משהו קטן שעשיתי...

Unicorn Fairy

New member
משהו קטן שעשיתי...

בשביל הקבוצת אנג'לינה ג'ולי שלי, ורציתי להראות לכם אהובים שלי [מצטערת שאני כל הזמן מפזרת הבטחות שאני אחזור ואז אני נעלמת שוב]

Ma E

New member
שללללללללללליייייייייי

התגעגעתייייייייייייי
תחזרי סופית

Unicorn Fairy

New member
אני משתדלת...

תאמיני לי, אני משתדלת להיות פה - אני בדר"כ קוראת סמויה פה, פשוט אין לי הרבה זמן להיות על האינטרנט במשך השבוע בגלל שזה לא בבית שלי. אני אשתדל להשתתף יותר

Unicorn Fairy

New member
פפסי כבוד../images/Emo70.gif

קולה זה רע
קולה ממנים ניסוים בבע"ח
עד שאת לא אומרת לי פפסי כבוד אני לא אומרת לך תודע

Unicorn Fairy

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif

שלחתי מייל לסטודיו ששולח את התמונות של אנג'לינה, והם הגיבו לי בתגובה הזאת: Thank you for writing to Angelina Jolie. This address is for photo requests ONLY. If you were requesting a free photo and did not include your postal mailing address, please e-mail us again and include the address. If you already did, please disregard this automatically generated message. Allow 4-6 weeks for your request to be processed. Pictures will be sent by postal mail, not e-mail. Due to high volumes of mail being handled, we cannot reply personally to your questions or comments. זאת התגובה שאמורים לקבל? כלומר, זה מה שנכתב לכם גם כאשר אתם ביקשתם את התמונה שלכם?

Unicorn Fairy

New member
אחלה../images/Emo70.gif

אני מקווה שאני אקבל תמונה... אני יותר מאתאכזב אם לא... אני פאקינג מעריצה של אנג'י משנות ה-90...

Im The Sun

New member
אני לא קיבלתי ../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

ושלחתי בתחילת החופש

DirTyBiTch

New member
אבל אבל...אבל...!!!!

הסכין (נו איך אני אקרא לזה..) זה של HIM!!!! עאעאעא לא יפה לערבב בין HIM לאנג'לינה... (לפחות לתת קרדיט
)

למעלה