משהו קטן

joy24

New member
משהו קטן

אחחחחחחח איזה אח ... צלצול טלפון אני על הקו והוא מעברו השני.. הוא : מי זה ? אני : אודיייייי, זה אני !! הוא: למה הלכת בלי להגיד לי ביי ביי ונשיקה וחיבוק ? אני : כי ישנת ממי ונתתי לך נשיקה ,רק לא הרגשת.. הוא : מתי את חוזרת ? אני : עוד כמה ימים הוא: מחר את חוזרת ? אני : לא, לא מחר..עוד כמה ימים.. הוא: טוב , אז תחזרי עוד כמה ימים אבל מחר אחרי שאני אנוח טוב ? אני : טוב.. איך היה בגן ? הוא: בסדר.. אני : שיחקת בחצר ? הוא: כן שיחקתי בחול עם אלמוג אני: ועם מי עוד ? הוא: רק עם אלמוג.. אף אחד מהילדים לא רוצה לשחק איתי אני : מה פתאום זה לא נכון..למה הם לא רוצים לשחק אתך ? הוא : כי שפכתי חול על הראש של שירי אני : ולמה שפכת חול על הראש של שירי ? הוא: כי היא לא רוצה להיות חברה שלי אני : אתה רוצה שהיא תהיה חברה שלך ? הוא: כן אני אוהב אותה עד השמיים ..ככה {אני מנחשת שפה נפרשו ידיו הקטנות לרווחה
מה שאי אפשר לראות בטלפון .. ) אני : ולמה אתה אוהב אותה ? הוא : כי היא בלונדינית.. {וזה נאמר בטון הכי רציני שיש ..כאילו הוא אומר לי ..מה זה לא ברור ,כאילו דההההה ..}.. הוא: טוב אני עסוק עכשיו..אז ביי ,קחי את אימא אני {לא יודעת אם לבכות או לצחוק.. } צועקת לו :רגעעעעעעעעעעע... תן נשיקה.. והוא: אי אפשר לתת נשיקה בטלפון כי אני לא רואה אותך... כשתבואי מחר אני אתן לך .. .... אוהבת אותך אח שלי רק אל תגדל כל כך מהרררררר אחחחחח איזה אח .. joy

soulbird

New member
פחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

ילדים קטנים אפשר פשוט לאכול אותם . חמודים כאלה

joy24

New member
הייייי את מוכרת לי ... חחחחחחח ../images/Emo13.gif

שיהיה לך יום טוב.. אני הלכתי לתפוס תנומה קלה.. לפני החזרה לחרישה...
Joy

soulbird

New member
peek a boo I see you ../images/Emo6.gif

חרישה?? מה כבר מיבחנים?? טוב Have a good nap

היי ג´וי מה העניינים??

קודם כל תמסרי נשיקה גם ממני לאחיך החמוד...דבר שני, כזכור לי דיברנו על אחרי החגים אבחון - ועוד מעט כבר מגיעים החגים של שנה הבאה...
יש חידוש?

joy24

New member
אם אני לא טועה...

את כבר אומצת לא ? אז אם אני אחותו ואת אחותי אזזזזזזזזזזזז..... הוא כבר אח שלך גם ...
ואפרת... אני במסע שיכנועים ...ההורים שלי.. קצת מפחדים מאיבחון...
את יודעת הסנדלר הולך יחף.... יש לך טיפים ? joy

אשלונית

New member
מגניב!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo124.gif

אז תמסרי לאח שלי המון נשיקות וחיבוקים! ואל תשכחי להגיד לו כמה שהוא חמוד!!!!!!!!!

דוקא יש לי רעיון

את יכולה לקחת ממאגר המאמרים שלנו את המאמר שמדבר על מהי הפרעת קשב וריכוז להדפיס ולתת להם לקרוא, שיראו שהשד הוא בעצם שדון ואפשר לטפל בכל דבר.

למעלה