משהו קטנטן ומשמח

משהו קטנטן ומשמח

בזמן האחרון כל מיני כאלה שהכרתי בגיל 10 ו-20 ולא ראו אותי מאז, אומרים לי שלום ברחוב בשמחה. מה זה אומר? שמכירים אותי!!! עם שלושים ושמונה קילו פחות אני דומה לרזוזה שהייתי פעם, בכל אופן, מוכרת! לפני ההרזייה לא היו אומרים שלום, לא מרוע לב והתנשאות, פשוט הייתי אחרת. אם מישהי שלא ראתה אותי 30 שנה ויותר מכירה אותי, זה נהדר, לא???

מכירה את התחושה -שמחה בשמחתך..

ורציתי גם לשאול -האם היו לך כאבים לפני כל האירוע עם הטבעת? יש לי בזמן האחרון כאבים קטנים ומציקים כאלה באיזור הטבעת לפני חודש זה היה כשבועיים רציף ואחרי השיקוף הכאבים נעלמו-כנראה בגלל החומר ששתיתי נפתחה הסתימה .. (זו סתם השערה שלי אבל -אחרי השיקוף שלשלתי שלושה ימים והכל עבר-הגיוני??) השבוע שוב חזרו הכאבים הקטנים והמציקים האלה-ואני תוהה האם זו התחלה של משהו חמור יותר?? או שאולי האיזור פצוע ממשהו?
תודה ויומקסים רבקה

נקווה שלא, אבל כן, היו איתותים, את זוכרת

שלפני כחודש סיפרתי שהיו לי כאבים חזקים ולא ידעתי אם זה הלב או הטבעת ואת אמרת ששווה לבדוק? אז ברור עכשיו שזה היה מהטבעת. ותדעי לך שכל פעם שאני נכנסת לשירותים אני נזכרת בך...
, כי החומר של השיקוף גרם לי לשלשל עד היום. עוד לא יצאתי נורמלי מאז יום רביעי. תרגישי טוב, מותק

אמאלה הפחדת אותי...

אז מה עושים? אולי לעבור לנוזלים ליומיומיים? התחושה היא כאילו המקום פצוע- אולי שרוט..

תודה, מתוקה. זה העונג הענק מלראות

את הנצנוץ בעיניים של בני המשפחה והחברות שלי כשאני מופיעה לבושה יפה ומאופרת. אור נדלק בעיניהם וחיוך שאומר: הו, הו... וזה קורה כל פעם מחדש כאילו הם עדיין לא התרגלו. כאילו כשאני באה, בתודעה שלהם באה רונה הישנה והשמנה, ומופיעה רונה החדשה והלא כל כך שמנה (להגיד רזה זה יהיה לגמרי מופרך...). וזה נהדר. לכן עכשיו אני מתלבשת הרבה יותר צעיר, הרבה פחות דודתי... לא חליפות ולא שום דבר שמריח שמרנות (בחוגים שלי, כמובן). איך אומרת כלתי: "ותבואי חתיכה עם הבגדים הגזעיים שלך..." זר לא יבין את האושר הזה.

אופירA

New member
מנהל
מחמאות מהכלה? ../images/Emo12.gif

באמת זר לא יבין! והפרגון מבני המשפחה, ההנאה שלהם לראות אותך יפה - איזה כיף? כמה זה לא מובן מאליו? כמה אנשים פה זוכים רק לאור של קנאה שנדלק בעיני ה"אוהבים אותם"?

כלותי ואני ביחסים נהדרים. וכלתי הזאת, מספרת

לי כל הזמן שהיא ואחיותיה מטיפות לאמא שלהן השכם והערב, שהיא צריכה ללמוד ממני איך להיות חמות ואיך לא להיות "שוויגר". אמה נהיתה בפעם הראשונה חמות לכלה, עד עכשיו היא הייתה רק חותנת לחתניה (ביניהם בני...) וזוהי ה-מחמאה שבעולם!!!

שמחה37

New member
אז הלכה המתיחת פנים? ../images/Emo13.gif

תגידי כזה חיוך אפשר לשכוח? אין עלייך שמחה

מתוקתי, פלסטיקה בגוף לא אעשה, כי החלום של

הביקיני נגוז. אבל לעומת זאת, כשאשקול 75 קילו, אני אעניק לעצמי (אולי) מילוי קמטים בפנים.

זה נפלא! כל הכבוד רונה ../images/Emo13.gif

ולי, סבתא שלי אמרה ש"את חתיכה!", והיא ידועה כאחת שמבקרת על ימין ושמאל כל מי שעולה גרם וחצי וגם כאלו שעודף משקלם עודף בהחלט... עשתה לי ת'שבוע

למעלה