משהו קצת שונה

Netel

New member
משהו קצת שונה

אני רגילה לעבוד בזכוכית ומעט בעץ אבל נדבקתי בחיידק בצק הסוכר עכשיו אני מכינה המון עוגות ונהנת מכל רגע רציתי לשתף אתכם בעוגה שעשיתי לכבוד ראש השנה שבועיים תיכננתי ודמיינתי בהתבסס על עוגה שכבר ראיתי תמונה שלה. המטרה היתה לעשות משהו שישדר חגיגיות כראוי לראש השנה.

Netel

New member
העוגה בתוכו היא עוגת הדבש

שגם אמא אופה לא משנים מתכון מנצח

matanpt

New member
איזה רעיון מתוק../images/Emo74.gif../images/Emo3.gif

ואיזה ביצוע מקסים. שנה טובה וחג שמח לך. עלי והצליחי.

Netel

New member
תודה לכולם../images/Emo140.gif

שבוע אחרי העוגה הזו עשיתי גם עוגה לכבוד הסתיו עם עלי שלכת וכעת אני מתלבטת אם להכין עוגה עם סוכה עליה ההתלבטות היא בגלל שנהיה רק אנחנו והורי השנה בסוכה-אז חבל על הטירחה. בשמחת תורה יהיה לאבא שלי יום הולדת ואו שאעשה לו עוגה בצורת ספר תורה או משהו עם מאזניים. שיהיה חג שמח לכולם מלי

matanpt

New member
מכירה את ההתלבטות../images/Emo13.gif

הבת שלי שואלת תמיד למה כשבאים אורחים רק אז אני מכינה אוכל מיוחד. כשחושבים על זה אז באמת אנחנו מתלבשים יפה כשאנחנו יוצאים החוצה. טורחים כשבאים אורחים. netel תודה רבה, אני באמצע הבישולים לחג, ועכשיו אלך להכין למשפחה שלי מוס שוקולד.
חג שמח לך, למשפחך, יום הולדת שמח לאביך (איזה עיתוי מקסים בשמחת חורה), ולכל משתתפי הפורום, ובמיוחד לבני.

Netel

New member
כידוע לך בני

יש לי בעית מצלמה קשה ביותר את מה שעשעיתי בשבועיים האחרונים צילם גיסי שחזר אמש לביתו שבבוסטון אצרף את עוגת השלכת פה בתקוה שאצליח לצלם את שאר העוגות החודש בברכת חג שמח מלי

מקסים! חג שמח לך ולכל החברים

ומשפחותיהם. מצ"ב קישור לאתר מוזיאון ישראל ובו אוסף תמונות של סוכות מרחבי העולם. רחל

matanpt

New member
תודה רחל, גם אני עסוקה בסוכה

הקישור מקסים. חג שמח לך ולכולם.

למעלה