משהו קטן על חוזק....

חזירע

New member
משהו קטן על חוזק....

הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מידי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו- לא האפילה שבתוכנו- שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו: ``איזו זכות יש לי להיות יפה, מבריק, מוכשר ואהוב?`` למען האמת- איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק (לא במובן הפיזי) כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון.... ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמותנו.... ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד. (נלסון מנדלה) אני חושבת, שלכל אחת מאיתנו יש עוצמות אדירות, שכרגע באות לידי ביטוי בצורה שלילית...כנגד עצמנו.... תחשבו על זה רגע- אדם חלש, עם מעט מאד חוזק ועוצמה גם לא יכול להזיק לעצמו כ``כ. אני מתכוונת, אם רק נוכל לקבל, ללא פחד, את כל העוצמות שבתוכנו ולדעת לתעל אותן בצורה חיובית..... אם רק נוכל לא לפחד מעצמנו ומעוצמתנו כ``כ..... שיהיה לכן יום נפלא, עם הרבה עוצמות (חיוביות)... שלכן, חזירע

מאיה ה

New member
לחזירע שלום

זה כל כך נכון...הבעיה היא שמרוב פחד, אנחנו לא יכולים לתעל את העוצמות למקומות החיוביים, כי מי יודע מה יקרה... התרגלנו כבר למצב הזה, של להפנות את כל הכוח נגד מה שבא. אבל כמו שכתבת, אנחנו מפנים את הכוח שיש לנו נגד עצמנו, כי אנחנו לא מכירים שיטה אחרת... ויש לנו כוח, לכל אחד ואחת מאיתנו פה. אחרת לא יכולנו להילחם כל כך חזק נגד ההחלמה והשיפור במחלה או הבעיה. יש כאלו שבשלב מתקדם יותר, והם אלו שמודים בבעיה ומודעים לעובדה שצריך להילחם נגדה בכל הכוח. אבל תמיד יש משברים, עליות ומורדות. וצריך ללמוד לחיות עם זה ולא להתיאש אם בא יום רע יותר, או תקופה קשה יותר. רק לזכור שאור השמש עוד יחזור... זה לא תמיד קל, אני יודעת. ולפעמים נראה שאין טעם. אבל פה זה הזמן בו הכי חשוב למצוא את הכוחות ולהעזר בהם כדי לסחוב הלאה, עד שיהיה יותר טוב ויותר קל. נ.ב. אני מאיה הפרה. נעים מאוד.

@tagel

New member
חבל שלא שמעו לו מההתחלה

זה היה פותר הרבה בעיות... חוסך הרבה צרות אבל, אנחנו בני אנוש... חייבים לעורר מהומות! תודה חזירע על הציטוט המדהים... אוהבת גולי (סטודנטית בדימוס)

ווואו,

אין לי מה לומר חוץ מוואו, תמיד ידעתי שהוא אדם מדהים וגדול. אבל כולם צריכים לדעת ולהכיר את הרעיון הזה ולהפנים אותו. אני מנסה לחיות ככה ומנסה להעביר לכולן כאן את הרעיון הזה אבל אף פעם לא חשבתי או ידעתי איך להעביר את זה לכתב. והנה, גדולים וחכמים ממני כתבו. אז לכולם כאן ובעולם להקשיב, לשנן, להפנים וליישם. ולזכור שלאף אחד בעולם אין זכות לגרום לאחר להרגיש קטן וחסר משמעות ובטח ובטח לא לך עצמך.. תאבקו בעצמכם ותצאו גיבורים וחזקים.

חזירע, ותשני כבר את השם אני כועסת

את רואה, אחרי כתיבה כזאת אסור לך לעזוב אותנו ואת מוכרחה להשאר איתנו כאן. בכל בעיה ותחושה אנחנו כאן, להיות איתך. טוב, אני פשוט כל כך שמחה לראות אותך כאן. בי בינתיים. ניב

למעלה