משהו שאותי מפחיד

kaktusa

New member
משהו שאותי מפחיד

מה אתם חושבים על זה? מה אתם חושבים שארגון התלמידים יכול לעשות בעניין? תנועות הנוער לא יוכלו להפעיל את מתנדביהן החל מינואר 2006. ב-18.12 הולכת להיות הפגנה שאולי תפקח עיניים שם למעלה. אני מצפה מכל מי שכן אכפת לו מחינוך הנוער, מכל מי שמאמין שיש מקום לתמוך גם באנשים שרוצים לתרום מעצמם לחברה, לקחת חלק במחאה. ואני חושבת שכל הארגון הזה, מטרתו היא הווה ועתיד טובים יותר לנוער. קרן שמש, אשדוד.

גם אותי מעניין האמת....

יש לכם הרבה כח בתור ארגון. יש הרבה דברים שהארגון יכול לעשות כמו פעילויות התנדבותיות על מנת לאסוף כספים או משהו כזה. חשבתם על משהו?

wizibusy

New member
מזדהה

אני מבין את העניין, וחבל לי שכך משרד החינוך נוהג, אני מקווה שבאמת בסופו של דבר יחליטו להעביר את הכספים הנדרשים. במקרה והבעיות ימשכו נכנס צוות חשיבה ונערוך פגישה עם נציג מתנועות הנוער ונעלה רעיונות להמשך המאבק. כרגע אני חושב שהדבר הטוב ביותר הוא לחכות קצת, אנחנו לקראת בחירות וקצת לחץ, כמו ההפגנה שאתם מתכננים, תעזור ותשנה בקלות את החלטת משרד החינוך לטובתכם.

babykeren

New member
"לטובתכם"????

היי, קוראים לי קרן ואני נציגת מועצות התלמידים.. מדי פעם אני מבקרת פה... (כמו שאתם טורחים לבקר בפורום שלנו) והחלטתי להגיב להודעה שלך... אתה חלק מארגון התלמידים, לא כן? אתה טוען שאתה מייצג את דעת הנוער ועושה עבורם דברים... (או שאני טועה), נציג של הנוער אמור לבוא מתוך הנוער ועם זאת אני רואה שכתבת פה כאילו אתה לא חלק מאיתנו... (כן- אני מחשיבה את עצמי לנוער בארץ). אל תשכח שגם אתה חלק מהנוער, נשתמע... קרן

wizibusy

New member
קרן,

כפי שקרן השנייה אמרה, התכוונתי לכך שאם יעשו מספר פעולות כפי שתוכננו משרד החינוך דיי בקלות ישנו את דעתו. אני בעד המאבק של תנועות הנוער. אני אכן מהנוער, באתי מהנוער, אני לא יודע איפה ציינתי שאני לא חלק מהנוער. יכול להיות שלקחת את המילה שלי "לטובתכם" יותר מדיי קיצוני, כשאני אומר לטובתכם אני מתכוון לאנשי תנועות הנוער, לווא דווקא לבני נוער. אני פשוט לא נמצא באף תנועת נוער בה יש ש"שנים. אני מבקש ממך להבא לקרוא ביתר קפידה...אבל תודה על ההערה, פעם הבאה אני אשנה ניסוח לברור יותר.

babykeren

New member
כנס...

תאמין לי שקראתי היטב, מפריע לי שאתם לא עושים כלום בנוגע לזה- אחרי הכל... זו נחלתם של תלמידים רבים (ולידיעתך- יש הרבה שעושים ש"ש ולא רק בתנועות הנוער... תתפלא!) יום נפלא קרן

ים תקשיב....

אני כמישהי שבצופים אומרת לך שיש תנועות נוער שזה היה מכת מוות לתנועה!! שנת שירותניקים הם מאוד חשובים,הם תורמים המון,והיה ממש קשה להיסתדר בלי האנשים האלה....איך זה לטובתינו?

kaktusa

New member
אני חושבת

שהוא התכוון שאפשר לשנות את ההחלטה לטובתינו, לא שמשרד החינוך לטובתינו... רגע רגע רגע, מה זה כתוב בחתימה שלך?! בוא'נה אני מכסחת אותך בויכוחי תנועות!!
קרן שמש הנוער העובד והלומד [המממ.... טוב אני לא אטפש את השירשור
], קן אשדוד מרכז.

wizibusy

New member
מעיין,

התכוונתי שאם תעשו את מה שאתם מתכננים(הפגנה,וכו') אתם בקלות יחסית תוכלו לשנות את החלטת משרד החינוך לטובתכם, לטובת אנשי תנועות הנוער. אני חושב שכתבתי את זה ברור, אבל אם הניסוח גרם לבלבול אני מצטער.

למעלה