משהו ראה היום את הזיקוקים
K kyle New member 5/5/03 #3 ואי ואי ואי!!!../images/Emo13.gif איזה יופי של זיקוקים! בדיוק מעל הבניין שלי, וזה נשמע ממש כמו קרב ארטילריה! עם הבום הראשון היה לי התקפון קטן ושמעתי אנשים צורחים, שעדיין לא הבינו שזה הזיקוקים...
ואי ואי ואי!!!../images/Emo13.gif איזה יופי של זיקוקים! בדיוק מעל הבניין שלי, וזה נשמע ממש כמו קרב ארטילריה! עם הבום הראשון היה לי התקפון קטן ושמעתי אנשים צורחים, שעדיין לא הבינו שזה הזיקוקים...
D double O S New member 5/5/03 #5 איפה את גרה../images/Emo35.gif אני גר נורא קרוב לשקד אז ראיתי גם מאיפה הם שיגרו וכל זה...
F FlamMAble New member 5/5/03 #6 איך היה אפשר לפספס? מה קרה שם בכלל, הייתה חתונה או משו? העלנו תאוריות שמישהו בטעות לחץ על הכפתור בזמן ההכנות ליום העצמאות והכל התפוצץ
איך היה אפשר לפספס? מה קרה שם בכלל, הייתה חתונה או משו? העלנו תאוריות שמישהו בטעות לחץ על הכפתור בזמן ההכנות ליום העצמאות והכל התפוצץ
D double O S New member 5/5/03 #7 היה שם מין "יום עצמאות" לילדי הגנים אז שמו להם שם זיקוקים... חחח טמטום...
K kyle New member 5/5/03 #8 אבל בקשר החגיגה שהייתה שם... מישהו ראה שם את אנשי האבטחה? אמ'לה!!! עשו שם מחנה צבאי! במרחק של כמעט מאה מטר מהמקום ראיתי שוטרים עוצרים ילד קטן באזור היכל התרבות ואומרים לו לפתוח את המזוודה של החצוצרה או משהו כזה... פלוס המשמר האזרחי פלוס המאבטחים שם זה ממש מחנה צבאי.
אבל בקשר החגיגה שהייתה שם... מישהו ראה שם את אנשי האבטחה? אמ'לה!!! עשו שם מחנה צבאי! במרחק של כמעט מאה מטר מהמקום ראיתי שוטרים עוצרים ילד קטן באזור היכל התרבות ואומרים לו לפתוח את המזוודה של החצוצרה או משהו כזה... פלוס המשמר האזרחי פלוס המאבטחים שם זה ממש מחנה צבאי.
ד ד ו ב ד ב ן New member 5/5/03 #9 נכון... אני עברתי שם במקרה וכמה שוטרים...ממש גדוד!!! זה היה ממש מפחיד...חחח