משהו קטן מארה"ב ..

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
משהו קטן מארה"ב ..

תמונה לדעתי מדהימה , וארוחה עוד יותר טעימה! למי שלא מכיר זו ארוחת "הבצ'י" (אם אני הוגה אותה נכון) , ארוחה שהשף (או טבח כי זה לא היה שף רציני) מכין מולך אתה יושב מול הפלנצ'ה והכל מוכן מולך. מה שאתם רואים פה זה הר געש של בצל ושמן. זה היה מאוד יפה לראות איך שהוא הכין את זה :) אז תהנו.

lb22

New member
טעים מאוד!

רק יש בעיה אחת (שמפריע רק לי מסתבר) בשיטת הבישול הזו חותכים הכל לקוביות (לפחות ככה זה במסעדה הזו). הזמנתי סטייק ניו יורק סטייל ושהוא חתוך לקוביות זה טעים אבל מוזר. חוץ מזה דגמתי ממנות העוף שהוזמנו שהיה טעים לי , האגרולים פה טובים בכמה דרגות מהארץ והאורז המטוגן היה פשוט קליל וטעים , גם ההכנה שלו לוותה במופע חביב וזכיתי לראות איך פותחים ביצה בליהטוט של מרית :). ד"א את הבצל הזה שאת רואה פה בסוף אכלנו מעורבב בתוך מנת הירקות המקדימה לכלל המנות.

n o g a m o o n

New member
מי מזמין סטייק במסעדה סינית/יפנית?

ברור שהאגרולס יותר טעימים, פה הם בכלל לא סיניים, רק דמוי. הראשונים שהתחילו את המסעדנות הסינית היו בכלל וייטנאמים או תאילנדים. וכבר כתבו פעם שהסינים אם היו באים לאכול פה לא היו מזהים את האוכל שלהם ☺ הכי טוב להכין אותם בבית לבד.

איזה יופי!

חבל שאין את זה גם בארץ... הכי קרוב שאני יכולה לחשוב זה "פפגאיו" או "קאסה דל ברזיל"- בשניהם יש את שיטת השיפוד הרץ הזאת

למעלה