משהו קטן...

ב י ל ב ו

New member
משהו קטן...

אולי במקום רק לשאול שאלות בפורום אפשר יהיה שנעשה איזה סיפור בהמשכים שכל אחד ימשיך אותו לפי טעמו. אולי? [לא משחק כי לא כולם נפגשים באותו הזמן,ואם למישהו יש רעיון?] הבא כבר יכול להתחיל.

nash ctrl

New member
למה לא משחק?

זה לא צריך להיות כזה שוטף... כמו שהיינו משחקים בעז או עדיין בדימונס וכד'? שם זה הולך טוב יחסית דוקא.

ב י ל ב ו

New member
טוב...

דבר ראשון לא אמרתי שאני רוצה להתחיל אותו!!! דבר שני אתם לא יכולים להחליט החלטות בלעדיו[גם אם אין לו הרבה כריזמה] דבר שלישי אם למשל במלחמה הוא גנב והוא רוצה להתקיף מאחור??? או אם יש לו חפץ סודי שצריך להשתמש רק אם... דבר רביעי אם שה"ם רוצה להגיד דבר בפרטיות? ולא אמרתי שאסור!!!!!! אם תענה על כל אלה[וגם אם לא]תתחיל כרצונך[או כל אחד אחר] ואני אשמח להצתרף[עע"פ שאני מכיר רק את הישן וזה עוד סיב לא להתחיל משחק אלא סיפור!!![אם תתיחסו אלי
]]

DDN

New member
סיפור בהמשכים

זה מה שנקרא TIC - משחק און ליין, וזה עובד בסגנון של, כל אחד משחק דמות, ונגיד אתה בילבו מתחיל - אתה קובע לעצמך את הרקע, נותן מה שאחרים צריכים לדעת, ומציג את הדמות שלך. הבא אחריך יצור דמות לעצמו, וככה אתם תשחקו. ניסו את זה כמה פעמים בפורום, בד"כ הדברים הללו מתים מהר. אבל אם אתה תתחיל, אף אחד לא יעצור בעדך. בהצלחה

Remetz

New member
Here are two examples

I just came back from a long and dusty search in the Forums' archieve with two examples of previous gaming efforts. Both, like all others that I can remember, died before even having a "point". Not to blow the wind out of your sails, but TIC just never work. You will find these threads under: Period or Exaltation Role Playing Game In hebrew, ofcouse...

Remetz

New member
I'm ashamed to admit

That after all this time in the Tapuz forums, I still have no idea how to that...

דרגורן

New member
לחיצה ימנית על הכדור הכחול מימין

להודעה שאליה אתה רוצה לשרשר, ואז Copy shortcut. אם זאת הודעה ראשית, אז הכדור יהיה בצבע כתום.

BluePrint

New member
Talking in Character (משחק מקוונן)

המשחקים לא מתים, הם רק מתחלפים. הבעיה עם TIC כאן בתפוז היא קפיצת הפתילים והמהירות שבה הפורום "מתקדם", במשחק TIC יכולים לעבור שבועות בין הודעה להודעה, ואם פתיל ההודעות שאליו צריך להתקשר לא "יברח" מהדף הראשון, יהיה ניתן להמשיך את המשחק ברצף סיפורי גם אם לא בזמנים קבועים. אני מכין משחק TIC (כבר יותר מדי זמן) בפורום אחר שמיועד למשחקים אלו, ואם יש שחקנים שרוצים להצטרף אשמח לזרז את התהליך. הרעיון שלי עדיין קצת מעורפל אז איני בטוח שכולם יבינו ו\או ירצו להשתתף בו, אבל אשמח להצטרף בעצמי לכל משחק אחר. ד"א, כמו לכל משחק תפקידים אחר גם לTIC יש חוקיות מסויימת, אני ממליץ לשחקנים לקרוא\להמציא\להסכים על כמה חוקים לפני שמתחילים, כדי למנוע בעיות מאוחרות יותר.

ב י ל ב ו

New member
אולי כבר...

אולי כבר נחליט. כל מי שבעד סיפור יעשה
בנושא כל מי שבעד משחק יעשה
בנושא [ואם יבחרו במשחק [ככה נראה לי] תסבירו לי על הגירסה השלישית אם תתיחסו
]

BluePrint

New member
אולי כן, ואולי לא.

יכול בהחלט להיות שאתה רוצה סיפור, אבל אני מדבר על משחק, אז כדאי קודם כל שנחליט מה ואיך. הכווני שלי היא למשחק TIC שלמרות היותו בנוי כסיפור מרובה כותבים הינו משחק לכל דבר, וגם לכבודו ראוי להכין דמות עם רקע מטרה ואולי גם רשימת חפצים קצרה. אם לא עשית זאת כבר, אני מציע לך לעבור בקישור שצירפתי להודעתי הקודמת ולמצוא פורום שמיועד למשחקי תפקידים במבנה סיפורי. (Talking In Character) שם תוכל למצוא חוקים בסיסיים לדרך התנהלות משחק שכזה, דוגמאות, ומקום להתחיל משחק בעצמך שיחכה לעוד שחקנים, ולא יעלם לדף הבא כמו כאן בתפוז.

ב י ל ב ו

New member
אולי כבר...

אולי כבר נחליט. כל מי שבעד סיפור יעשה
בנושא כל מי שבעד משחק יעשה
בנושא [ואם יבחרו במשחק [ככה נראה לי] תסבירו לי על הגירסה השלישית אם תתיחסו
]

ב י ל ב ו

New member
נווווווו...

לא איכפת לי מה העיקר שנתחיל[או תתחילו אם תעשו משחק
] מקסימום אשב בצד אצפה אוכל פופקורן ואעזור[מי שלא ראה אני בגירסה הישנה] חוצמזה לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז תתייחסו לזה כרצונכם

למעלה