה שדורשת סיסמא. זה הכל. לאיזה פידבאק אתה בדיוק מצפה?

Brusi

New member
מבחינה משחקים זה די משעמם וגרוע

מבחינה תכנותית אין לי איך להגיב כי לא צירפת קוד מקור גם מבחינה גרפית זה לא כזה מרנין... אם כך, על מה בדיוק אתה רוצה תגובה?

dreamgod save

New member
שלושה ימים לוקח לכם להגיד את זה...

אני הכנתי את זה כדי לצרף את זה למשחק... זה לא משחק, זה לא אמור ליהיות כיף... אבל כחלק ממשחק... אין לזה מקום במשחק? (שוב אני מדבר על tgf.. זה הפורום לדבר על זה... אל תזרקו.. לא שווה... VB יותר טוב...)

Brusi

New member
בנית משהו מוזר ולא ברור...

וגם לא מאוד קשה לתכנות לכן לא ברור איך אתה רוצה שנגיב...

אל תבין אותנו לא נכון.

אנשים פה מאוד רוצים לעזור, אבל לא בדיוק ברור מה אתה רוצה. הרי המיני דבר שהכנת עובד, לא? לא היה ברור איזה פידבאק אתה רוצה. אני מבין שיצרת מערכת קודים למשחק כדי לאפשר לשחקנים להתחיל משלב שכבר הגיעו אליו, נכון? מה בדיוק אתה רוצה לשפר בזה? איזו חוות דעת אתה מחפש?

dreamgod save

New member
המערכת של הקוד זה לשים במקומות

במשחק- כמו מעבדה של בסיס סודי וכאלה.. כאילו הולכים לזה ואז מופיע המסך- (אפשר להמיר את המראה הזה במראה אחר.. וזה יכול ליהיות גם מילים). אני רוצה שתגידו לי איפה אתם הייתם שמים את זה.. ואיך זה היה נראה.. אילו שימושים במשחק אני יכול לשים את המנגנון הזה לפי דעתכם.. ד"א- לא כל כך מעלים לפה משחקים.. ראיתי בהתחלה רק את הקישור לworms breakout.. שזה מגניב... זה פורום מפתחי המשחקים.. ואין כמעט עבודות של משתמשים..

.....

לא יודע מה להגיד. אתה כבר לא מבקש ביקורת על מה שעשית כמו שאתה בעצם שואל אותנו לחשוב בשבילך על רעיונות למשחק. מעבדה של בסיס סודי נשמע בסדר גמור, לך על זה.

למעלה