משהו שהבנתי היום

MsPiggy

New member
משהו שהבנתי היום

וקודם כל הקדמה: יש לי בעיה של ביטחון עצמי, תמיד הייתה לי בעיה כזאת, יש לי בעיה ביחסים בין אנשים, אני תמיד חושבת שאנשים נגדי ושהם שונאים אותי והם פשוט לא אומרים את זה ואני תמיד מוצאת סיבות למה זה קורה. מאז שהתחלתי לקיים את ארבע הסכמות אני חשתי בשיפור, אבל אני עדיין עושה את זה, כמו המקרה הבא... יש לי חברה נורא טובה שאני מכירה אותה כבר בערך 3 שנים וחשבתי שאני חברה מאוד טובה שלה ושאני קרובה אליה, אבל יש בי פחדים - תמיד יש בי פחדים, היא אדם מאוד חברותי והיא מתחברת עם כולם - לאחרונה היא שוב פעם מצאה לה עוד חברים שלומדים איתי ואני הרגשתי שדוחקים אותי הצידה, הרגשתי כאילו איכפת לה יותר ממני, אני שהיא מכירה אותי במשך 3 שנים מול האנשים האלו שהיא רק מכירה אותם חודשיים. כעסתי... זה פגע בי - זה גרם לי להרגיש כאילו כל מה שהיה לא נחשב ועכשיו זורקים אותי לפינה. ואז קרה לי משהו היום - לפני הבגרות שלי במתמטיקה, שהיא סיימה באותו הרגע אני וחברה שלי עמדנו מחוץ לכיתה ואז היא רצה בקריאות שמחה לעבר חברה שלי, טיפה מתעלמת ממני, ואמרה שהיא קיבלה 100 ושהיא בדקה את כל התשובות הסופיות שלה והן יצאו נכונות. אבל אני לא כעסתי - אני גם לא הרגשתי דחוקה לצד או שהיא שונאת אותי - במקום זה הרגשתי פתאום מה שהיא מרגישה, היא לא מרגישה כאילו שאני דוחה אותה והיא פוחדת להתקרב אלי. הבנתי אז שזה באמת מה ששידרתי החוצה - אני חשבתי שהיא שונאת אותי וככה הרחקתי אותה. זה נחמד להפסיק לחשוב שאני מרכז העולם ולדעת מה אנשים אחרים חושבים - אני מגלה הרבה דברים חדשים.

MsPiggy

New member
נו קדימה! תסתכלו! זה לא קובץ גדול

רק 5 KB לא ייקח לכם הרבה זמן להעלות אותו למחשב...

MsPiggy

New member
תודה ../images/Emo6.gif

אני לא ציירת - אני סתם אוהבת לשרבט בשיעורים, במיוחד שיעורי כימיה... אבל עכשיו אני פשוט העברתי את המחברת כימיה שלי למישהו בי"א יחד עם מבחנים כדי שהמורה לא תתעלל בו כמו שהיא עשתה לנו, ולא רציתי להיפרד מהציור שלי אז סרקתי אותו למחשב...

חה חה את מזכירה לי מישהו ../images/Emo11.gif

את הבן האמצעי שלי
, אחלה שרבוטים יש לו במחברות
חה חה

MsPiggy

New member
טוב מה את מצפה?...

ההשראות הכי טובות שלי באות באמצע שיעורים, במיוחד שיעורי כימיה, גם ביולוגיה קצת.... ויש לך ילדים? כמה? ובני כמה הם??

חה חה או שמציירים או שחולמים ../images/Emo13.gif

באשר לשאלתך, התשובה היא כן 2 בנים - 18.5 (חייל) ו 14.5 ובת קטנה בת 6 מקסימים ומדהימים, גאה להיות המדריכה שלהם בחיים.

אומנות מופלאה היא

להתנתק מנקודת המבט הסובייקטיבית שלך לראיית היקום ולראות את החיים מנקודת מבטו של האחר. מפחית את האגו ונותן המון כוח. כן יירבו.

תתחדש

New member
but you are

the center of the world, Inbal,my dear הוכחת זאת בעצמך... כאשר את שינית את התנהגותך כלפי אותה חברה, גם ההתנהגות שלה השתנתה. כלומר, זה לא חייב להיות שינוי שמבחינים בו מייד, אבל השינוי הוא מיידי, במקום להיות בעולם שבו את חושבת שחושבים עלייך... שינית את תפיסתך את המציאות, והמציאות השתנתה. אם תחליטי להתידד עם אותה חברה, להתקרב אליה כעת, אני בטוח שתצליחי, כי גם היא תשמח, בעוד שקודם... את אפילו לא ניסית. כמו לדוגמא, אני רואה בחורה יפה, ובטוח שהיא "תפוסה" ולכן אפילו לא מנסה להתחיל איתה, ואולי היא כן רוצה?

MsPiggy

New member
תה צודק... כמו תמיד../images/Emo13.gif

אני עדיין צריכה לנסות את זה - כי לא בדיוק שיניתי את תפיסת המחשבה שלי, אלא הסתכלתי על הדברים מהעיניים של מישהו אחר במקום שלי - וזה גרם לי לראות איך התפיסה שלי מרחיקה ממני אנשים. ומה חשבת על הציור?

תתחדש

New member
וחוצמזה

מה אכפת לך מה אני חושב? מה שאת חושבת - זה מה שחשוב. ואני לא תמיד צודק... ועשיתי הרבה טעויות... בפרספקטיבה של זמן, טעות שאז היתה נראית כמו סוף העולם, מתגלה כמשהו משעשע. אם ניקח לדוגמא את מבחני הבגרות: כמה בכלל קיבלתי שם? איפה התעודה בכלל?

MsPiggy

New member
פשוט רציתי שתראו מה ציירתי בשיעור..

ואל תדאג - אפילו אם מישהו היה אומר לי שזה לא חמוד לא הייתי מאמינה לו! (איזה מאמי....) עדיין לא קיבלתי את התעודת בגרות, הרי רק עכשיו אני עושה את הבגרויות...... אבל הן הולכות נהדר! (מחר בערבית, יום ראשון אזרחות...) ואיך ידעתי שזה אתה? זה פשוט! אתה חמוד הציור חמוד מסקנה: זה אתה בציור!

למעלה